Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość Princesitka
Jadę na kominy Kochanie. Będę później. KOCHAM CIĘ TAK, JAK POWINNO SIĘ KOCHAĆ EDUARDO ENAMORADO. NAJCUDOWNIEJSZEGO MĘŻCZYZNĘ W GALAKTYCE. MOJEGO MĘŻCZYZNĘ.

Gość Princesitka
Jestem mój Mężczyzno :)

Gość Princesitka
Bardzo MISS YOU

Gość Princesitka
KOCHAM CIĘ EDUARDO

Gość Princesitka
Look into my eyes, YOU will see, What YOU mean to me. Search YOUR heart, search YOUR soul, And when YOU find me there, YOU'll search no more. Don't tell me it's not worth tryin' for. YOU can't tell me it's not worth dyin' for. YOU know it's true, Everything I do, I do it for YOU. Look into your heart, YOU will find, There's nothin' there to hide. Take me as I am, take my life, I would give it all, I would sacrifice. Don't tell me it's not worth fightin' for. I can't help it, there's nothin' I want more. YOU know it's true, Everything I do, I do it for YOU. There's no love, like YOU love. And no other, could give more love. There's nowhere, unless YOU're there. All the time, all the way. YOU can't tell me it's not worth tryin' for. I can't help it, there's nothin' I want more, I would fight for YOU, I'd lie for YOU. Walk the wire for you, I'd die for YOU YOU know it's true. Everything I do, I do it for YOU ! I LOVE YOU EDUARDO !!!

Gość eduardo enamorado
Narozrabiałem wczoraj. Znowu.

Gość Princesitka
:( Bardzo? Wszystko będzie dobrze Kochanie. Kocham CIĘ nad życie.

Gość eduardo enamorado
Bardzo. To wszystko przez ogromne stresy. Muszą gdzieś znaleźć ujście. I znajdują. Głupio, agresywnie, wulgarnie. Wstyd. Ja Ciebie bardziej moja Galacticos.

Gość Princesitka
Uwielbiam Cię Eduardo.

Gość eduardo enamorado
Mam nadzieję, że tak jest. Tak, jak piszesz. Przynajmniej w części. Bo to piękne są słowa. A ja ich bardzo potrzebuję. Teraz bardziej, niż kiedykolwiek. Moja Galactica Princesita.

Gość Princesitka
Jesteś dla mnie najcudowniejszym mężczyzną ever Eduardo.

Gość Princesitka
...and all I want is YOU

Gość edu enamo
All I want is You

Gość Princesitka
I want Your love, I want Your thoughts, I want Your dreams, I want Your plans, I want Your intentions, I want Your desire, I want Your passion, I want Your eyes, I want Your lips, I want Your tongue, I want Your nose, I want Your cheeks, I want Your chin, I want Your hair, I want Your eyelashes, I want Your eyebrows, I want Your forehead, I want Your ears, I want Your arms, I want Your face, I want Your hands, I want Your legs, I want Your shoulders, I want Your stomach, I want Your back, I want Your neck, I want Your fingers, I want Your feet, I want Your toes, I want Your buttocks, I want Your knees, I want Your fingernails, I want Your toenails, I want Your heart, I want Your veins, I want Your cells, I want Your blood, I want Your mind, I want Your brain, I want Your skin, I want Your smile, I want Your tears, I want Your emotions, I want Your feelings, I want Your fears, I want Your concentration, I want Your distraction, I want Your hopes, I want Your expectations, I want Your longing, I want Your happiness, I want Your smell, I want Your voice, I want Your touch, I want Your hugs, I want Your presence, I want Your jokes, I want Your laughter, I want Your likes, I want Your dislikes, I want Your gestures, I want Your messages, I want Your phone calls, I want Your songs, I want Your body, I want Your soul, I want Your free time, I want Your today, I want Your tomorrow, I want Your future I want YOU Eduardo, Every small part of YOU. I LOVE YOU MORE THAN YOU CAN IMAGINE

Gość edu enamo
To nie jest chyba ctr +c, ctr + v ? :) Bardzo miłe :)

Gość Princesitka
Nie, to moje dzieło. Especially for YOU

Gość Princesitka
Faktycznie bardzo wzruszająca, piękna melodia. Ja też chciałabym przeżyć z Tobą całe życie Eduardo. 100 lat. Tylko z Tobą. Mieć dzieci. Oddać Ci wszystko, całą siebie. Uszczęśliwiać Cię. Robić dla Ciebie wszystko. Kochać Cię. Każdego dnia. Patrzeć w Twoje oczy. Wyznawać Ci miłość. Wspierać Cię. Pocieszać. Żyć dla Ciebie. KOCHAM CIĘ

Gość edu enamo
Cieszę się, że ten tydzień się skończył. Był makabryczny. Najgorszy chyba w naszym stażu. Chciałbym, aby od teraz było tylko lepiej. Chciałbym. Wiem jednak, że kolejne kryzysy będą głębsze. Ostrzegam przed nimi jak Obama przed huraganem Irene. Pozamykaj okiennice, nie wychodź z domu, a najlepiej zmień na jakiś czas miejsce zamieszkania. Mój huragan ma na imię "jealous guy" i niszczy wszystko, co napotka na swojej drodze. Więc zamknij okiennice........

Gość Princesitka
Ostatnio próbowałam sobie przypomnieć tytuł tej piosenki. No tak, Jealous guy. Posłucham sobie. Ja też się cieszę, że to już koniec tego tygodnia. Był koszmarny. Ledwo go przeżyliśmy. Ale udało się. Nie powyrywało mi okiennic, przeżyłam. Od jutra w naszym związku będzie świeciło słońce. Będzie lepiej. Będzie dobrze. Bo się kochamy. A jak przyjdzie huragan, to schowam się w Twoim sercu mój ukochany Eduardo. Tam będę bezpieczna. Wiem to. Bardzo MISS YOU.

Gość Princesitka
Uwielbiam Cię Ty mój jealous guy !

Gość eduardo enamorado
Wiesz, ze dziś nie byłem w Twoim City ? Pierwszy raz od kilku miesięcy (nie licząc wyjazdów weekendowych i wakacyjnych). No, ale i sytuacja była dla mnie bardzo trudna. Mimo wszystko żałuję. Zawsze to bliżej Ciebie. To ja Cię uwielbiam.

Gość Princesitka
A co jakbyśmy się spotkali? Napisałbyś, że niepotrzebnie jechałeś do mojego City ;) Jutro mi opowiesz, co zaszło. Musisz przyjeżdżać codziennie, bo nie wytrzymuję bez Ciebie. Miss You. Want You. Afirmuję Cię Eduardo !!!

Gość eduardo enamorado
Jakbym Cię spotkał dzisiaj, to pewnie musiałby się to jakoś rozwiązać - w lewo lub w prawo. Do 13 byłem wyautowany z chałupy. Chodziły mi po głowie różne, skrajne pomysły. Wszystko się mogło zdarzyć. Nie mam już siły z tym wszystkim walczyć. Najchętniej wyjechałbym na tydzień dla uspokojenia. Ale nie mogę. Jak tak dalej będzie, to się przekręcę.

Gość eduardo enamorado
Miłego wieczoru Galaktyczna.

Gość Princesitka
Nie przekręcisz się. Nie pozwolę Ci. Ale w porządku w chałupie czy nie bardzo? Nie możesz wyjechać. Musisz tu być. Bo muszę Cię kochać.

Gość eduardo enamorado
W chałupie już ok. Liczę, że się jutro spotkamy. To mój cel. Twój Edek.