Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość Princesitka
Ja dzisiaj nigdzie nie jadę. Siedzę w domu.

Gość Princesitka
Przy Tobie rozkwitam jak krokus po długiej, Mroźnej zimie, ogrzany pierwszymi promieniami słońca. Przy Tobie wchłaniam dawkę uczuć jak Włosy odżywkę, jak gąbka wodę. Budzę się do życia jak Śpiąca Królewna Przy swoim Księciu z bajki. Przy Tobie oddycham powietrzem pachnącym Miłością i namiętnością. Przy Tobie smakuję każdą chwilę, chwytam Każde spojrzenie i pocałunek. Nasza miłość jest skarbem, który Trzeba ukryć przed całym światem, Bo ma niezwykłą wartość. Ta miłość jest cennym dziełem sztuki, Którego trzeba strzec jak oka w głowie. Trzeba strzec przed złodziejami. Najlepiej ukryć je w sejfie, gdzie będzie bezpieczne. W sejfie, do którego tylko Ty i ja znamy kod.

Gość Princesitka
Przytul mnie tak, jak tylko Ty potrafisz, tak wyjątkowo, Tak mocno, tak, jak przytula się najdroższą sercu osobę, Utul do snu, pogłaszcz czule, wyszepcz do ucha czułości, Aż zasnę z echem Twojego głosu w snach, w Twoich objęciach, Pocałuj, połaskocz, pociesz, rozbaw, pożartuj, zaśpiewaj coś, Powiedz miłe słowo, wesprzyj, dotknij, muśnij, Popatrz jak na żonę podczas miesiąca miodowego, Otrzyj łzy kiedy płyną wąską strużką, Zapewnij, że wszystko będzie dobrze, Bądź, bądź zawsze, blisko, na wyciągnięcie ręki, obok, Kochaj mnie, kochaj mocno, wytrwale, niezmiennie, zawsze.

Gość eduardo enamorado
Faktycznie Cię tam nie było :( 684 samochody na parkingu, ale nie Twój. Nasza miłość jest bardzo, bardzo trudna. Czasem wgniata nas w ziemię i nie pozwala złapać tchu. Wtedy jesteśmy nieszczęśliwi, świat się wali na głowy, mamy straszne myśli, kłócimy się uparcie i zażarcie, nie widać końca. Zawsze w naszych sercach, obok wielkiego uczucia do siebie wzajemnie, jest ziarno niepokoju, zadra zazdrości, kropla smutku. Ale bywają też chwile, które zmieniają smutki w radość, zazdrość w adorację, niepokój w błogi spokój. Dla takich chwil warto, dla takich chwil musimy być dla siebie.

Gość eduardo enamorado
Dla takich chwil chcę być z Tobą. I nie wyobrażam sobie rozstania. Nie ma takiej ocji. Oczywiście, różne rzeczy się mówi w nerwach, rozpaczy. Ale to bez znaczenia. Prawda jest oczywista. Kocham Cię.

Gość Princesitka
Ja też sobie nie wyobrażam, nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie. Bez naszej miłości. Chcę być z Tobą. Bardzo chcę. Nasz związek jest dla mnie najważniejszy na świecie. Ty jesteś dla mnie najważniejszy. Masz rację, słowa wypowiedziane w nerwach nie mają znaczenia, bo uczucie między nami, to miłość w najczystszej formie. Jestem Twoja Eduardo. Kocham Cię.

Gość eduardo enamorado
Nie, to nie są krótkie chwile radości. To są całe dni, tygodnie miłości niezakłóconej.

Gość Princesitka
W całym wszechświecie, galaktyce, na tym świecie, dla mnie jesteś tylko Ty. Każdego dnia Ty. W każdej godzinie Ty. W każdej minucie Ty. W każdej sekundzie Ty. W moich myślach Ty. W moich snach Ty. W moich marzeniach Ty. W moim sercu Ty. W moich pragnieniach Ty. TY.

Gość eduardo enamorado
Nie chcę się już tak kłócić :( Nie wytrzymuję takich sytuacji. Nie chcę tak. Wiem, że tam gdzie jest miłość, jest i zazdrość. Ale jeśli tak się klócimy, to ubywa nam życia, gwałtownie nam ucieka życie.

Gość Princesitka
Ja też już tak nie chcę. Chcę z Tobą wszystko, co najlepsze. Nie chcę, żeby takie sytuacje nadszarpnęły naszą miłość. Chcę dzielić z Tobą moje życie. Każdego dnia.

Gość eduardo enamorado
Mówisz mi takie piękne słowa, wiem, że szczere, tak czujesz. Jestem Ci za to niewymownie wdzięczny. Wtedy jestem najszczęśliwszy na świecie. Tym bardziej boję się, że Cię stracę. Boję się, że przyjdzie taki czas, że będziesz coraz oszczędniejsza w słowach, Nie będziesz mnie już tak kochać. Aż w końcu zdecydujesz, że to nie ma sensu. Praca, brak czasu dla mnie, niemożność spędzania wspólnie dni. Tego się boję. Bo kocham cie nad wszystko.

Gość eduardo enamorado
Tak, jak teraz :( Oszczędność w słowach

Gość Princesitka
Wielka miłość zawsze znajdzie czas. Wielka miłość zawsze znajdzie uliczki, których inni nie znają. Wielka miłość zna tajemny labirynt. Wielka miłość zna kod do sejfu. Wielka miłość jest kreatywna, pomysłowa. Wielka miłość zrobi wszystko, żeby być razem. Wielka miłość nie przeminie, nie zgaśnie. Wielka miłość będzie trwała. Wielka miłość zawsze znajdzie sposoby. Wielka miłość jest zakorzeniona w sercu, w umyśle. Ja też kocham Cię nad wszystko Eduardo. Tak, jak mówię. I to się nie zmieni. Nie wyblaknie. Nie zszarzeje. Nie wyparuje. Nie zniknie. Moje słowa płyną do Ciebie z serca i duszy. Tam jest ich źródło. Płyną z umysłu. Do Ciebie. Do Twojego serca i umysłu. Nie stracisz mnie. Nie bój się, nie obawiaj. Kocham Cię

Gość Princesitka
"Ja przed Tobą otwieram wszystkie części nieba, Odkrywam słońce... Możesz więcej się nie bać, ja na wszystko przyrzekam, Będę zawsze przy Tobie.."

Gość eduardo enamorado
Wydrukowałem z data i godziną. Nie wyprzesz się już. Mam twoją duszę forever.

Gość Princesitka
Każda moja myśl jest Twoja, Każde uderzenie serca należy do Ciebie, Każde mrugnięcie oka jest przeznaczone dla Ciebie, Każde słowo, litera, spółgłoska, samogłoska, Dźwięczne i bezdźwięczne, wszystkie płyną w Twoją stronę, Każdy pocałunek składam na Twoich miękkich ustach, Dotykiem karmię Twoją delikatną, ciepłą skórę, Każdy mój oddech, każde westchnienie, są Twoje, Owiewają Twoją skórę jak nadmorska bryza, Zapach oplata Twoje lędźwie, wije się wokół jak wąż, Uszy wyłapują Twoje dźwięki, nasłuchują, wyczekują, Wsłuchują się uważnie, chłoną barwę Twojego głosu, Dłonie spragnione bliskości pytają mnie kiedy się spotkamy, Oczy na chwilę utraciły blask, zasnuły się mgłą, zmętniały, Ale znów ożyją, w momencie, kiedy na Ciebie spojrzą, Odzyskają radość, szczęście, napełnią się miłością, To wszystko dla Ciebie i dzięki Tobie, To musi trwać, musi żyć, Musi istnieć, Musi być. Kocham Cię

Gość eduardo enamorado
Sagapo Princesitka. Nie znałem do tej pory tego uczucia. Byłem na wpół martwy. Zwykłe życie, zwykłe emocje. A teraz niepowtarzalne i gorące myśli. Miłość.

Gość eduardo enamorado
MIŁOŚĆ albański: (1.1) dashuri f rodzaj żeński angielski: (1.1) love, affection, fondness; (1.3) love, sweetheart ragoński: (1.1) aimor azerski: (1.1) sevgi baskijski: (1.1) maitasun boloński: (1.14) amaur m rodzaj męski bretoński: (1.1) karantez f rodzaj żeński chorwacki: (1.15) ljubav f rodzaj żeński czeski: (1.14) laska f rodzaj żeński dolnołużycki: (1.1) lubosć f rodzaj żeński duński: (1.1) kaerlighed f rodzaj żeński esperanto: (1.1) amo estoński: (1.1) armastus fiński: (1.1) rakkaus, poetycko lempi francuski: (1.1) amour m rodzaj męski górnołużycki: (1.1) lubosć f rodzaj żeński guarani: (1.1) ayhu (t-) hawajski: (1.1) aloha, oha, anoi, puni, hooipoipo; (1.2) aloha; (1.3) aloha, anoi, anoi, pulakaumaka; (1.4) puni hiszpański: (1.1) amor m rodzaj męski holenderski: (1.1) liefde f rodzaj żeński indonezyjski: (1.1) cinta, kasih, sayang interlingua: (1.1) amor irlandzki: (1.1) gra islandzki: (1.12) ast f rodzaj żeński, elska f rodzaj żeński, kaerleikur m rodzaj męski, kabylski: (1.1) tayri kataloński: (1.1) amor m rodzaj męski klingoński: (1.1) huku łaciński: (1.1) amor neapolitański: (1.1) ammore niemiecki: (1.1) Liebe f rodzaj żeński

Gość eduardo enamorado
ALOHA PRINCESITKO !!!

Gość spotkajcie się razem
, bo nie możecie bez siebie żyć

Gość Princesitka
Na pewno tak zrobimy :) MAITASUN EDUARDO !!!

Gość Princesitka
Spotkać się z Tobą muszę, Zaprzedam za to duszę, Z Królem Piekieł zobaczę się, By jutro ujrzeć i usłyszeć Cię, Niech mi powie jak i gdzie, Jutro mogę spotkać Cię. Do piekła daleka droga, Ale nie ogarnia mnie trwoga, Dla Ciebie na skraj świata iść mogę, Słońce i księżyc wskażą mi drogę, Każdego, kto mi przeszkodzi, zabiję, Flaki wypruję, krew wypiję. Gdy bramy piekieł ukażą się, A strażnicy spytają czego chcę, Odpowiem, że Król wszystko wie, Że wielka miłość tu przywiodła mnie, I zrobię wszystko, swój podpis złożę, Ziemię poruszę, przeleję morze.

Gość eduardo enamorado
goście :(

Gość eduardo enamorado
Przeczytałem teraz Twój diabelski wiersz. Najbardziej podobało mi się o wypruciu flaków. :) Dziękuję jest piękny, wydrukowałem do kolekcji, powieszę sobie przy łóżku i będę czytał przed snem i rano po przebudzeniu. Bardzo Ci dziękuję. No i dziękuję Ci za wszystkie inne zdania, które spisałaś tutaj dziś i wczoraj. Dodają mi otuchy. Sprawiają, że czuję wielką radość. Intensywność uczuć wyzierająca z tych słów jest wielka, prawie taka jak moja miłość do Ciebie :) Ostastnie tygodnie były dość koszmarnawe. Myślałem, że zwariuję i zresztą wpłynęło to na moje ogólne złe samopoczucie (i ducha i ciało). Dlatego już nie chcę takich kłótni i takich tematów wogóle. Mam nadzieję, że u ciebie wszystko ok. Spotkamy się wkrótce, to pewne jak 2x2. Chyba jednak nie jutro :(

Gość Princesitka
Sprawdź tel.

Gość eduardo enamorado
Odebrałem Kochanie. Spróbuję poprzestawiać różne figury. Jeśli mi się uda..... Bardzo bym chciał. Dam Ci znaka jutro. Teraz wiersze piszę........ :)

Gość eduardo enamorado
PYTANIE Powiedz, czy to jest miłość kiedy Wspominam Ciebie w każdej chwili, Mam drętwe ciało w kolorze kredy, Jestem samotny, choć goście byli. Powiedz, czy miłość tak wygląda, Że nie pamiętasz dzisiejszej daty, Że stanik mówisz na wielbłąda, Łatwe zadania robisz na raty. Czy miłość na Eduardo wpływa, Tak, że ma on głowę pełną Ciebie, O trzeciej rano raptem się zrywa, „W piekle już jestem, czy też w niebie ? Chcę odpowiedzi Twej już teraz, Czy ten stan dziwny ducha i ciała, To miłość, czy jakaś inna cholera, I czy Ty też coś takiego miałaś ?