Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanogennn

8 t.c. potworne mdlości, czy ominą mnie wymioty czy

Polecane posty

Gość nanogennn

wszystko się jeszcze rozkręci? narazie potwornie mnie mdli. czy u was było od razu rzyganko czy najpierw mdłości?

Mnie też ominęły a mdłości miałam codziennie pod wieczór ,minęło pod koniec 1 trymestru.

Gość rairai
Ja kupiłam herbatkę imbirową w aptece i po niej mi mdłości częściowo przeszły :)

Gość nanogennn
bo tak właśnie czekam, czy się rozkręci... mdli juz 4 dzień, w upały najgorzej.

Gość nanogennn
słuchajcie i od 2-3 dni przestał mnie boleć bzruch, to dobrze? :) jak mam objawy to mi żle a jak cos zanika to się martwię :( ale myslę, ze jak cos znika a pojawia się nowe (mdłosci) to chyba znaczy, ze ciąża się rozwija co?

u mnie zaczęło się tak : były przez dwa dni mdłości a potem rzyganie party po kilkanaście razy dziennie :( Trwało to równiutko miesiąc od 6-10 tygodnia. Teraz jestem w 11 tygodniu i już nie wymiotuję, ale czasem zemdli. Generalnie czuje się 10000 razy lepiej. Imbir, krakersy, suchary nic mi nie pomagało. Raz wzięłam czopek przeciwwymiotny Torecan (miałam ważne spotkanie) i był to piękny dzień :) Teraz czuje , że powracam do żywych :) Nie ma reguły , ale wszystko da się przetrwać. Dla mnie 8 tydzień był najgorszy.

Gość nanogennn
ja mam mdłości największe nad ranem około 6-7 jak czuję potworny glód, i w ciągu dnia jak tez zaczynam być głodna...

Gość nanogennn
up

Gość nanogennn
no to super!!! wspaniała perspektywa mnie czeka :(

ale nie wymiotowałam!! czasami miałam wrazenie, że jak bym sobie "rzygnęła" to by było lepiej

Gość nanogennn
no ja tak mam, ale chyba rzyganie w ciąży ulgi nie przynosi co..?

ja miałam od 6 tc do 17. Mdłości 24h na dobę, nawet niemalże przez sen czułam. A rzygałam mało. może z jeden tydzień maiałm taki, że raz dziennie, a tal to raz na dwa trzy dni, potem już od 13 tc wcale, tylko mnie mdliło. Ale to mija - głowa do góry. Pomagał imbir.

Gość wróżka i jasnowidz
w 1 ciazy do 4 miesiaca mialam tylko mdlosci w 2 ciazy mdlosci + rzyganko :(

mnie okropne mdłości złapały pod koniec 9 tygodnia,trwały chyba do końca 13, a potem jak ręką odjął zniknęły :) zwymiotowałam tylko ilka razy przez całą ciąże ;)