Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssststtttt

Kto wyłamuje się ze stereotypów i nosi stringi zamiast majtek ?

Polecane posty

Gość ssststtttt

Majty Mama Size albo inne figi i szmaty, ktora z was nosi seksowną bielizne tak jak ja ?

Gość dfghjkiuytrew
Stringi nie są seksowne. Ja na swojej seksownej pupie noszę normalne kryte majteczki.

Gość ssststtttt
jesli ma się ładny tyłeczek to są ;)

Gość łukasz_1
Zgnilizna moralna i zepsucie ,kobieta nie powinna chodzic w czyms takim

Gość milimiliii
a ja różnie czasem takie, czasem takie np. do obcisłej sukienki stringi do krótkich spodenek zwykłe majty :)

Gość ja dziś
ja noszę stringi, od lat i w ciaży i tuz po porodzie i ... no zawsze. Nosze bo lubię a na seksownej pupie każy rodzaj bielizny jest seksowny ;-)

Gość łukasz_1
i dziwicie sie ze faceci was nie szanują ? wszedzie szmaty

Gość aaawsdfghj
nie rozumiem wypowiedzi łukasza- co ma wspólnego rodzaj majtek jakie mam na dupie do tego czy ktoś mnie szanuje?????? kretyn jakiś!

Gość łukasz_1
ubiór i bielizn a pokazuje jaki jest nasz charakter. Wy do swietych nie nalezycie. Wszedzie na ulicach dziewczyny z golymi dupami , cycki na wierzchu , rodzice pozwalają malym dziewczynkom nosic miniówki , koszmar . Rodzice pojebani i dzieci tkaie same. A potem sie dziwicie ,ze faceci was nie szanują , cyce wywalone, dupe przy pochylaniu widac, flirtują z kim popadnie :O

Gość łukasz_1
kolejna otumaniona przez media i feministki ,tylko seks wam w głowie i gole dupy

Gość aaawsdfghj
łukasz to żaden facet tylko zakompleksiona baba. a stringi to rodzaj majtek- jakbyś lukaszu nie wiedział i nosi się je pod ubraniem, więc przypaowy facet na ulicy nie wie jakie mam majtki, stąd nie ma szans osądzać mnie po ich rodzaju. amen.

Gość dupatemat
a gó_wno mnie to obchodzi co nosisz. mozesz sobie nawet zasr_ane strongi do gardła włozyć, nie tylko między nogi

Gość nonstop,,obok,,?????!!!!
a co tu jest stereotypem???????oprocz twojej glowy?

Gość zajmijsieglowomniedupo
niewazne czy jest pan babom czy facetem ale jet pan popierdolony jak pan loubi ciongle miec cos w dupie(stringi)a nie na dupie

Kiedyś żeby zobaczyć gołą pupę trzeba było ściągnąć majtki, dziś, żeby zobaczyć majtki trzeba rozchylić pośladki :P

Gość Już Ci mówię
"Kto wyłamuje się ze stereotypów i nosi stringi zamiast majtek ?" Ten, kto chce mieć grzyba i inne zakażenia bakteriami kałowymi.

Gość Już Ci mówię
popieprzony "Kiedyś żeby zobaczyć gołą pupę trzeba było ściągnąć majtki, dziś, żeby zobaczyć majtki trzeba rozchylić pośladki". Ha, ha, dobre! I prawda! :-D A stringi ani nie są ładne, ani nawet ładne. I jak już ktoś koniecznie chce je zakładać, to taniej mu wyjdzie zrobić kilka supełków na zwykłym sznurku - efekt będzie ten sam. :-P No ale jak ktoś lubi, gdy mu coś się wrzyna w tyłek i najczulsze miejsce, to niech przeżywa te tortury, jeśli te infekcje jeszcze dziewczyny nie wystraszyły.

Gość Już Ci mówię
łukasz_1 Zgnilizna moralna i zepsucie ,kobieta nie powinna chodzic w czyms takim Niestety, ale w przypadku stringów to ta zgnilizna i zepsucie są nie tylko moralne. Najpierw taka poszpanuje, a potem nie będzie mogła wyjść miesiącami albo nawet latami od ginekologa, jadąc na kolejnych antybiotykach. No ale jak kto sobie chce - to w końcu tyłek Autorki.

Gość niekonieczny
E, niech każdy nosi co chce i jak chce. Moim jednak zdaniem stringi to raczej nie są wygodne do chodzenia, najlepsze są po prostu do zdejmowania w sypialni :) Sam mam męskie, ale żeby w nich chodzić, hm, niewygodne ;) I jakby ktoś mnie w tym zobaczył to jakiś obciach :). Ale cóż, człowieka można nauczyć chodzić i z obrożą na szyi i w kajdanach, jak to w historii nieraz bywało. Więc jak ktoś lubi szwy od spodni obcierające to i owo to niech tak chodzi, co mi do tego? Najbardziej seksowne stringi na świecie to są te, które żonie zdejmuję ;). Ale tak z nią gdzieś pojść, żeby tyłkiem świeciła byłoby dla mnie zbyt obciachowe :) A inne mogą sobie i z gołymi dupami latać, wisi mi to po kolana :)

Gość Stringqueen
Ja stringi nosze od lat i nigdy nie miałam infekcji. Wystarczy dbac o higiene.

Gość ta wczorajsza dedykacja
ja tez nosze tylko stringi i w ciąży również nosiłam:) a jestem 40 plus :P