Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sputnik91

Zapiłem problem to źle ?

Polecane posty

I tak pewnie bd mieć w dupie wasze opinie ;-) Ale z ciekawości pytam czy to źle ;]

Ale mało wyczerpująca odpowiedź :D Ok dodam że moim problemem jest to że z Ukrainy do Polski przyjadę dopiero jutro... a miałem już spać w swoim łóżku Polskim o tej porze... nie wypiłem dużo tylko 9 piw... no ale jak to po 9 piwach lekka faza weszła ;-)

Nie no... wchodziło powoli - ale szybkie tempo - bo piłem aby się najebać... najpierw dwa piwa w barze... później 2 litrowie ( czyli tak jakby 4 ) w akademiku... później poszedłem jeszcze po 2 litrowe ( kolejne 4 ... ) i jedno pół litrowe... No jak się zmieściło ?... To co miałem wysikać to wysikałem a to co wyżygać na balkonie akademika to wyżygałem :P Bywa...

Poza tym piłem naczczo* (* nie wiem jak to się pisze)... Więc faza mocniej weszła niż zwykle... no a poza tym to 9 piw na studiach we Lwowie to taka norma do najebania się... bo tutaj nie ma chyba faceta który po 5 piwach pijany będzie :-)

Exacly... Kultura... BINGO :D Tzn... ja czekam chyba bardziej na spotkanie ale mimo wszystko... chce mi się kurwa jebać :D i zamiast teraz spać obok niej w moim łóżku to się opierdalam to we Lwowie...

Brzydula30 - jakiego życia??? Oni tu nie żyją - oni tu egzystują...a co zarobią to przepiją... bieda , nędza bez pieniędza ;D choć i zdarza się że kilka mitsubishi lancer'ów z przyciemnianymi szybami przejedzie.. lub jakieś HUMMERy ale to tylko mafia lub ewentualnie dobrzy biznesmeni.