Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tealalalala

polsat cyfrowy

Polecane posty

Gość tealalalala

mam nerwy na polsat cyfrowy,grają w kulki,nie idzie się zalogować na konto internetowe,bo pisze ze błędne hasło a jest dobre bo dobrze go pamiętam,telefonów nie odbierają w centrum obsługi,na e-maile też nie odpowiadają,i naprawdę mam dość tego,bo do 15 dnia tego mies muszę zgłosić czy chcę zmienić pakiet na mniejszy z familijnego na mini, bo teraz dali mi na próbę za darmo ten familijny,a jego nie chcę i chcę zostać przy samym mini,no ale te ofiary nie odbierają tel i nic sobie z tego nie robią,i na dodatek wysyłaja głupie smsy na tel i na ekranie tw wyswietlaja ze abonament nie jest zaplacony,a niby dali za darmo 1 mies co ja mam zrobić z tym? dzwonie do nich to nie odbieraja muzyczke puszczaja w telefonie,a jak nie zdaze tego zmniejszyc tego pakietu to mi wrąbią ten familijny a umowe mam na 3 lata i nie chce tego pakietu tylko mini poradzcie co zrobic wysłac im fax czy cos....

Zgłoś się do punktu (szkolę się akurat tam:P) Czasami trzeba czekać z 20 minut na połączenie na infolinię Bądź pożycz zadzwoń z telefoni CP (mają pierwszeństwo na połączenie z infolinią)

Gość tealalalala
ja dzwonie od 2 dni i muza gra w tel co oni robią w tym czasie!!! w pokera grają,czy jak

Gość tealalalala
a czemu nie da się zalogować na konto internetowe? i czy to prawda ze kazdy dekoder ma inny nr konta? Bo teraz mam nowy dekoder,z nowa umowa bo stary dekoder sie spalil i widze ze jest całkiem inny numer konta niz poprzednio........

Bo każdy dekoder ma swoją kartę i wymieniając dekoder wymieniasz kartę (każdy dekoder ma swoją kartę) i wtedy w necie na tę nową kartę Na tym internetowym problemy są, wczoraj był facet i niby zmienił tam pakiet, jednak mu nie zaliczyło więc my musieliśmy. Ogólnie Polsat ma systemy do dupy, tnie się wszystko i szlag człowieka trafia

Gość tealalalala
o karcie to wiem,ze ma inny nr z nowym dekoderem,ale chodzi o nr konta gdzie wplaca sie pieniadze, teraz mam podany inny numer konta niz poprzednio

Gość tealalalala
aha,rozumiem ale ja nie zauwazyłam i zapłaciłam dziś 9,90 za czerwiec abonament jeszcze na tamte konto poprzednie,nikt mnie nie poinformował że teraz mam wpłacać na nowy numer,dopiero dziś dopatrzałam się sama tego jak już zapłaciłam i co teraz zaakceptują tą wpłatę?

Musisz zadzwonić na infolinię (:P) na dział płatności, tam powinni przeksięgować wpłatę. Aaa, i jak będziesz telefonicznie zmieniać pakiet to zapisz sobie numer zgłoszenia który Ci konsultant poda (będzie to potwierdzeniem operacji jakby się przez pomyłkę pluć zaczęli)

Gość tealalalala
oki dzięki a ile teraz w końcu kosztuje pakiet mini? facet w punkcie sprzedaży powiedział że 15 zł a ja mam w umowie że 9,90 to ile w końcu bo nie idzie do ładu dojść...

Gość tealalalala
umowę mam na 3 lata, i pisze że pakiet mini 9,90 i że tyle mam płacić i smsy ciągle przysyłają że mam zapłacić te 9,90 zapłaciłam im to dziś.....ale jak jeszcze działał tamten dekoder stary to przysłali mi list że pakiet mini drożeje na 15 zł a teraz zaś w umowie mam że 9,90 no i dali ten familijny na próbe razem z tym HBO I CINEMAX a ja nie chce tego i chce zmienic na najmniejszy pakiet bo mam prawo a te cwaniaki nie odbieraja telefonu wogóle a jak nie dam im znac do 15 czerwca to automatycznie zostawia mnie w tym najwiekszym pakiecie!!! a ja chce dac im znac a ci nic... Czy dobry mam pomysł żeby wysłać im faks że żądam zmiany pakietu? przynajmniej będę mieć dowód że dałam im znać

Przy przedłużeniu możesz mieć inne warunki niż normalnie, ale z tego co wiem to podrożało niestety. Nie wiem czy faks to dobry pomysł, spróbować nie zaszkodzi, choć nie wiem jak oni to rozpatrzą. Dają klientom w końcu 3 możliwści załatwienia sprawy. Próbuj na każdy nr, odłóż tel przełącz na głośnik i czekaj, w końcu musi zaskoczyć (chyba ze stacjonarnego jest opłata jednorazowa za połączenie) Na stałe nic Ci nie zmienią, spoko (masz w umowie możliwość zmiany w dowolnym momencie prawdopodobnie), ale jak się spóźnisz to za ten jeden miesiąc zapłacisz bodajże 75 zł. Infolinia jest 24 godziny na dobę czynna. A tak btw nie mozesz przejść się do najbliższego punktu sprzedaży?

Gość tealalalala
byłam w punkcie i sprzedawca powiedział żeby dzwonić do Warszawy bo on nic nie poradzi będę tam dzwonić do nich do skutku bo naprawdę żarty sobie robią i to zawsze tak jest z nimi........dzięki za odpowiedzi

Gość tealalalala
he he sprzedawca sam nie odbiera telefonów jak ktoś dzwoni do niego do sklepu,to do punktu pewnie też mi nie zadzwoni chyba mieszkam w chorym mieście :-) dzięki za odp i dobranoc za dnia w końcu ich dorwę na ten telefon mam nadzieję tych w Warszawie

Gość Olunia989
Jestem w podobnej sytuacji co ty , tez do nich wydzwaniam i wgl nikt nie odbiera .

Gość puzzel
niestety moim zdaniem nic nie ma za (prawie) darmo- wolę zapłacić trochę więcej i nie mieć żądnych problemów- od momentu w którym zainstalowaliśmy enkę nie ma żadnych problemów z czymkolwiek- płacę i mam a czasem nawet coś dołożą. Wiem, ze opłata nie jest niska, ale nie ma z tym żadnych problemów- wszystko idzie w HD 1080i i mają też najwięcej kanałów HD z wszystkich dostępnych w PL platform

Gość Ewka12
A korzystniej nie wyjdzie nka na kartę? Przynajmniej dla osób, które chcą starają się maksymalnie obniżyć rachunki, a jednocześnie mieć za to optymalną ofertę programową.

Gość w_e_r_a
No właśnie,w sumie jakby na to nie patrzac telewizja na karte wychodzi taniej i mamy tu konkretne programy.Moi rodzice maja i z tego co słysze sa bardzo zadowoleni.

Gość mirranova
a jak dokładnie przedstawia się sytuacja z telewizją na kartę- słyszałem, że można sporo zaoszczędzić doładowując na dłuższe okresy rok, albo dwa lata- może ktoś szybciutko napisać ile to kosztuje i jakie dokładnie są kanały w HD?

Gość kryształowwa
zniżki są i to dość znaczne w telewizji SD- pojedyncze miesięczne doładowanie kosztuje 20zł, przy doładowaniu z góry za 24 miesiące wychodzi już 10zł/mc i to już się opłaca- sama doładowuję w ten sposób

Gość a ja pracuje na tej infolinnii
i moge was zapewnic, że nikt tam w pokera nie gra... po prostu za mało nas jest, mamy telefon za telefonem i nawet sek. przerwy nie ma.

Gość puzzel
wcześniej miałem polsat i tam, czekałem bardzo długo. Od czasu kiedy mam enkę w ogóle nie muszę dzwonić bo po co? Wszystko działa bez zarzutu i co jakiś czas nawet są dodawane nowe kanały.

Gość Ewka12
Telewizna na kartę może wychodzi korzystniej cenowo, ale wolę mimo wszystko abonament. Niska cena i wolność ma przecież także swój koszt, czyli uboższą ofertę programową.

Gość poliswatka1983
a tak naprawdę to nic w tej tv nie ma lepiej posiedzieć na kafe