Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradna...;-(

Co mam zrobić???

Polecane posty

Gość Bezradna...;-(

Witam mam problem z którym już sobie nie radzę... mój chłopak pomógł mojemu ojcu przy kupnie samochodu,było w nim kilka niedopracowanych rzeczy te na których się znał naprawił sam a resztę miał zrobić ktoś inny.A teraz się okazało,że to co miał tamten mechanik zrobić nie zrobił nic przy tym samochodzie. Mój tata miał dane pieniądze za robocizne i na zakup wszystkich części i były one zakupione i to przy mnie a 'mechanik' je po prostu wzioł i nic nie zrobił nawet nie dotknoł. Mój tata oskarza mojego chłopaka o oszustwo,że go okłamał,że nie dopilnował tego a pieniądze wzioł... Nie wiem po czyjej stronie mam już stać;-( co mam zrobić???

Gość Bezradna...;-(
jak nie potrafisz odpowiedzieć na temat to po co się wypowiadasz i oceniasz innych.

Tata "miał dane" pieniądze i kupił za nie części, a teraz oskarża chłopaka, że pieniądze wziął?? Nawet nie wiadomo, czyj to samochód, czyje pieniądze i kto je za*ebał. A może wszystko należy do mechanika?? ;)

Gość dkjaofeaifyfea87yfa87
"Mój tata miał dane pieniądze za robocizne i na zakup wszystkich części i były one zakupione i to przy mnie a 'mechanik' je po prostu wzioł i nic nie zrobił nawet nie dotknoł. Mój tata oskarza mojego chłopaka o oszustwo,że go okłamał,że nie dopilnował tego a pieniądze wzioł..." - pomijając byki ortograficzne - to czy umiesz sklecić jakieś zrozumiałe dla innych zdanie?? To jakiś bełkot z którego nic nie wiadomo... dramat

Gość dkjaofeaifyfea87yfa87
To napiszę Ci jak powinna brzmieć Twoja wypowiedź Mój tata zapłacił mechanikowi za robociznę i dał również pieniądze na zakup wszystkich części. Zostały one zakupione w mojej obecności. Mechanik pieniądze wziął ale nic nie zrobił - nawet nie dotknął. Teraz mój tata oskarża mojego chłopaka o oszustwo, oraz o to, że go okłamał i niczego nie dopilnował .

Gość zielony ogorek i cola
widocznie ma inne priorytety w zyciu, czyli np. seks, a nie tam jakis nudny slownik