Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nei_nei

Mój pierwszy raz ... (pytanie do kobiet ;D)

Polecane posty

Jeden z topiców spowodował, ze się zaczęłam nad tym zastanawiać Kiedy miałyście swój "pierwszy raz" u ginekologa? :D Znając życie, to dla niektórych było dość traumatycznym wydarzenie ;P Zastanawiam sie jak się to zmienia na przestrzeni lat - czy dzisiejsze nastolatki, dwudziestolatki też maja takie opory, jak my kiedyś? Mimo zupełnie innego wychowania? Ja swój "pierwszy raz" miałam tuz przed 18, tylko dlatego, ze potrzebne mi było "na gwałt" zwolnienie od lekarza, a to była jedyna możliwość, żeby dostać dzień wolny będąc zupełnie zdrową ;D

19 lat, rozpoczęłam współżycie i chciałam skontrolować czy wszystko w porządku. :) Stresowałam się oczywiście :D Trafiłam na zły dzień pani doktor i wizyta nie była zbyt miła. Ale wszystkie następne były zupełnie inne, niestety po ok. roku pani doktor przeszła na emeryturę.

Gość retr
nic nie mowcie, ja mialam pierwsza wizyte u gina w wieku 10lat!!! bo mialam jakas infekcje i nasiadowki z ziolami nie pomagaly. te infekcje powtarzaly mi sie w doroslym zyciu 1000razy i teraz wiem, ze sa spowodowane stresem..ech a wtedy to bylo straszne przezycie.mama byla ze mna i ginka jej pokazala, gdzie mam blone dziewicza, wkladala mi paluchy, to bylo okropne.nikt mnie nie przygotowal.gwalt mentalny doslownie. poszlam do przebieralni i polecialo mi troche lez ze wstydu i zalu. a pozniej w domu mama musiala mi cos aplikowac do pochwy, zeby nie uszkadzac blony dziewiczej.super co? a drugi raz po latach w wikeu 20lat po peknietym kondomie, tez nie bylo przyjemnie...

w sumie to mi Was żal drogie Panie.. to pewnie nie należy do przyjemności.Choć może i zdania są podzielone, nie mam pojęcia nawet, ale jednak, to chyba nie za ciekawe uczucie i przezycie.. podziwiam, choc domyslam sie, ze jest to tez kwestia przyzwyczajenia i potrzeb zwiaznych ze stanem zdrowia. Na facetów tez przychodzi kryska wraz z wiekiem Średnim i muszą sobie pozwolic zbadac stan gruczołu.. niestety. trzymajcie sie.. 🖐️

ciekawy temat, moze przy okazji faceci dowiedzą sie o ralacjach ginex - pacjentka :)

Gość fdfd
ja w wieku 20 lat poszłam po tabletki bo zaczełam wspołzycie.. wizyta była bardzo szybka ..zbadał mnie w 5 sekund wypusał tabsy i czesc

Gość greyblackdie69
pierwszw wizyta, gora 5 minut, nie było tak strasznie