Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgvdfh

spalony

Polecane posty

Gość dgvdfh

Spalony jest wtedy, kiedy zawodnik jest sam z bramkarzem przeciwnej druzyny na polu karnym i strzeli do bramki, tak?

Gość fffffaaaaaaaaaaaafaf
hehe nie :P

Gość ert565768i45l
spalony jest wtedy jak śmierdzi olejem w całej chacie

Gość dgvdfh
To czy mozesz mi to wytlumaczyc?

Gość spalony jest wtedy
kiedy w polu karnym zawodnik drużyny przeciwnej jest bliżej bramki niż obrońcy tej drużyny

Gość spalony jest wtedy
kiedy w polu karnym zawodnik drużyny przeciwnej jest bliżej bramki niż obrońcy tej drużyny

Gość fffffaaaaaaaaaaaafaf
Pojęcie spalony odnosi się przede wszystkim do dwóch rzeczy: pozycja spalona spalony Pozycja spalona nie jest jeszcze przewinieniem i występuje w przypadku gdy zawodnik znajduje się na połowie boiska przeciwnika i znajduje się bliżej bramki przeciwnika niż przedostatni zawodnik przeciwnika. Spalony występuje w sytuacji gdy zawodnik zostaje ukarany za przebywanie na pozycji spalonej w sytuacji gdy zawodnik z jego drużyny dotknie lub zagra piłką, a zawodnik na pozycji spalonej bierze wg sędziego aktywny udział w grze poprzez przeszkadzanie przeciwnikowi lub odnoszenie innych korzyści. Tylko spalony jest przewinieniem, nie jest nim natomiast przebywanie na pozycji spalonej. Zawodnik nie znajduje się na pozycji spalonej w sytuacji gdy piłka została do niego podana bezpośrednio z rzutu z autu, rzutu rożnego, podana od bramkarza lub też od zawodnika tej samej drużyny znajdującego się bliżej bramki. Z jakiegoś forum,ja nie lubię piłki nożnej więc sam nie będę o niej pisał :P

Gość dudekjerzy
spalony jest w tedy kiedy zawodnik drużyny przeciwnej w momencie podania znajduje się za linia obrony

Gość pulchna helena
jak mąż z synem grali w ogródku w piłkę nożną zapomnieli zdjąć hamburgery z grilla i mieli spalone, więc spalony jest wtedy, jak coś pichcisz i robisz jednocześnie inną czynność, zapominając o tej pierwszej. Mam nadzieję, że pomogłam.