Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to?

DZWNY GÓL W GARDLE

Polecane posty

Gość co to?

Od jakiegoś miesiąca mam jakiś dziwny ból gardła...tylko to nie jest taki ból jak przy anginie czy zapaleniu gardła to jest takie dziwne rozpieranie w gardle, kłucie jakby ktoś wbijal mi wielką szpile w gardło. Po prawej stronie boli najbardziej przy przełykaniu pokarmu przy kasłaniu a przy kichaniu boli tak że płakać mi się chce. miał może ktoś z was taki przypadek bo jutro ide do lekarza i nie wiem na co mam się szykować. Dodam jeszcze ze mo brak umarł w wieku 9 lat na raka krtani i boje sie ze to moze być to seamo ja mam 26 lat

Gość co to?
przepraszam za błędy ale pisałam szybko...zdarza się

Gość bdbgdhd
też chce wiedzie?!!!

Gość co to?
wczoraj byłam u laryngologa i on nie wie co mi dolega...dostałam skierowanie na wymaz z gardła i na gastroskopie. na dodatek zaczęło boleć mnie prawe ucho i pod pachą po prawej stronie...i jeszcze mam dziwny ciągnący ból od szyi promieniujący na dekold,,, kurcze mam 26 a czuje sie jak staruszka ciagle mnie coś boli czy ktoś z was zna jakieś badanie które stwierdzi co mi jest. to naprawde mi dokucza tym bardziej ze mam dwoje kochanych dzieci i nie moge chorować dla nich