Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka bombonierka

Czy ciężko było się wam zdecydować na trzecie dziecko?

Polecane posty

Powiem tak, te dwie rok po roku juz dorosle trzymaja sie razem,zawsze tak bylo srednia corka nie jest tez jakos na boku,no ale z racji tej roznicy wieku jednak bywaja sprzeczki miedzy nimi jak to w ukladach miedzy rodzenstwem bywa.Natomiast stosunek do brata jest idealny,nie wiem jak to bedzie za pare lat czy srednia corka tez bedzie taka tolerancyjna jak do tej pory,o starsze sie nie martwie,bo od przyszlego roku beda studiowaly w innym miescie,wiec z domu juz wyfruwaja :( Zostane z dwojka

Gość akacjaa111
Autorko, bo kafeteria to specyficzne forum, rządzące się swoimi prawami, nie ma co sie przejmować. Tutaj (na kafe) trzeba być trendy, fit i eco, czyt. mieć jedno dziecko urodzone przez cc i karmić wyłącznie butelką :D A jeśli chodzi o różnicę wieku, to moim zdaniem 5 lat to nie jest dużo, zresztą nikt nie zagwarantuje ci że rodzeństwo będzie się dogadywać.

Gość JA MAM JEDNO
elka nie tylko raz, tylko ze ja umiem sie zabezpieczac, a widze, ze u ciebie kazde rozlozenie nog to od razu musi sie ciaza skonczyc. rob i 10,a potem jedno bedzie drugie wychowywac, tak jak to jest w wielodzietnych rodzinach.

Gość elka bombonierka
"zresztą nikt nie zagwarantuje ci że rodzeństwo będzie się dogadywać." wiem - juz nie raz sie o tym przekonalam. Na przyklad ja i moje rodzenstwo = minimalna roznica wieku, zero wspolnych tematow dzisiaj :(

Gość anetkaodpowiada
3 dzieci to masakra w dzisiejszych czasach :/

Gość JA MAM JEDNO
o widze, ze nastepna krowa rozplodowa sie odezwala. co akcja ty tez z jednej ciazy w druga byleby nie pracowac??

Gość elka bombonierka
ja mam jedno, ale idąc twoim tokiem myslenia, to na milion seksow raz sie nei zabezpieczylas, a ja dwa razy - w czym jestem gorsza od ciebie ;D

A kto powiedzial,ze jak ma sie wiecej dzieci niz jedno to juz sie nie pracuje zawodowo? Jakie plytkie myslenie.

Gość małgosiaaaaaaaaaa
do idiotki ktora ma jedno i neguje chec posiadania wiecej...... dlaczego jestes taką zgryźliwa osobą .. pewnie jestes brzydka ,gruba i nie masz kasy..

Gość lejla28
ja nawet jednego nie chcę a ty chcesz trzecie...jacy to ludzie są różni

Gość do JA MAM JEDNO
ale a ciebie krowa rozplodowa... jedno dziecko masz - a fuj!

Gość anetkaodpowiada
Anastazja przeważnie tak jest. Nie wszystkich stać na opiekunki czy przedszkola

Gość małgosiaaaaaaaaaa
ja mam dwoch i bde miec wiecej tylko musze męza przekonac..

Do JA MAM JEDNO Ty jestes kobieta? I druga kobiete nazywasz krowa rozplodowa? No to super o Tobie swiadczy....Bez komentarza

Gość JA MAM JEDNO
do malgosi idiotka to sama jestes, odezwaly sie matki polki wielkie. Zdziwisz sie, mam wlasna firme i na brak kasy nie narzekam. Oburzone okropnie bo jak mozna powiedziec, ze jestescie krowami rozplodowymi. owszem jestescie, kto decyduej sie na 3 dziecko? PATOLOGIA TYLKO!

Gość małgosiaaaaaaaaaa
DZIECI to sens zycia jak nie masz dzieci to PRZEGRAŁAŚ ŻYCIE!!! jedno sie nie liczy...dwoje to minimum!!!!!!! dziecko to podstawa

Gość JA MAM JEDNO
ANASTAZJA DOROB SOBIE 5, 6, 7 I SIE ZAMKNIJ.

Gość anetkaodpowiada
E jedno dziecko to tez szczescie a nie minimum szczescia tylko ogrom nie przesadzajcie

Gość małgosiaaaaaaaaaa
masz : krzywe nogi jak srasz......... fimę pewnie jednoosobowa bo u Ciebie wszystko musi byc pojedyńcze.. i to na pewno sklep internetowy-gratuliję!

Gość JA MAM JEDNO
MALGOSKA BO DLA CIEBIE TO SIE TYLKO PIELUSZKI, KASZKI LICZA. PEWNIE JESTES PO ZAWODOWCE I MASZ TAKIE MYSLENIE. MAMUSIA NAKAZALA ZE MASZ MIEC TYLE BACHOROW ILE SIE DA? HAHA ZAL MI WAS.

Gość lejla28
małgosiaaaa---> to bardzo smutnne masz to zycie ze tylko dla dzieci zyjesz :O:O...a zycie to ty przegrałaś z tymi swoimi znajdorami :O

Gość do JA MAM JEDNO
sama jestes krowa rozplodowa (a kto ci peirwsze urodzil? twoja rozciągnięta macica, pochwa i smierdzace krocze...), tylko wybrakowana :D bo nei umiesz wiekszej ilosc idzieci ogarnąć

JA MAM JEDNO wiesz dobrze ze masz tylko jedno,bo szkoda bylo by gdybys miala wiecej dzieci.....Szkoda tych dzieci poprostu, ze mialyby taka matke.

Gość małgosiaaaaaaaaaa
tak wiem ,ze jedno to tez szczeście...ale trzeba myslec też o dzieciach ..jedynakom jest gorzej -miec brata czy siostre to ogromne szczescie, rozumiem ,ze to wybor kazdej osoby ile chce miec dzieci

Gość lejla28
moze jest lepsza matką niz taka małgosiaaaaa dla której jedno dziecko to nic

Gość JA MAM JEDNO
NIE NIE UMIEM, A NIE CHCE. TO ROZNICA. STAC MNIE NA KILKORO ALE NIE CHCE !!!! NIE ROZUMIESZ TEGO? A POZA TYM MALGOSKA PO CO ZAKLADASZ STO POMARANCZEK I PISZESZ Z ROZNYCH KONT HAHAH:D

Gość do JA MAM JEDNO
nie chcesz, ale fakt faktem pozostaje - jestes krowa rozplodowa. rozplodzilas sie i masz rozciagniete krocze i cycory

Gość lejla28
małgosiaaa ja jestem jedynaczką i byłam i jestem z tego powodu szczęśliwa..nigdy nie chciałam rodzeństwa