Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michlinnneczka

mój chłopak to krteyn!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość michlinnneczka

Poznałam mojego chłopaka 2 miesiące temu. Gdy dowiedziałam ze studiuje medycynę, afiszował się tym niesamowicie, powiedziałam mu że musi być bardzo inteligentny, a ten że przesadzam- miał racje! W smsach robił ogromne błędy spotkasz przez „rz, trójkąt przez „u, oraz nie funkcjonują w jego słowniku ; ę ą (zamiast tego jest; am, em) pomyślałam sobie że on nie może studiować medycyny a jednak, sprawdziłam książki, odprowadzałam go nawet na praktyki do szpitala, strasznie wypytywałam, nawet sama podszkoliłam się w dziedzinie anatomii. Ok., jednak cos tam do niego czuje, ale jednocześnie mnie wkurza. Jesteśmy ze sobą 2 miesiące ale już wiem że mam mu urodzić 2 dzieci, a ślub za 3 lata ;/ . a teraz jego teksty, czy SA normalne; - pewnie jesteś teraz z innym, zdradzasz mnie, ale to normalne, ja cie i tak nie zostawie -napisz czy się z kimś spotykasz czy nie - kochanie jestem z Toba, nie jesteś już sama - poradzisz sobie gdy będziemy się kochać jestem bardzo wymagający, ale i wyrozumiały - jak będziemy mieć chłopca to przeleci pewnie wszystkie dziewczynki w klasie - będziesz pilnować aby nasza córka zbyt szybko się nie seksiła - jeśli mnie zdradzisz i będziesz mieć z innym dziecko to ja będę kochać go jak swoje to zaczyna być zabawne,

Gość fajne masz chłopaka
pozazdrościć:O

Gość sfsfdsf
ahahah zal osny koles

o koorwa hahaha :D tekst z wyrozumiałością i wymaganiami hahaha co za dziecinada :D:D 🖐️

Zawsze mówiłem że na studiach jest równie dużo debili co w zawodówkach. Takie błędy mnie też drażnią, ale przecież po coś ktoś dysleksję wymyślił... Reszta tekstów godna 15 latka... "pewnie mnie teraz zdradzasz" ja bym to odebrał tak samo jak "uważam że jesteś qrwą"

Gość michlinnneczka
ale on ma 24 lata, studiuje medycyne... powinien być chyba normalniejszy

Gość michlinnneczka
Nie powiem, w swoje dziedzinie jest zajebiście obkuty ale chyba w innych dziedzinach tez powinien być inteligentny. Jego sms są już lepsze nisz jakieś kawały, bo czasami wydaje mi się że robi sobie jaja