Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Veckelia

Rzęsy.

Polecane posty

Wiem, ze głupie pytanie, ale ja zadaje tylko takie :) Czy jeśli przytne nożyczkami rzęsy o jakieś 1-2 mm, to one urosna dłuższe? Bo ja mam dolne rzęsy trochę dłuższe od górnych i jak gadalam dziś z kosmetyczka, to jej powiedziałam, ze mnie czasem kusi, żeby je podciąć. A ona powiedziała, żebym w życiu tak nie robiła, bo urosna jeszcze dłuższe. I tak sie zastanawiam, czy gdybym podciela górne, to urislyby dluzsze?? ;D

Gość takaotokaja
heheh tez jestem ciekawa ;)

Gość izaaaa/////
ja wyrwała kilka górnych gdyż rosły i drażniły mi gałkę oczną i teraz urosły jeszcze dłuższe więc znów musiałam je wyrwać.

Gość oligierka
jak podetniesz rzesy to ci juz nie urosna było wiele topików na ten temat..

nie radze podcinać rzęs. Nie będą naturalnie wywinięte ku górze, ale proste i wygląda to tragicznie. Kumpela za szczenięcych lat coś takiego zrobiła i do dziś a ma prawie 30 lat ma rzęsy proste jak druty przez co oczy wyglądają na smutne i zmęczone. Polecam zdecydowanie bardziej kuracje Rapid lashem. Widziałam na jednej dziewczynie efekty, naprawdę fajna sprawa. http://allegro.pl/rapidlash-serum-na-porost-rzes-ostatni-i1647211922.html

No, ale urosna dłuższe tylko gdy je wyrwe całkowicie, czy po lekkim podcieciu też?

Gość ehhmmehmmmmmm
twoja rzesa zyje ok 8 tyg i pozniej wypada, wiec podciecie rzesy nic a nic nie daje