Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(zasmucona bardzo:(

Czy jest na sali WETERYNARZ???

Polecane posty

Zasmucona- wybierz sie z psiakiem do weterynarza, to jedyny sposob, zeby dowiedziec sie co mu jest i od razu rozpoczac leczenie. Pozdrawiam :)

Gość chcialam sie wypowiedziec
ale widze ze tu juz klimaty przedszkola

tabou gdyby nie to ze nie ma mnie teraz w miejscu zamieszkania to temat by nie powstał.a pies do weterynarza jedzie jutro. wizyta już umówiona.

To moze niech Twoja mam zabierze go na noc do domu i dopilnuje, zeby nie wygryzal/rozdraptywal ran, bo pewnie w nocy to robi...

W takim razie autorko przepraszam. Ale poniosło mnie. Bo tyle to się słyszy o tym jak ludzie traktują zwierzęta to płakać się chce:( Ja kocham każde zwierzę, ale no niektórych się boję. to i tak je kocham. Jeszcze raz przepraszam. Noxelia a Ty znów zaczynasz? to mówię SKACZ! znów się nakręcasz i wkurzasz ludzi.

Noxelia twoja jedyna zasługa to rozwalenie tematu. wiec spierdalaj tabou nie wiemy co dolega psu, więc te noc spędzi jeszcze w kojcu. jeżeli to zaraźliwe to co wtedy?zresztą moja mama to starsza kobieta i psa w domu na noc nie zatrzyma:(

jedwabnalilly ja też kocham zwierzeta i traktuje je czasami lepiej niz ludzi, ale sa pewne granice, których nie przekraczam.

Tak rozumiem i wiem. :) fajnie ze jest już ok:) więc zmykam:) powodzenia:) Noxelia ogarnij się. głupoty piszesz a wyglądasz na mądrą. jak byś chciała wiedzieć to z telefonu piszę i dlatego tak napisałam. 3-maj się zdala od poważnych dyskusji bo tylko ludzi dobijasz i wkurzasz. Ile Ty masz lat? czytałam wiele o Tobie tu na forum i szkoda mi Ciebie. Ale sama się o to prosisz. zawsze. Powodzenia koleżanko założycielko tego portu:) myślę że będzie dobrze:)

Gość Syzyf
Mój pies miał coś podobnego i okazało się, że muchy złożyły mu jaja w sierści ;( Czy twój nie ma robaków w sierści- sprawdzał mu to ktoś?

Syzyf a Twój pies przeżył?To było groźne? Nikt nie sprawdzał...jutro wet go obejrzy i się dopiero dowiemy co to takiego.

Gość asdasdqqqq
To może być przyczyna jakiś powikłań skory i pies samemu sobie taką krzywdę zrobił, ale dla pewnosci to radziłbym skonultowac się z lekarzem, ja zwykle ze swoimi problemami zgłaszam się do lecznicy w szczecinie http://weterynarz-szczecin.info/zakres-uslug okazało się, ze to tylko pchły, ale ran sobie moj hasky narobił nie małych ;///

Gość gość
Jesli zauważyłaś zmiany skórne u swojego psa to czym prędzej udaj się do lecznicy dla zwierząt. Sama korzystam z http://weterynarz-szczecin.info/, może to być początek jakiejś poważniejszej choroby a może po prostu czymś się zaraził.

Gość aneczka

a z Sieradza polecicie jakis dobry gabinet weterynaryjny?