Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 300000000000

W wieku 30 lat kończy się młodość . Nie oszukujcie się...

Polecane posty

Gość dggg
" black -->xxxs w kwestii samego wygladu, znam kilka kobiet 40-45l, ktory sa matki, a sylwetke i jakosc skory maja spore lepsze od niejednej 20latki i 20parolatki." nie pieprz bzdur, starucho, mlode cialo jest inne , 40-45 la to juz starosc

jak cudownie jest krytykować kogoś,że nie jest już nastolatkiem/nastolatką,że ma stare ciało ,iże mu bliżej niż dalej.A życie tak szybko mija i weryfikuje wszystkie poglądy durnej małolaty,która założyła topik.

Gość ot co!!!
Najlepiej już za młodu wykupić sobie miejscówkę na cmentarzu by być gotowym w każdej chwili!

Gość drTi
smieszne jest to, ze kiedys kazdy osiagnie 30tke ( o ile dozyje, rzecz jasna) :D:D:D:D

Gość proekozielona
A ja mam 31 lat, zero jakis rozstepów itd. Mam piekne wlosy, zeby, cere, jedrne ciało i nigdy nie czułam się bardziej kobieco jak teraz. Wiec sorry nie generalizowac prosze.

Gość ot co!!!
A co robić, jak stuknie 40-stka? Zamurować się w piwnicy??????

Gość 300000000000
mam małe jajka

Gość kobieta 35444444
mam 35, wygladam na 10 mniej, jestem szczupła, nie mam rozstepów obwisłych cycków czy brzucha (a mam dziecko), nie mam zmarszczek ...młode dupy zyją teraz że tak powiem za ostro..rozklapciochy ,mają u nich taki przebieg jak stary trabant,a co dopiero będzie jak beda po 30...plastyka pochwy i lifting twarzy po solidenj kilkuletniej tapecie, ciało spalone soralarą hehehe

Gość proekozielona
dokladnie, ja tez wygladam młodziej - na 24 - 25 lat teraz nawet 15latki maja tapety, a za moich czasów małowało sie dopiero w ostaniej klasie liceum lub dopiero na studiach. No i sex zaczynał sie okolo 20 wiec..... mniejszy przebieg ;)

Gość 3000000
ja mam 78 lat a wygladam na 16 :O

Gość MezatKa82
jesli Ty masz 30 lat i czujesz sie staro...to wspolczuje!!! ja przeciwnie ma prawie 30 lat i czuje ze zyje....urodzilam dwoje dzieci i wiadomo ze to cialo nie jest juz takie jak dawniej ale przeciez czasu nie da sie zatrzymac..wszystko ma swoje nastepstwa...no ale 30 lat i byc starym hehhe dla mnie to smieszne!!!! dla moja mama 50 letnia jest pelna wigoru...nie jedna 20stka mogla by jej pozazdroscic energii i wygladu!

Gość No to pij
no i co z tego?wszystko się kiedyś kończy, jeden etap się kończy, zaczyna się następny, normalna kolej rzeczy co wy macie z tą młodością?tak jakby później to już nie było życie

Gość MezatKa82
a autorKa ile ma lat...zapewne 17scie:)))) pogadamny jak dobijesz do 30stki wtedy uznasz sie za zajebiscie sexowna i mloda:)

Gość mireczkaa
e tam, tak chyba mówią babki, których jedynym atutem jest młodość :) Ja teraz, po 30, z jednym dzieckiem "na stanie" czuję się lepiej, bardziej kobieca, bardziej sexy niż wcześniej. Pewnie, ze 30jest starsza od 20. Tylko co z tego??? Osobiście uważam, że to jak nas odbierają inni jest głównie w naszych głowach. Jesli babka jest pewna siebie, zadbana to jaki problem czy ma 20 czy 30lat??Smieszny temat.

Gość tu męża nie znajdziesz
mireczka dobrze gada :)

Gość precz z PO
WIEK TO TYLKO CYFRY!!! DOWODY ??? Proszę bardzo: - Milly Cooper 97 lat Jest prostytutką, trzyma linie i nadal przyciąga klientów, którzy słono jej płacą, co jednocześnie świadczy o tym, że jest dla nich atrakcyjna. - Jan Łuka 60 lat Posiada organizm o wydolności 25-latka. 60m pokonuje w 7 sekund. Z ziemi jest wstanie podnieść ponad 400 kg. Potrafi podciągnąć się z dodatkowym ciężarem o wadze ponad 100 kg. - Carmen DellOrefice 80 lat Jest nadal atrakcyjną kobietą, pracuje jako modelka i nie schodzi z wybiegów! - Organizm po 40. roku życia jest najbardziej wytrzymały. Są 70-latki, którzy biją na głowę swoją kondycją 20-latków, zwłaszcza w bieganiu długodystansowym. - czytałem o babci, która zaczęła jeździć na łyżworolkach w wieku 60 lat pod wpływem zachęty wnuczki i dzisiaj jeździ jak zawodowiec - czytałem o kobiecie która wieku 40 lat zaczęła przygodę z bieganiem, by w wieku 45 lat przebiec pierwszy maraton w życiu - czytałem o kobiecie która po 30. roku życia zaczęła biegać i dzisiaj jak czterdziestolatka bierze udział w biegach 24 godzinnych !!! Przykłady można mnożyć 30 lat to pełnia młodości i zabawy !!! Jeśli masz 30 lat i uważasz, że jesteś stara, to tak też będą cię traktować! Tak jak Ty widzisz siebie, widzą Cię inni. PS moja mama ma ponad 50 lat i czasami zachowuje się jak nastolatka. Można z nią pożartować, powygłupiać się. Mentalnie czuje się jak 30. latka i co najciekawsze - TAK TEŻ WYGLĄDA !!!

Gość Jaroslawe-84
" ...młode d**y zyją teraz że tak powiem za ostro..rozklapciochy ,mają u nich taki przebieg jak stary trabant,a co dopiero będzie jak beda po 30...plastyka pochwy " prawda :O

Gość ghjyui
Mam 33 lata i własnie czekam na młodszego o 6 lat kochanka mniam