Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papilotek

Kosmetyki neoglis

Polecane posty

Gość papilotek

Witajcie, chcialabym sie dowiedzieć czy któras z Was używały kosmetyków Neoglisu? Słyszałam, że są bardzo dobre, ale drogie. Generalnie z górnej półki. Ktos cos wie?

Ja używam regularniw, są bardzo dobrej jakości. Neoglis to gwarancja pieknej skóry, a naprawdę w kremy i balsamy warto inwestować a odpusćić sobie kupiwanie droższych kosmetyków zmywalnych (w sensie żel, mydła itp)

Ja używam kremu Neoglis z serii natura. Krem ma masło shea, dzięki czemu super pachnie. Trochę kosztuje, ale jest wydajny. Ogólnie trafiona inwestycja :)

hej, ja też czytałam na forach i portalach kosmetycznych że firma godna polecenia, choć ceny mogą czasami powalać. Ale czy znacie coś dobrego z ich serii na cerę z problemem trądzika?

do pielęgnacji tłustej cery mają serię Aurea. Jest tam kilka produktów, generalnie cała linia, ale ja używałam tylko kremu więc tylko o nim mogę się wypowiedzieć. krem trochę kosztuje, ale jest bardzo wydajny, przy stosowaniu codziennie rano straczył mi prawie na pół roku. przywraca tłustej skórze równowagę, oraz co dla mnie najważniejsze, sprawia że długo jest matowa. To naprawdę pierwszy krem, który na tak długo zmatowił mi twarz!

ja używałam pianki z tej linii, jest bardzo dobra. Po zastosowaniu czuć efekt oczyszczenia. Dzięki temu pozbyłam się problemu błyszczenia i drobnych niedoskonałości. Ogólnie polecam!

kosmetyki do cery tłustej sa niezłe, przywraca skórze zdrowy wygląd, hamuje błyszczenie. używam już jakiś czas bo kupiłam sobie po przeczytaniu różnych opinii na forach. polecam też komentarze na urodaizdrowie dotyczące tych kosmetyków, jest kilka cennych informacji

Niegrzeczna, a używałaś też pianki? Możesz coś więcej o niej powiedzieć? Matowi? Wysusza? Bo chciałam kupić, ale nie wiem sama... w sumie duży wydatek, więc chciałabym żeby był trafiony!

alu ja używałam oczyszczającej pianki do cery tłustej serii aurea. generalnie ma w składzie olejek z drzewa herbacianego, które ma idealne właściwości do pielęgnacji skóry tłustej. pianka super matowi, a naprawdę jesli chodzi o błyszczenie, to mam gigantyczny z tym problem ;/ pozostawia takie uczucie czystej, umytej skóry. w składzie ma tez kwas salicylowy, więc w zalezności od typu sjkóry może trochę wysuszać. ale jak używasz równolegle z innymi kosmetykami z tej serii to daje to świetne efekty.

No ja właśnie też mam duży problem z błyszczeniem i nic mi nie pomaga więc jestem już gotowa zapłacić więcej i kupić coś lepszego, jeżeli ma mi pomóc... Wszędzie chwalą efekt matujący tej pianki, ale nikt nie pisze o wysuszaniu i ściągnięciu. Są takie skutki uboczne?

No ja właśnie też mam duży problem z błyszczeniem i nic mi nie pomaga więc jestem już gotowa zapłacić więcej i kupić coś lepszego, jeżeli ma mi pomóc... Wszędzie chwalą efekt matujący tej pianki, ale nikt nie pisze o wysuszaniu i ściągnięciu. Są takie skutki uboczne?

własciwie jakieś ryzyko zawsze istnieje, to zależy od typu twojej cery i jej skłonności do reagowania na kwas salicylowy. pewnie, troszkę może wysuszać, ale wszystko powinno unormować się po jakimś czasie. poza tym, działanie innych kosmetyków powinno to równoważyć, bo pewnie samej pianki nie będziesz używać ;P pzdr

Dzięki niegrzeczna :) oczywiście samej pianki nie będę używać :P więc pewnie bilans będzie nawilżający :)

Gość moja kumpela tak miala
dajcie mi sklad kremu? pelen sklad inci?

Gość moja kumpela tak miala
no hej, dacie? ta ktora ma niech mi spisze, prosze ladnie :) i info jaki to dokladnie krem.

jesli chodzi o krem sensage, to ja taki używam... ale skład- to sporo roboty jest, żeby przepisac to co małymi literkami :P ok, a więc tak: aqua, peg 6 stearate, glycol stearate, peg 32 stearate, propylen glycol, gluconolactone, glycerin, creatine, dioctyl cicloexane, c12-c15 alkyl benzoate, octyl octanoate, zinc oxide, petrolatum, glyceryl stearate, copper peptides, lecithin, dimethyl mea, mancdelic acid, lactobionic acid, benzophenone-3, buthyrrospermum parkii, tocopheryl acetate, dimethicone, imidazolidinyl urea, tartaric acid, xantan gum, disodium edta, sodium acrylates copolimer, mineral oil, ppg-1-trideceth-6, methylcloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum. ufffff.... się nawypisywałam :) więcej nie proście o składy :P

Gość gość
Kosmetyki są drogie, ale jeśli przyjrzymy się efektom to cóż - naprawdę warto.