Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykłaszaramyszaaaaa

dlaczego baby sa takie zawistne?

Polecane posty

Taka rzecz.Wiadome jest,ze chodza po tym świecie różne typy kobiecych figur (czasem zakończone głową).Kobiety wrzucają tu foty do oceny...jak nie daj boshe któraś ma kawałek uda albo tyłka to zaraz się znajduje jakaś uprzejma co to stwierdza,że to obrzydliwe.Nie zauważyłam tabunów mężczyzn plujących na parę kilo więcej.To baby sączą jad.Dlaczego?Ja przyznaję bez bicia mam 168/69...i nigdy nie maiłam problemu z mężczyznami.Mam natomiast znajomą 164/49,która niedawno stwierdziła,że nie rozumie jak taaakie baby mogą zakładać spodenki czy kiecki.(zaznaczam,że nie ma świadomości ile ważę).Koleżanka rzeczona zupełnie nie ma powodzenia...Baby:/

Gość milimiliii
ja jestem szczupła a nie mam nic do kobiet, które mają więcej kg tzn przyznaję się, mam coś do tych ważących np 100 przy wzroście 165- bo uważam, że należy dbać o zdrowie ale nie uważam by kobiety które ważą tak jak Ty 69 były złe, a te 50 ok każda kobieta może być piękna, nie chodzi o samą wagę, a o styl ubierania, uśmiech na twarzy, fryzurę, charakter

:( chyba się powiesze:(

Gość osz kulde !
bo są głupie. w domu beczą nad swoimi niedoskonałościami i żeby se humor poprawić krytykują chamko inne baby.

Gość osz kulde !
chamsko:D miało być:D

Gość milimiliii
ale fakt, że kobiety lubią się oceniać nawzajem i często są to (przeważnie) oceny negatywne byle sobie dowieść, że jest się najlepszą a ja np. mam w tyłku jak inne wyglądają każdy jest sobą i jest ok

Gość milimiliii
aha zresztą mój mąż ostatnio mi ciągle powtarza, że jestem za bardzo chuda więc chyba coś w tym jest, że te krąglejsze są bardziej apetyczne

czy ja mogę być modelka?

nie,nie...nie chodzi mi o promocję pulpetów...bardziej o to,że same kobiety tak taksują inne kobiety.jakoś nie potrafia zrozumieć,że część mężczyzn naprawdę to lubi.

Gość Echo.
nieważne ile kobieta waży, ważne by była proporcjonalna. Czasami i te pulchniejsze potrafią być śliczne.