Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zooohanka

ludzie dlaczego wy marnujecie czas i pieniadze na studia prywatne??

Polecane posty

Gość zooohanka

masakra przeciez tam jest mega niski poziom i za ktory jeszcze placisz!

Gość no nie wierzę..........
bo na inne się nie dostali

Gość zooohanka
no to przeciez mozna bardziej sie starac na egzaminach wstepnych i na maturze-ludzie az mi sie nie chce wierzyc ze bez ambicji jestescie..

Gość klfhnjkgb
a pracy po tym żadnej. wniosek: studiowanie zwłaszcza dziennie na prywatnej uczelni to mega-frajerstwo: płacisz i goowno z tego masz :D

Gość zooohanka
zgadzam sie w 100 procentach:)

Gość tytytyt
zebys mogla kretynskie topiki zakladac :(

Gość zooohanka
ale naprawde nie moge w to uwierzyc ze niektorzy potrafia tak przespac 3 lata albo nawet 5 i naprawde nie starac sie wybrac jakiejs lepszej uczelni;(

Gość zooohanka
a wiecie moze cos na temat wsb w chorzowie?

Gość nie jedz za duzo mięsa
Bo te kiepy chca miec trzy litery przed nazwiskiem a tylko na prywatnej uczelni mozna to kupic Jakby mozna kupic to w markecie to tez ustawiliby sie w kolejce

Gość Milan Kundera
studiują na prywatynych bo: często nie są zdolni; bo im nie zależy, a chcą mieć papier; bo rodzice zapłacą za studia i wiele wiele innych Krakowska KSW (Kup Sobie Wykształcenie)....ale cwaniak Majchrowski przemianował szkołę na UK

Gość zooohanka
no tak:( moj chlopak chce sie wybrac na studia podyplomowe i jak uslyszalam ze to prywatna(wyzsza skola bankowowsci) to sie zalamalam;(

Gość na studia platne
ida osoby, ktore albo nie sa w stanie dostac sie i potem utrzymac na studiach panstwowych, gdzie jak wiadomo, nie zawartosc portfela ale zawartosc glowy sie liczy, albo tacy, ktorzy swietnie poradziliby sobie na nieplatnych, ale grafik na prywatnej uczelni latwiej im pogodzic z zyciem codziennym, praca rodzina itd, lub tez nie potrafia znalezc na panstwoej uczelni kierunku ktory by im idealnie pasowal.

Gość Milan Kundera
takich wyższych szkół jest jak grzybów po deszczu, zwłaszcza: bankowości, administracji, ekonomii itp.... w taki razie twój facet stoi w opozycji z tym o czym piszesz....ergo: nie jest inteligentny?

Gość Milan Kundera
" lub tez nie potrafia znalezc na panstwoej uczelni kierunku ktory by im idealnie pasowal" niszowe kierunki można znaleźć tylko na państwowych uczelniach, prywatne pozwalają "kształcić" się na najbardziej oklepanych kierunkach

Gość zooohanka
macie racje:)jesli ta ostatnoa opcja-to jest ok. to rozumie jesli chodzi o grafik. ale jesli o to zeby miec na sile jakis papierek to nie rozumie tego-przeciez po to sa studia zeby duzo sie nauczyc do naszej przyszlej pracy

Gość zooohanka
wlasnie on jest inteligentny i zdolny-i wlasnie oniemialam z wrazenie jak mi cos takiego powiedzial-jak mam mu to wybic z glowy?

Gość ty to sama nie wiesz o co
przecież za podyplomówkę i tak się płaci kupę kasy, obojętnie czy na uniwersytecie, czy w jakiejś prywatnej szkółce :O doinformuj się no, zanim kogoś ocenisz

Gość Milan Kundera
w takim razie tym bardziej jest opłacalne jest zrobienie na panstwowej renomowanej uczelni

Gość artammmm
Tak mowicie o inteligencji i oceniacie, a bledy jakie trzepiecie w swoich wypowiedziach to glowa mala.

Gość klfhnjkgb
lepiej iść na zaoczne na państwową uczelnię niż dziennie robić jakieś prywatne gówno :D

Gość zooohanka
nawzajem wredna suko!

Gość zooohanka
a zreszta sie zgadzam::)

Gość zooohanka
i woglole nie wiem o co ci chodzi bo ja nikim nie pogardzam a sama poszlam na panstwowe -bezplatne i w miedzyczasie pracowalam-jakbys nie wiedziala wiec odal sie jak nie wiesz -i zycie takim jak ty wiecznie daje w dupe bo zlo sie zwraca!

Gość Milan Kundera
a gdzie tu w ogóle padło słowo pogarda? dziewczyna sie martwi o chłopaka, co zresztą zrozumiałe

Moja kolezanka wlasnie w Krakowi skonczyla uczelnie prywatna. Po roku pomyslala,ze przeniesie sie na Akademie Ekonomiczna (teraz Uniw. ekonomiczny) bo studiowala na roku, jakby to nazwac,z cymbalamai. Po roku dostala stypendium naukowe. Sami placili jej za studia,wiec zostala. na ostatnim roku zalapala sie na praktyki w firmie zajmujacej sie nieruchomosciami. Po praktykach tak sie spodobala,ze zostala i pracuje tam juz 4 lata, zarabia ponad 5 tysiecy miesiecznie. ja skonczylam dwa kierunki na Uj i mam chujnie z grzybnią fotomontaż :P Pracuje za 2 tysiaki kurwa mać :O

Gość zooohanka
Milan Kundera -dziekuje z wsparcie:) ja naprawde nikim nie pogardzam a tak naprawde zycie wszystko i tak pokaze i czesto jest tez tak ze ludzie niekoniecznie Ci po wyzszych uczelniach panstwowych maja najwyzsze zarobki i najlepsza prace-to zalezy od wielu rzeczy i takze od szczescia..imoze nie powinnam sie tak przejmowac wyborem chlopaka

Gość Milan Kundera
jak sama napisałaś dostawała styp. naukowe, czyli byłą zdolna...naturalnie, że nie można uogólniać, ale tendencja jest taka, iż na prywatne uczelnie przeważnie ludzie idą z powodów innych niz nauka przykład: 2 moich znajomych z Liceum poszło na KSW, siostra innego znajomego, oraz inny znajomy, hm: to aż 4 osoby, a i zapomniałbym moja daleka kuzynka....wystarczy powiedzieć, że sami mówili, że chcą lekkie studia

Gość Milan Kundera
Wiadomo, że uczelnia nie determinuje naszej przyszłej kariery zawodowej, ale jednak w pewnym sensie czuję dume, że dostałem się na dobrą państwową rozpoznawalną uczelnie, bo żeby sie na nią dostać musiałem spełnić pewne wymaganiai to inne niż czesne

Gość zooohanka
wlasnie taka panuje opinia o prywatnych ,ze sa lekkie;)

Milan ale ja to wiem. Tylko napisałam to aby Wam pokazać, że nie zawsze tak to działa jak piszecie powyżej. Czesto wybieramy prestiżową uczelnie,a potem nie mamy z tego nic :O