Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość eduardo enamorado
There has been no one brighter than you I can't deny these things that I do Feels like the world's at stake yeaaahh... I have been waiting I have been waiting for you

Gość Princesitka
Thank You my Love, For everything You do.. I LOVE YOU

Gość eduardo enamorado
Jesteśmy sobie pisani, mimo, że żyjemy w dóch różnych światach, tak odległych od siebie, tak innych. Inne cele, inny etap życia. I stało się coś dziwnego. Jakaś cudowna łączność, jakiś cudowny powód, który nas ze sobą zetknął. Miłość, fascynacja, pełna akceptacja, tęsknota, pragnienia, marzenia. To wszystko nas połączyło. Metafizyka.

Gość eduardo enamorado
Nasza miłość nie jest łatwa. To nie jest jajecznica, którą szybko usmażysz i gotowe. To nie jest kanapka z serem, raz dwa i gotowe. To nie jest cielęcina, czy wołowina. Ani drób. Ani ciasto, ani inna słodycz. To nie jest filet z morszczuka, panga biała w płatach. To jest bardzo oścista ryba. Bardzo. Ale i bardzo pyszna. Musisz się narobić, aby ją usmażyć. Musisz się natrudzić, aby ją zjeść i się nie pokłuć, albo nie udławić. Ale smakuje niepowtarzalnie. I jest bardzo zdrowa. Bo ryba wpływa na wszystko.

Gość eduardo enamorado
Nigdy mnie nie pytałaś, dlaczego Cię kocham.

Gość eduardo enamorado
Pytałaś "czy", ale nigdy "dlaczego". To mnie nurtuje, bo ja ciągle o to pytam.

Gość Princesitka
Wydaje mi się, że kiedyś Cię o to zapytałam. I powiedziałeś mi dlaczego. Ale nie dam sobie ręki uciąć. Myślę, że ja dokładnie wyłuszczyłam Ci dlaczego Cię kocham. Nie raz i nie dwa. Wiem dlaczego Cię kocham. Dokładnie wiem dlaczego. Ta wiedza jest jak matematyczne równanie. Gdyby ktoś obudził mnie i zapytał o to w środku nocy, to odpowiedziałabym dlaczego. Ta wiedza jest jak słowo kluczowe w tekście w obcym języku. Jeśli nie zna się dokładnego znaczenia tego słowa, zrozumienie tego tekstu w obcym języku jest całkowicie niemożliwe. A więc, ja znam dokładne znaczenie słowa kluczowego w naszym tekście. Dlaczego mnie kochasz Eduardo?

Gość eduardo enamorado
Powiem Ci to w cztery oczy :) Powiem Ci to z wielką atencją. Powiem Ci to szczerze. Powiem Ci to z ochotą.

Gość łatwiej tutaj
?????

Gość eduardo eradonamo
łatwiej, ale bez pełnego smaku.

Gość Princesitka
Zgadzam się, napisać to nie to samo, co powiedzieć. Bardzo MISS YOU Eduardo Eradonamo. Bardzo, bardzo, bardzo, usycham. Jesteśmy sobie pisani, to pewne. I musimy być razem. Wymazałam z pamięci wszystko, co było zanim Cię poznałam. Moje życie to Ty. Miłość - między Tobą i mną. Uczucie, jakiego nigdy wcześniej nie znałam. To jest coś niesamowitego, magia. Ja mam już tylko jeden świat Eduardo. Świat, gdzie jestem z Tobą. Ten drugi już od dawna dla mnie nie istnieje. Musisz mieć tego pełną świadomość. (;)) KOCHAM CIĘ

Gość eduardo enamorado
Kochanie, nie musisz mi pisać tak, jak GPS. Wtedy szło mi o to, że wogóle nie wiem, co robisz, czy wszystko ok. Chyba, że chcesz, to wtedy ja jestem cały szczęśliwy. Tak, to zupełnie inne odczucia, fajne to jest :) Niemniej, nie chcę Cię narażać, martwię się o Ciebie. To nabiera dynamiki. Takie mam wrażenie. Ciekawe, jak to długo potrwa, ta wojna domowa.

Gość Princesitka
Chciałam, żebyś wiedział co i jak, tylko tyle. Nie chcę, żebyś się martwił, czy zastanawiał co robię. Myślałam, że to dobrze, jak napiszę. Czasami mogę napisać. Czasami chcę Ci napisać coś, co tylko Ty odczytasz, a nie wszyscy na kafeterii. Czasami chcę Ci napisać coś osobistego, coś z serca. Czasami po prostu bardzo chcę Ci coś napisać. A czasami muszę napisać. Co nabiera dynamiki?

Gość eduardo enamorado
Kocham te Twoje posty tutaj i info gdzie indziej. Kocham. To wspaniale, że piszesz. Dynamika dot.wojny domowej u Ciebie. O to się martię.

Gość Princesitka
To wszystko miłość Kochanie. W każdej mojej myśli i w każdym słowie. Nie martw się. Chwilowo ogień został wstrzymany. Ale jak zajdzie potrzeba, to wystrzelam cały magazynek.

Gość eduardo enamorado
Wystarczy jedna srebrna kula. :) Pięknie, że piszesz. To mi dużo (wszystko) daje. Dziękuję i dobranoc.

Gość Princesitka
Dobranoc Eduardo.

Gość eduardo enamorado
She's the only one, that's the best I've had I found her in a dream, looking for me This heart's on fire, I'll bring myself Up to fall, down again These arms are mine Don't matter who they hold So should i maybe, Just leave love alone You call out my name, for the love you need http://www.youtube.com/watch?v=Tt2jw-NcQ9s

Gość Princesitka
You can put a stick in my spokes, I can be the butt of your jokes, I can be the laughing stock, I can be the hoax, But I ain't gonna lose you No, I ain't gonna lose you They can come and tear my house down, They can run me out of town, They can tie me up, call me a clown, But I ain't gonna lose you No, I ain't gonna lose you I can't stand the thought of another man No, I ain't gonna lose you They can make me turn my back on my friends, And send me away to San Quentin, Put me in the hold a thousand times again, I ain't gonna lose you No, I ain't gonna lose you Throw me in the hurricane, Tell the whole world I gone insane, Run an electric shock to my brain, But I ain't gonna lose you No, I ain't gonna lose you And I sing it from my rooftop, I sing it from the bus stop Sing it on the street, drunk, to a cop, I ain't gonna lose you No, I ain't gonna lose Ain't gonna lose you... http://www.youtube.com/watch?v=rUsJnFQInOg&feature=related

Gość eduardo eamorado
zajmie mi tłumaczenie :) grey's są także dla mnie źródłem inspiracji muzycznych love You

Gość eduardo enamorado
Dzisiaj znów Twój list przypomniał naszą miłość Ja i Ty poza nami nikt i nic Jedną noc pół dnia szczęście zwykle tyle trwa Ledwie poznasz jego smak już odfruwa gdzieś jak ptak. Daj mi znak, mały znak że kochasz mnie i tęsknisz tak jak ja Daj mi znak, jakiś znak Tak bardzo chcę uslyszeć że wciąż kochasz mnie Daj mi znak Kiedyś gdzieś kto wie spotkamy się być może Ty i ja, szczęście zbudzi serca dwa Jadną noc, pół dnia całą wieczność niechaj trwa Milość to jest wielki skarb, skarb prawdziwy życia skarb.

Gość Princesitka
Bardzo Cię kocham Eduardo. Bardzo, bardzo mocno. I bardzo tęsknię za Tobą. Tęsknię za szczęściem z Tobą. Za naszymi rozmowami. Za Twoim głosem. Za Twoim spojrzeniem. Za Twoim ciepłem. Za Twoimi pocałunkami. Za przytulaniem. Tęsknię za wszystkim. Za Tobą..

Gość eduardo enamorado
Dobrze, że piszesz, bo już się trochę niepokoiłem.

Gość Princesitka
Nie ma czym Kochanie. Wszystko w porządku. Niedziela jak każda. Zabijanie czasu. Soboty i niedziele są okropne. Myślę o Tobie. Cały czas. MISS YOU

Gość Princesitka
Where is Your mind now...?

Gość eduardo enamorado
My mind jest z Tobą (100 % mindu w mindzie). I napewno nie z tańcem z gwiazdami, który to program, jak też i inne produkcje tego typu (zwłaszcza w T(usk)VN), uważam za wielkie g.

Gość Princesitka
I'm with You all the time, my LOVE. Też nie lubię TVNu. I tańca z gwiazdami. Lubię Ciebie. I tylko Ciebie. Bardzo. Kocham Cię

Gość eduardo enamorado
Przed chwilą wróciłem z Twojego City. Po drodze wysłyszałem taką piosenkę. Nie wiem o czym, pewnie nie o miłości. Ale klawa. Dzielę się zatem. with love http://www.youtube.com/watch?v=qkk5wViJo-I Mam nadzieję, że nie wściekł Cię dupek.