Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka1e

dziwne zachowanie byłego chłopaka

Polecane posty

Gość a wiesz co............
to chowasz dume do kieszeni i jedziesz do niego jesli naal chcesz i masz siłe na ten zwiazek. Jesli nie masz i chcesz miec swiety spokoj to ignoruj albo coś innego. Nie wiem... ale mi sie wydaje ze jak udało wam sie nie odzwyac do siebie miesiac i zerwac z takiego powodu to kiepskie szanse aby wyszło cos z tego drugi raz zwłaszcza ze kompletnie nie rozumiecie sie na wzajem :/

Gość madziulka1e
przyjeżdza do mnie po koleżęńsku ale sobie zastrzega że nie mam go namawiać żeby do mnie wrócił-to po chuj przyjeżdza??(sexu też nie ma) O CO MU CHODZI ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

uwierz mi ze chłopak wrpowadzi cie w jeszcze wieksza nerwice :P nie ma to jak niezrozumiałe sytuacje dla osoby z nerwica ;)

"przyjeżdza do mnie po koleżęńsku ale sobie zastrzega że nie mam go namawiać żeby do mnie wrócił-to po ch*j przyjeżdza??(sexu też nie ma) O CO MU CHODZI ???????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????" gnębi cie.... :P uciekaj bo zaliczysz depresje przez niego..... nie mówiac juz o zajebistej nerwicy która juz tu nam na forum wylewasz :P jak juz mówiłam, powtórze - faceci sa denerujacy, meczocy . Nie szkoda ci czasu. No chyba ze ci sie nudzi to rozumiem. Moze chce miec kolezanke. (jasssneeee - nawet tego nie potrafia :P )

""przyjeżdza do mnie po koleżęńsku ale sobie zastrzega że nie mam go namawiać żeby do mnie wrócił-to po ch*j przyjeżdza??(sexu też nie ma) O CO MU CHODZI ???????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????"" i własnie dlatego powinnas go "odstrzelic"! i zajac sie innym albo soba :)

Gość OneTwo
Pewnie chciałby Ci coś wsadzić. Taka pogoda każdemu się chce.

Gość madziulka1e
właśnie to jest dziwne ,żę on nie może wytrzymać i od zerwania ten cały miesiąc mnie zagaduje na gg ,dzwoni żebym do niego wpadła na chate (jak jestem w pobliżu i mi się nudzi)

"właśnie to jest dziwne ,żę on nie może wytrzymać i od zerwania ten cały miesiąc mnie zagaduje na gg ,dzwoni żebym do niego wpadła na chate " bo MU sie nudzi. Z braku laku dobry kit. Nie chce cie, nie chce byc z toba nawet bzyknac cie nie chce. Nudzi mu sie. Czy on wogole ma jakiś znajomych?

Gość madziulka1e
to jest właśnie dziwne szanuje to że ja nie chce sexu! ale pomimo to się dalej do mnie odzywa na gg i nie naciska ,nie wymusza na mnie nic ...a rodzina myśli że jesteśmy nadal razem ,może to znak żę potrzebuje trochę czasu na przemyślenie tego !?..

Gość madziulka1e
ma wielu znajomych.a jak ja bym chciała to by mnie chetnie bzyknął ,ale ja nie chce i o to szanuje tym bardziej na mnie nic nie wymusza

"ma wielu znajomych.a jak ja bym chciała to by mnie chetnie bzyknął ,ale ja nie chce i o to szanuje tym bardziej na mnie nic nie wymusza" i własnie o to chodzi.... doszliscmy do sedna sprawy. Ty nie chce a on chce. Wie ze jak bedzie cie długo długo meczył i zdrywał "jaki to on szanujacy jest" to mu ulegniesz. W sumie co ma do stracenia. I tak zadna koło niego sie nie kręci to ci dupe pozawraca a nóz widelec sie uda ;) Wiadomo ze łatwiej na znanym gruncie niz na cudzy włażic :)

zobaczysz ze zacznie sie dobierac.... kwestia czasu. Miesiac dwa i bedzą zarty i inne głupoty. tak to działa :)

Gość madziulka1e
ale to on ze mną zerwał a nie ja z nim(ja bym chciała żeby on wrócił )to on mi przez tel .kom powiedział że do mnie nie wróci napewno!On chyba do końca sam nie wie czego chce ...

"ale to on ze mną zerwał a nie ja z nim(ja bym chciała żeby on wrócił )to on mi przez tel .kom powiedział że do mnie nie wróci napewno!" no to jak nie wróci to po co to ciągniesz? masochistka jakaś jestes?

"to on mi przez tel .kom powiedział że do mnie nie wróci napewno!On chyba do końca sam nie wie czego chce ..." alez wie! przeciez ci to napisał - powiedział.

i tu dochodzimy do kolejnej waznej sprawy jak juz dwano zauwazyłam u facetów...wszystko co mówia i robia jest o kant dupy :) widzicie :)

Gość madziulka1e
że co.......!?

jeden wielki bełkot, bla bla bla, denerwowanie, wprowadzanie w depresje i nerwice i na koniec wyparcie sie wszyskiego jak zaba błota no i oczywiscie w zyciu nie powie ci o co chodzi bo sam kurwa nie wie :P mówia co innego, robia co innego i na odwórt i tylko nas złoszcza i sie dziwija ze są kłótnie ;) :P

"dziwne zachowanie byłego chłopaka" i przy tym zostan :) nie analizuj nie zagłębiaj sie... zachowanie dziwne, nielogiczne, niespojne. OLEJ "dziwne zachowanie byłego chłopaka" bo jest dziwny