Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neunfvruvnreu

jestem nieszczesliwa;(

Polecane posty

Gość neunfvruvnreu

zachorowalam i mialam operacje od 4 mc prawie nie chodze nie wychodze z domu wcale w czym jest problem? w mojej siostrze generalnie ma mnie w dupie wszelkie mojej prosby-pt zalatw mi wizyte u lekarze albo kup cos co mi potrzebne kwituje stwierdzeniem ze jej sie nie chce, nie ma czasu albo wypomina mi ze 4 lata temu czegos jej tez nie zalatwilam:o chociaz jak bylam zdrowa to ile moglam tyle pomoglam a ona pamieta tylko to co akurat jej pasuje mam wsparcie w matce ale ona caly dzien siedzi w pracy wiec nie moze mi np.zrobic herbate jak chce mi sie pic a siostra twierdzi ze jej sie nie chce;/ dzisiaj kolejny szantaz miala odebrac za mnie wyniki badan powiedziala ze zrobi to za 20 zlotych;/ oczywiscie musialam jej dac ta kase siostra mam23 lata a ja mam dosc;/ gdyby nie matka przysiegam ze ...

no to współczuję....najgorsze jak nawet na rodzinę człowiek nie może liczyć...

Gość fghghfgh
dokladnie jak ona bedzie cie kiedys potrzebowala o tak samo sie na nia wypniesz....nie rozumiem takich rzeczy jak mozna rodznie wlasnej w takiej potrzebie pomoc. Pasozyt z niej i juz

Gość lena86m
Nie martw się! Też mam pojebaną siostre, która jest strasznie chciwa na kasę, jak to mówią gówno by spod siebie zjadła, mimo, że ma kasy w cholerę. Oczywiście, że przykre, bo ja też dla niej wiele rzeczy robię, Ona dla mnie baaardzo rzadko, a jak już to z wielką łaską mimo, że mamy w sumie dobry kontakt. Tylko, że ja jestem zdrowa i nie muszę być od niej uzależniona, bo pewnie nie mogłabym na Nią liczyć tak jak Ty na swoją. Głowa do góry!

Gość adinnaaaa
co tu duzo mowic......idiotka

Gość no tak123
o kurcze ktoś mądry kiedyś powiedział że najmocniej skrzywdzić mogą tylko najbliżsi zycze Ci duzo sily i wytrwałości, a co do siostry zaciśnij zeby, zrób focha i przestań sie do niej odzywać, moze jakaś bliska koleżanka Ci pomoże...

spokojnie jeszcze przyjdzie do ciebie po pomoc ;) a wtedy nie odmawiaj tylko jej pomóż przypominając jej zachowanie (najlepiej publicznie) bo to bardziej w nią uderzy niż zwykła odmowa

Gość neunfvruvnreu
nie moge wlasnie jej nei pomoc mam przewlekla chorobe i cale zycie bede na nia chorowala w kazdej chwili moge znowu przestac chodzic albo cos:/i bede potrzebowala pomocy bo chociaz z wielka laska i wielkimi moimi prosbami to jednak cos jeszcze zrobi dla mnie a potem? nie wiem mam znaczny stopien niepelnosprawnosci

Gość neunfvruvnreu
kolezanki to widzialam jak bylam zdrowa i chodzilam na imprezki itp jak zachorowalam to nagle zniknely:o a nie sory czasem sms-a dostane pt, jak zdrowie:o

Gość no tak123
to może trzeba przeczekać ten czas aż księżniczka wydorośleje

życzę abyś trafiła na dobrego faceta który będzie ci pomagał a nie zachowywał się jak siostra ;)

Gość no tak123
ja jestem zdrowa a tez nie mam koleżanek ( 2 ale w innym mieście)

Gość neunfvruvnreu
:/

Gość neunfvruvnreu
nie mialabym sumienia jej nie pomoc i balabym sie ze jak cos to sie wypnie calkowicie a niestety potrzebuje pomocy nienawidze tej pieprzonej bezsilnosci;(

Gość neunfvruvnreu
do szpitala tez jej sie nie chcialo przyjechac;/ przez 2 tygodnie w sumie to 100 km ale jakby chciala...

Gość neunfvruvnreu
.

Gość neunfvruvnreu
L

Gość neunfvruvnreu
,

Gość neunfvruvnreu
up

Gość splot literek
siorka zostanie rozliczona i ukarana po smierci, jesli sie nie nawroci i nie poprawi tych bledow