Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2 paczki za duzo

Partner na wesele

Polecane posty

Mam pytanie. Juz 25 czerwca mam wesele przyjaciolki. Mialam isc z kolega ale niestety wypada mu wtedy wyjazd sluzbowy (dowiedzial sie dzisiaj) I teraz mam problem bo juz za pozno na to by para mloda zrezygnowala z jednego miejsca bo juz dawno wykupione. Mowia zebym brala kogokolwiek tylko tyle, ze ja juz nei mam kogo zaprosic. zostalo malo czasu itp. co mam teraz zrobic? Szkoda bym poszla sama bo oni i tak zaplacili juz za ta druga osobe...

Gość no moze moze i tak
idz z jakas kolezanka

Na to bym poszla z kolezanka to troche pozno. Bo zadna teraz nei zdazy kupic sukienki itp. A te co maja sukienke itp zostaly zaproszone tylko na slub bez wesela,czyli nei wypada mi ich brac na wesele bo panstwo mlodzi sobei nie zycza.

Gość no moze moze i tak
jak sobie nie zycza to niech Ci teraz znajda partnera!! i nie mow mi, ze w ponad 2 tygodnie nie mozna kupic sukienki na slub

Kupno sukienki nie powinno być problemem, raczej martwiłabym się o urlop, ale to pewnie też pójdzie załatwić. Koleżanka, kuzyn, sąsiad? Kiedy jeszcze nie byłam z moim M., chodziłam na wesele z ukochanym kuzynem, świetnie się razem bawiliśmy!

Nie mam kuzynow a rodzony brat obecnei jest w chinach iwec nei przyleci. Niestety. No wlasnei chdozi o urlop ciezko bedzie go ogarnac 2 tyg przed.

Gość liliannnaa
no to jak każde rozwiązanie jest dla Ciebie złe to czego tu szukasz ?? daj ogloszenie w necie że szukasz partnera na wesele ...

Gość kukuruznik
no to idź sama, powiedz im żeby kogoś doprosili na Twoje dodatkowe miejsce to na pewno będziesz mieć znajomego bez pary ;)

Gość Radekxc
a skąd jestes ? ja też nie mam z kim isc na wesele, ale w sierpniu.

To, że zaprosili tylko na ślub, a na wesele już nie wcale nie znaczy, że nie życzą sobie ich obecności na weselu! Na pewno chodziło o kwestie finansowe... Nie da się zaprosić wszystkich...

Gość moim zdaniem....)
a dlaczego właściwie nie możesz pójść sama? Jeżeli oni już za to miejsce zapłacili to akurat dla Ciebie żadna różnica czy ktoś na to miejsce przyjdzie... Młodzi też mogliby jeszcze dopytać w restauracji czy na pewno nie można z tego jednego miejsca zrezygnować. Do 25 czerwca jest przecież trochę czasu, zwykle na tego typu imprezach potwierdza się dokładną ilość gości około tygodnia przed (chyba że mają ustalone jakieś minimum osób, za które muszą zapłacić).

Jestem z warszawy. Wlasnei problem polega na tym ze juz nei ma szansy wycofac tych pieneidzy itp bo maja wlasnei minimum ktoe musza zaplacic za gosci. Ktos napisal by doprosili kogos- owszem mowilam o tym, ale teraz no mwoei troche pozno by kogos na wesele prosic- trzeba przeciez prezent dac jakis itp a nei wszyscy tak z marszu sa wstanei wylozyc 300 zl na prezent np. A i panstwo mlodzi wyraznie mi powidzieli ze te oosby ktore na lsub to tylko na lsub je hcca i nei zycza sobei na weselu- rozmawialam z nimi na ten temat pytajac wlasnei o to czy moge zaprosic kolege ktory dostal zaproszenei na slub tylko