Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość eduardo enamorado
Kochanie, niczego złego nie mam na myśli - jeszcze raz podkreślam. Martwię się o Ciebie i Twoje sprawy. Twoje osobiste i Twoje rodzinne. I już. Przysięgam, nie mam niczego innego na myśli. A czy dziś środa, czy czwartek, mam to gdzieś. Myslę tylko o Tobie. Jeśli są niedomówienia, nie piszmy Kochanie. Nie chcę Twoich nerwów.

Gość Princesitka
Sam mi powiedziałeś, żebyśmy nie pisali tak wprost na kafeterii, bo jest to niebezpieczne. Dlatego nie napisałam wprost o wynikach, tylko starałam się napisać tak, żebyś mniej więcej zrozumiał, o co chodzi. Mówię Ci wszystko kiedy się widzimy, rozmawiamy, teraz też bardzo chciałabym usłyszeć Twój głos, a najlepiej leżeć obok Ciebie w łóżku i czuć, że wszystko się ułoży. Miałam wrażenie, że jesteś zły. Piszę, kiedy tylko mogę. Myślę o Tobie przez cały czas. Kocham tylko Ciebie. Mówię Ci o wszystkim. Szanuję Twoje uczucia. Czy to mało? Denerwuję się kiedy Ty się denerwujesz. Chcę, żeby było dobrze. Chcę, żebyś mnie wspierał, a ja Ciebie. Chcę, żeby naprawdę nam się układało. Bardzo Cię kocham.

Gość eduardo enamorado
Bardzo chcę Cię wspierać. Bardzo. Jak masz kłopoty, albo martwisz się czymś, kimś, chcę Cię wspierać. Ale i ja się denerwuję, martwię itp. Potrzebuję sygnału. Inaczej wariuję. Chcę Cię pocieszyć. Wiem, że piszesz, jeśli możesz. Ja mogę więcej.

Gość eduardo enamorado
Nie denerwuj się mną, proszę. Już nie będę miał pretensji. Będę czekał cierpliwie, aż napiszesz, albo dasz inny sygnał. Ty jesteś dla mnie najważniejsza. I to jak się czujesz też. Nie będę Cię wściekał, będę czekał na Twój znak, będę czekał na Twój wpis, dopiero wtedy odpowiem. Będę czekał.

Gość Princesitka
Wiem, że się denerwujesz, martwisz. Tak samo, jak i ja. Bardzo potrzebuję teraz Twojego wsparcia. Najbardziej. Martwię się, że coś mi jest. Takie mam przeczucie. Nie chcę nawet zacząć tego sprawdzać, bo się boję. Chcę, żeby było dobrze między nami. Będę pisała częściej. Obiecuję.

Gość eduardo enamorado
NIC CI NIE JEST.

Gość Princesitka
If you say my eyes are beautiful, It's because they're looking at you, And if you could only see yourself, You'd feel the same way too. You could say that I am a dreamer, Who's had a dream come true, If you say my eyes are beautiful, It's because they're looking at you. If you wonder why I'm smiling, It's because I'm happy with you, And the warm sensations touch my heart, And fill me through and through. I could hold you close forever, And never let you go, If you say my eyes are beautiful, It's because I JUST LOVE YOU SO. Now, my heart is an open door, Won't you come inside for more, You give love so sweetly now, Take my love, Take me completely now. If you say my eyes are beautiful, It's because they're looking at you, And my eyes are just the windows, For my feelings to come through. And by far you are more beautiful, Than anything I ever knew, If you say my eyes are beautiful, It's because they're looking at you.. I LOVE YOU EDUARDO, MY LOVE

Gość eduardo enamorado
Miłość to jest jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego. :)

Gość eduardo enamorado
I miss You. I want to be with You and hold You. I want to gently touch Your face and look into Your beautiful brown eyes. I want to hold Your hand across the table at a restaurant. I want others in the restaurant to be jealous of our intimacy and our tender affection for one another. I want to lie next to You. I want to romance You. I want You to know how beautiful You are in my eyes. I want You to know how much I cherish and adore You. I want to give my heart to You. I want Your heart, I want it all. :)

Gość Princesitka
Dla mnie miłość to już coś bliżej określonego, coś namacalnego, coś fizycznego, coś, co można zobaczyć i dotknąć, coś wielkiego. Przyszła do nas, bo nie mieliśmy jej w swoim życiu w takiej postaci. Nie mieliśmy miłości kompletnej, gdzie wszystkie elementy pasowałyby do siebie idealnie. Dlatego przechodząc obok Oviedo postanowiła nas zaszczycić swoją obecnością. Zadzwoniła domofonem, weszła po schodach, otworzyła drzwi, zajrzała do środka i zobaczyła nas, w pełnej komitywie. Uśmiechnęła się zagadkowo i od tej pory wszystko się zaczęło. Myślę, że ta miłość sprawia mi więcej radości niż bólu.

Gość eduardo enamorado
Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani róże ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze

Gość eduardo enamorado
Kocham Cię rano, Kocham wieczorem W południe W północ Kocham we wtorek, w sobotę, w czwartek, w środę W niedzielę tylko dla Ciebie czasu mam wiele Kocham Cię zimą, Kocham Cię w lecie Kocham jak nic innego na świecie Kocham Twój uśmiech Twe smutne oczy Kocham Cię kiedy się na mnie boczysz Będę Cię kochać co dzień od święta Gdy dni upalne szaruga jesienna A gdy lewą nogą źle wstaniesz rano Przeczekam cicho szepnę dobranoc śpij słodko moje Ty kochanie Ja będę czekać z ciepłym śniadaniem Będę Cię kochać po kres mych dni Jak jeszcze nigdy nie kochał nikt!

Gość Princesitka
This is the loveliest, the most wonderful message Ive ever read from You (I mean Your English message). Im reading it again and again and I just cant stop reading. Thank You. I love and miss You too, all the time. I want to look into Your eyes and tell You how much I love You, what You mean to me and that I really care. You are special, so special. You must be fully aware of it. I LOVE YOU

Gość Princesitka
Jesteś stworzony do pisania wierszy Kochanie. Myślę, że pewnego dnia zbiorę je wszystkie i wydam tomik wierszy autorstwa Eduardo Enamorado. Kocham Cię. Jestem fanem Twojej twórczości :)

Gość eduardo enamorado
ctrl +c ctrl +v Niestety nie moje, Kochanie :(

Gość Princesitka
Nie szkodzi, i tak wiem, że masz talent Kochanie. Na tym wątku jest już sporo Twojej twórczości. :)

Gość eduardo enamorado
Nie ma niczego piękniejszego, niż takie słowa, jakie dziś przeczytałem. Dziekuję, porozmawiamy.

Gość eduardo enamorado
I nie jadę nigdzie we wrześniu :)

Gość eduardo enamorado
I nigdy nie sądziłem, że jesteś kunktatorką, czy fanatyczką.

Gość Princesitka
To świetnie, że nie jedziesz :) :) :) :) :) Princesitka się bardzo cieszyć, bardzo, bardzo. Princesitka czuć się lepiej :) Czyli dopiero w grudniu?

Gość eduardo enamorado
Tak, dopiero w grudniu :) Cieszę się, że już trochę lepiej się czujesz. To dla mnie priorytet. Najważniejsze jest Twoje zdrowie. Potem długo, długo nic. I systematycznie się za to zaierzemy. I znajdzemy problem, albo on przestanie istnieć pod wpływem Twoich działań. Cały czas myślę o tym, co napisałaś. Myślę i marzę. I dziękuję za te piękne słowa.

Gość Princesitka
A dla mnie Ty jesteś najważniejszy. Twoje zdrowie, Twoje uczucia, myśli, odczucia, Twoje zdanie. Tak, czuję się lepiej. Może dlatego, że też cały czas mam zajęty umysł tym, o czym Ci powiedziałam. Też o tym myślę. Cały czas. Marzę, ale też myślę o tym realnie. O cząstce Ciebie na zawsze w moim życiu. Bardzo tego chcę. Bardzo chcę Ciebie. Dziękuję, że jesteś.

Gość eduardo enamorado
Będę o tym myślał przez weekend. Moja Utchat. Sagapo Bastet

Gość Princesitka
Ja też będę o tym myślała. I o Tobie będę myślała przez cały czas. Sagapo Eduardo. My Eduardo. The One.

Gość Princesitka
What do I, Have to do, To get you where, I want you.. You're a million miles, A million miles away So Come Closer So Come Closer So Come Closer http://www.youtube.com/watch?v=kBfC7OlRK1w Come closer Eduardo... Come to me, MY LOVE.....

Gość eduardo enamorado
Znam tę piosenkę z mojej ulubionej stacji radiowej. Też mi się podoba. :)

Gość eduardo enamorado
All your trouble will be over, so will your pain you are gonna see those blue skies bursting right through the rain The higher you climb, the lower you fall You got too close to heaven, that's all Now in the morning you can cry all you want to - we'll spend the whole day weeping Right now I want you to lay down your weary head and let me see you sleeping You've been walking around baby, inflamed and ashamed feeling like you're one inch tall You got too close to heaven, that's all You're way too hard on yourself baby - you got some pretty basic things wrong You wouldn't believe me if I told you why I wrote you into this song You're looking at your heart baby, and you're calling it black but like Icarus and like Saul You got too close to heaven, that's all Now I know this hurt you're feeling - I've felt these same things too I've got spaces way down deep inside of me that are just the same as you You wanna wrap your arms around your head, turn out the lights and roll yourself into a ball You got too close to heaven, that's all Are you blinded by the brilliance ? Are you dazzled by the Light? Why is it I see nothing but emptiness in your tired beaten eyes that once were bright I know you just can't help but run when you hear that sweet voice call You got too close to heaven, that's all I walked a mile for you baby so won't you smile for me baby? http://www.youtube.com/watch?v=as4rE9kvS24 Cierpimy, bo jesteśmy zbyt blisko nieba ? Ta miłość to niebo.