Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergethg

WYBÓR STUDIÓW, A RODZINA.

Polecane posty

Gość ergethg

Zawsze lubiłam czytac ksiązki, lubiłam uczyć się języków obcych. Chodziłam do technikum ekonomicznego i z przedmiotami zawoodowymi związanymi z rachunkowoscia, prawem itp nie miałam problemów. Właśnie zainetersowała mnie rachunkowosc. Chciałabym isc na zarządzanie ze specjalnością zarządzanie i ewidencjonowanie operacji gospodarczych..Dziennie na panstwowej uczelni.Chciałabym zrobić rożne kursy typu kadrowo-płacowy, różne komputerowe itp... Ale moja rodzina mi odradza i chce,żebym poszła na jakis techniczny kierunek politechniczny- geodezja albo inzynieria jakas.... A ja fizyki nie lubię:-O

Gość Metalucifer
trochu racji mają, magistrów od zarządzania to jest w chuj i trochę

Gość ergethg
ale to jest naprawde fajna specjalność. Rozważam jeszcze ekonomię i logistykę jako awaryjne kierunki.

Gość żałosnaOna
musisz to wypośrodkować ja postawiłam na swoje marzenia i ambicję I jak się to skończyło? domyśl się sama... najpierw postaw na coś praktycznego, później możesz się całe życie uczyć tego co Ci się podoba ;)

Gość zapodaję Ci tu link
do Politechniki Gdańskiej, gdzie jest cały Wydział Zarządznia: http://zie.pg.gda.pl/modules.php?name=Dla_kandydatow&pa=showpage&pid=41 Myślę, że jeśli wybierzesz studia tam, to wszyscy będą zadowoleni. Wilk syty i owca cała. Mało tego - wydziały zarządzania są na paru innych politechnikach - nawet Warszawskiej! Czuję się jak Salomon.