Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamma90088

Chłopak mnie olewa.Co robic?!

Polecane posty

Gość kamma90088

Witajcie:) Mam problem-jestem z facetem już od kilku tygodni.Jeszcze zanim się związaliśmy nie widział świata poza mną,dzwonił i pisał kilka razy dziennie jak mu na mnie zależy itp.Rozmawialiśmy godzinami,robił wszystko żeby się tylko ze mną spotkać.Kiedy zaczęliśmy byc ze sobą wszystko się skończyło.Fakt,pisał ,ale coraz rzadziej,dzwonic juz nie dzwoni,a do spotkania dochodzi raz na jakiś czas.Już nie wiem co robic:( Pomóżcie:(

Gość niuniaaa777
olej go tez

Gość Pstry Borsuk
za stary jestem juz na to...

Gość kamma90088
Może i głupio to brzmi...ale ja naprawdę nie wiem co mam już zrobić. Zależy mi na nim...

Gość iskierkaaa2
też sie do nie go nie odzywaj.I zobaczysz wtedy co on zrobi jeśli sie nie odezwie to go olej

Gość ocknij sie babo
daj mu przelecieć cie...od razu wroci zainteresowanie

Gość slodka rybka
Ridge Forrester kanciastogłowy nieumarły, ulubieniec pań, człowiek o twarzy sterroryzowanej przez imadło. Jego ojcem okazał się być kochanek matki, a bratem kochanek żony. 4 razy rozwodził się z Brook, która w dniu ich 5 ślubu uciekła sprzed ołtarza i teraz kręci z jego przyrodnim bratem Nickiem Maronem. Niedawno Ridż wpadł do ognia, ale nie trafił (jak to w serialu) i znowu chce być z Brook. Jednak dostał urazu psychicznego po tym, jak jego żona zadzwoniła do niego z pytaniem, czy może się przespać z jego bratem. Niedawno załapał amnezję, co próbowała wykorzystać, przywrócona na chwilę do serialu, strzyga Morgan. Dostał w łeb podczas wesela swojego przyrodniego brata i byłej przyrodniej siostry chwilę po tym, jak zobaczył tajemniczą kobietę, którą oczywiście była Taylor. Ma częste zaniki pamięci.

Myślę, że nie powinnaś o niego zabiegać, faceci wolą gonić króliczka niż go złapać... Jak się nie odezwie to trudno, olej go :)

Gość lubie lato
i przeczytaj koniecznie książkę "dlaczego mężczyźni kochają zołzy"