Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślący zmysłami

Dlaczego natura nie potrafiła uczynić wszystkich pięknymi?

Polecane posty

Gość myślący zmysłami

Zastanawiam się jak to jest. Zasadniczym celem istnienia człowieka jest łączenie się w pary i płodzenie potomstwa. Ale z drugiej strony natura stworzyła dużą różnorodność i nie zawsze efektem finalnym jest uroda która się podoba. Przecież natura potrafiła wyprodukować zaawansowane organy, zmysły, mózg, wzrok. A nie poradziła sobie z pięknem. Później się okazuje, że w sumie niewiele osób pozostaje samotnych, większość znajduje partnera. Zatem może takie działanie natury ma sens? Ale jaki? Czy nie lepiej by było żeby wszyscy byli piękni? Czy na przykład taka laska na fotce (odsłoń tam gdzie jest napis oj mamo - kliknij czerwone kółko): http://www.Humorr.pl/s.php?id=512544512 ma naprawdę szansę na znalezienie partnera życiowego? A może już ma? Mam też parę przemyśleń i nie znalazłem nigdzie badań na ten temat. Może coś na ten temat też myśleliście? Czy tak to jest że niezbyt piękna kobieta znajduje nieatrakcyjnego partnera? Czy piękni łączą się z pięknymi? Czy znacie przypadki par wyjątkowo nieatrakcyjnego faceta i super laski? Dlaczego natura nie preferuje osób pięknych i w ewolucji nie stało się tak że powstali sami piękni ludzie? Coraz bliżej jestem wniosku, że piękno w ogóle jest przypadkiem i nie ma żadnego wpływu na ludzkość. Dlatego każdy powinien się cieszyć jakim jest i zawsze się znajdzie ktoś komu będzie odpowiadał. Zapraszam do dyskusji tych pięknych i wszystkich innych. Jak się czujecie będąc pięknymi, jak się czujecie będąc przeciętnymi czy nawet brzydkimi. Pozdrawiam w piękny dzień /całkiem przeciętny/ Bartek

Gość A . . :- . . . .
CHUJ Z TYM, jest czym się przejmować. a po drugie- czy związki są celem w życiu? bo ja sądzę że nie i umiem inaczej ułożyć sobie życie

Gość jestem piękniśś hahahah
Jakby każdy był piękny to by nie było w ogóle pojęcia piękna IMHO. Piękno jest tylko wtedy gdy jest z czym porównać, w tym przypadku z brzydotą. Podobnie z brzydalami - gdyby każdy był brzydki nie było by świadomości o brzydocie. Co do tej niuni na fotce co dałeś http://www.Humorr.pl/s.php?id=512544512 to powiem tylko kufa mać :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Ale skoro jej siostry wyszły za mąż to i ona wyjdzie. Trzymam za nią kciuki ale ja się na to nie piszę. Te foty dalej też są niezłe. LOLEK

a poza tym można zadać jeszcze kilka pytan- dlaczego wszyscy nie są równie inteligentni, mądrzy, nie mają takich samych zdolności? po to jest RÓŻNORODNOŚĆ, żeby było ciekawiej. i w końcu musi być ktoś brzydki aby móc stwierdzić że ktoś jest ładny

Gość szczesliwa jest jaka jest
piękno nei jest podstawa szczęścia, jestem dos ycatrakcyjna a moj facet srednio atrakcyjny ale nie to jest najważniiejsze jestem z nim i go loffciam :*

Gość Wolę pienknych
wcale ni jest ciekawiej gdy są brzytcy ludzie. lepiej by bylo zeby byli sami pienkni jak ja, conie?

Gość Podszeptywaczka
To nie natura. To ludzie są za to winni. Zazwyczaj tacy ludzie wiedzą, że są brzydcy, ale i tak przekazują swoje geny.

Gość zbulwersowana na maxa
Hmm a co, nie powinni przekazywać? Czy uważasz, że ludzie brzydcy nie powinni się rozmnażać? To chore !!! chyba cie poje ...

Gość ale i tak na starość
wszyscy będziecie brzydcy i nieszczęśliwi

Gość Podszeptywaczka
A nie bulwersuje cię, gdy dwoje umysłowo chorych ludzi decyduje się na dzieci? ;P

Gość Szczery Jeremiasz
A co Cię skłoniło do takich przemyśleń, czyżbyś znalazł dziewczynę i zastanawiasz się jak w świecie opętanym zasadą doboru naturalnego mogło się to stać? :D

Gość zbulwersowana na maxa
chorzy umysłowo nie powinni mieć

Gość myślący zmysłami
powiem tak, nie jestem jakiś adonis ale próbuję lepiej poznać super atrakcyjną kobietę z mojego otoczenia. I wiem że pod względem wyglądu ona całkiem inna klasa i wiele osób mi to mówiło. Dlatego się zastanawiam czy ogóle myślenie o niej ma jakikolwiek sens. I tak myślę od dłuższego czasu że aż się kilka przemyśleń zrobiło no i zebrałem to do kupy i napisałem tu :P

pewnie że brzydcy nie, powinni myśleć- że im było ciężko w życiu to napewno nie będzie lżej im dzieciom. tak samo myślą biedacy. aby tylko jebać się a dzieci skazać na głodówkę i zebranie

Gość myślący zmysłami
przecież dwoje brzydkich ludzi może mieć śliczne dziecko. A może się mylę?

Gość Szczery Jeremiasz
Opowiedz coś więcej o tej kobiecie, ja jestem facet to mnie bardziej przeciwna płeć interesuje. :D Jak to wasze relacje wyglądają, że przemyślenia aż na kafeterię wklejasz?

Gość ^AAGAA^
szczerze to ta laska z fotki wcale nie jest brzydka tylko lekko puszysta. A takie mają powodzenie. Są amatorzy ciałka hi hi hi Zresztą nie mi się wypowiadać nie jestem lesba ^^^

Gość Podszeptywaczka
Autorze, myśl lepiej o poprawieniu pozycji społecznej i finansowej, to będzie korzyść dla twojego otoczenia i polskiej gospodarki. :)) A i ty przy okazji zainteresujesz tą kobietę. Hahahaha! :)))

Gość Szczery Jeremiasz
Gdzie ten autor no. Ja jako Szczery Jeremiasz powiem Ci chłopie w ten sposób- bierz się za laskę, bez zastanowienia czy to zgodne z teorią ewolucjonizmu, bo jak będziesz tak roztrząsał sprawę to zamiast dziewczyny będziesz miał tylko stos bezwartościowych przemyśleń na kafeterii.

Gość Podszeptywaczka
Przepraszam, a Natura to jakaś użytkowniczka na kafe czy co? Natura ustaliła co podnieca faceta, a co kobietę, co ludzie uważają za ładne. A więc są ludzie brzydcy i ładni, seksowni i nie. Tyle.

Gość Szczery Jeremiasz
A ktoś mówi tutaj, że piękno to zjawisko względne? Niby kurwa tak, ale największy pasztet nigdy nie znajdzie uznania, więc teoria względności urodowej znowu obalona. Ale niech koleś się bierze za sprawy, póki jeszcze świeże. :D

Gość myślący zmysłami
sorry ale byłem offline. Brak mi trochę pewności przy pięknej kobiecie. Trudno mi postawić się na jej miejscu. Przecież ona wie że jest piękna i atrakcyjna i że może mieć każdego supermena. A ja taki szarak :D A jak się czują brzydkie kobiety którym się podoba super facet i chcą z nim być?

Gość głębsz spojrzenie
myślący zmysłami - natura czy Bóg?

Gość Szczery Jeremiasz
No ale opowiedz coś więcej o waszej relacji chłopie. To jest najciekawsze, a nie jakieś wywody o ewolucjonizmie :). Macie juz jakieś całowanko/macanko za sobą?

Gość głębsz spojrzenie
Macie juz jakieś całowanko/macanko za sobą? ma, ze sobą :D

Gość myślący zmysłami
nie nie mamy macanka za sobą nic a nic jeszcze. Ale jak zasypiam to o niej dużo myślę. W sumie to nawet jej za rękę nie trzymałem ot taka koleżanka :P A co do Natury czy Boga - no to kto w końcu ponosi odpowiedzialność za brzydotę? łatwiej mi obwiniać Naturę - Boga nie wypada.

Gość Szczery Jeremiasz
Wierzysz w Boga? Ja nie. To wszystko przez naturę, nawet mój krzywy palec. Jakby ktoś miał to wszystko konstruować to chyba od razu wprowadziłby w życie idealistyczna wizję, a nie robił ewolucjonistycznej zabawy o żywot .

Gość kizia miziaaaaaaa
Bóg jest piszą o tym w broszurkach

Gość doradcaaaaaaaa
a konia bijesz o niej? jak nie ro zwal !!!!!!!!!!!!!!!

Gość piękna ala
wiesz, coś w tym jest ja bym nie chciała mieć brzydala bo wiem że stać mnie na fajnego faceta. Także nie licz na wiele jeśli ona taka piękna sorrry smutna rzeczywistść :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P