Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka bombonierka

Czy ciężko było się wam zdecydować na trzecie dziecko?

Polecane posty

Gość JA MAM JEDNO
OJ CO JA BEDE Z WAMI DYSKUTOWAC. MNOZCIE SIE DALEJ. JA MAM JEDNO I WIEM, ZE DAM MU OD SIEBIE WSZYSTKO CO BEDE MOGLA. NIE MUSZE MOJEGO CZASU DZIELIC NA KILKORO DZIECI, BO CALY MAM DLA MOJEGO DZIECKO I BARDZO MNIE TO CIESZY.

Gość anetkaodpowiada
Nie uważam że jedynacy mają gorzej. Czasem rodzeństwo nie potrafi się dogadać nie rozmawiają ze sobą więc tak jakby byli jedynakami.

Gość JA MAM JEDNO
"DO JA MAM JEDNO" JESZCZE BYS MI POZAZDROSCILA WYGLADU, GWARANTUJE CI TO.

Gość lejla28
ja mam jedno---. przeciez te matki polki sie teraz nie przyznają ze załują ze rozmnożyły sie jak królice....pewnie wszystkie z wpadki a teraz super mamuski udawają

Gość do JA MAM JEDNO
"NIE MUSZE MOJEGO CZASU DZIELIC NA KILKORO DZIECI, BO CALY MAM DLA MOJEGO DZIECKO I BARDZO MNIE TO CIESZY." dzielisz na forum jeszcze - a dokaldniej na wylewanie jadu na forum

Gość alaa ma kotaaaaaaa
a ja jestem jedynaczką i żałuję że nie mam rodzeństwa, przez całe dzieciństwo marzyłam o bracie czy siostrze ... a co do "krowy rozpłodowej" co to w ogóle za zwrot ? i to pisze dorosła , inteligentna osoba w dodatku matka ? gdzie tolerancja ? szanujmy innych i ich decyzje .

Gość do JA MAM JEDNO
ale ja nie mam dzieci i ty mi dopiero mozesz pzoazdroscic wygladu - tez ci to gwarantuje

Gość małgosiaaaaaaaaaa
owszem dzieci sa najważniejsze..MOJE zycie nie miałoby tak głebokiego sensu bez moich szkrabów....... ojjjjjj nie jestem po zawodówce stać mnie na wiecej dzieci jeśli zehce - to mój wybór poza ty jestem 11 misiecy po porodzie i jestem zajebista dupa waze niecale 48 kg a WY dziwki co dzieci nie chca miec ile wazycie......pewnie jestescie grubasami co nie radza sobie z jednym dzieckiem i dlatego nie chcecie miec wiecej.. albo stary was nie tyka

Gość lejla28
udają*

Moja siostra tez ma jedno dziecko i nikt nie neguje jej decyzji,bo to tylko jej sprawa,nigdy nie potepialam rodzin ktore maja jedynaka,wiec nie rozumiem skad taki atak ze strony tych ktore te jedynaki maja,czy to zle ze ktos ma 3 czy wiecej dzieci? Komu to przeszkadza? Koncze drogie panie bo temat topiku byl inny,a teraz to tu sie syf zaczyna robic.Pozdrawiam

Gość małgosiaaaaaaaaaa
lejla28 mam tylko jedno konto

Gość lejla28
taaaa te które nie chca dzieci albo mają jedno są grube i brzydkie i mąż ich nie tyka :O:O...jakaś ty glupia :O...ciebie mąż tyka ale najpierw ci gazete na ryj kładzie :D i owija bandażem zebyś go koścmi nie uszkodziła :D:D

Gość JA MAM JEDNO
lejla masz racje, zapewne dzieci z wpadki i teraz zaluja, ale glosno nie powiedza.

Gość anetkaodpowiada
A mnie jest żal takich matek co np w sklepie 3 wrzeszczy lata po sklepie i wyciaga rozne artykuly przy tym histeria kladzie sie na podloge to dopiero wyzwanie :)

Gość lejla28
to nie ja pisałam ze masz więcej nicków

Gość małgosiaaaaaaaaaa
tez koncze bo nie ma z kim sie sprzeczac.... gadki niskiego lotu tak samo jak ich autorki zero klasyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość JA MAM JEDNO
"do mam tylko jedno" 48 kg? i pewnie 1,50 m w kapeluszu haha:D

Gość DO ELKA
do ---> JA MAM JEDNO Dlaczego nazywasz mnie krową rozpłodową? Lub patologią? Bo kocham dzieci? Nie wpadam z ciąży w ciążę. Oboje dzieci było zaplanowanych. Owszem marzy mi się teraz 3 dziecko ale na chwilę obecną się na nie nie zdecyduję bo MNIE NIE STAĆ. Na razie. :) Oboje z mężem pracujemy. Mamy niedużą ale prężnie funkcjonującą firmę. Właśnie ukończyliśmy budowę domu na 3500m2 działce (specjalnie tak dużej, by dzieci miały gdzie się bawić). Dzieci chodzą do prywatnych przedszkoli/żłóbków. MIESIĘCZNIE mamy STAŁYCH rachunków na 15 000 zł. I mimo to żyjemy na poziomie nie popadając w długi. Za 14 miesięcy kończymy spłacać kredyt i wydatki spadną o połowę. Wtedy pewnie podejmiemy rozmowę o TRZECIM dziecku.

Gość do JA MAM JEDNO
a twoje dziecko tez z wpadki krowo rozplodowa i glosno tego nei powiesz

Gość JA MAM JEDNO
do malgoski to bylo

Gość JA MAM JEDNO
moje dziecko bylo w pelni zaplanowane, co gimgowniaro pracy domowej ci nie zadali w szkole, ze na kafe siedzisz?

Gość JA MAM JEDNO
a potem bedziecie zakladaly temat "co mam zrobic, maz mnie kopnal w tylek dla mlodszej, a ja mam 3 dzieci na utrzymaniu "

Gość małgosiaaaaaaaaaa
hahahahahahhahhah ale smieszne jestescie wiesniary mam 162cm i 48 kg po porodach doszlam do tego ciezka praca nad sylwetką i dieta a lejla 28 i mam jedno wpierdalaja pewnie na potęge bo jak ich stary nie rusza i sa brzydkie to maja depresje

Gość JA MAM JEDNO
oj malgoska ulzylo ci? ehh te twoje denne odpowiedzi.nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.

Gość małgosiaaaaaaaaaa
do lejla i mam jedno musicie byc słabe jak boicie sie miec wiecej niz jedno dziecko

Gość JA MAM JEDNO
162 cm? haha karzelku.

Gość JA MAM JEDNO
zobacz lejla jak sie matki polki poruszyly, bo troche prawdy uslyszaly;D

Gość małgosiaaaaaaaaaa
wzrost sredni a Ty masz pewnie 176 i wazysz 70 kilo..---super

Gość JA MAM JEDNO
oh tak pewnie sie boimy miec wiecej dzieci, bo jestesmy slabe haha dobre

Gość JA MAM JEDNO
170cm/57kg mozesz mi pozazdroscic kostucho:D