Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgusiaS

Czy mozliwa JEST CIĄŻA?

Polecane posty

Gość AgusiaS
dfvrgvrvr to nie jest tak ze nie wiem nic bo wiem kiedy mam dni płodne i owulacje ale nie jestem pewna ktore dni cyklu jest najbardziej płodny

Gość a do ten cały cykl ma do tego
ja wiem, ze zaszłam w ciążę podczas okresu bo kochaliśmy się wtedy tylko ten jeden raz, wiec nie rozśmieszajcie mnie, ze w ciążę można zajść tylko poda=czas owulacji

Gość AgusiaS
a jak to obliczylas ze 12 dnia mialam jajeczkowanie

Gość dfvrgvrvr
26-14 = 12 nie umiesz liczyć cyklu dokształć się bo widze że krucho... tak samo jak z wiedza tak i z zabezpieczeniem .

Gość kobieto każda zdrowa para
to Ty mnie nie rozśmieszaj, że można zajść w ciążę w jakimkolwiek innym czasie niż podczas owulacji:O Boże, jak można takie bzdury wypisywać? ile ty masz lat???:O Fakt, ze współżyłaś podczas @ nie oznacza, że do zapłodnienia doszło właśnie wtedy tylko kilka dni później właśnie podczas OWULACJI

Gość viola23
ja też chce miec dziecko cykle mam 28 a kochałam sie przed owulacja i po więc w każdym bądź razie były to dni płodne nie rzeba w dzień owulki po prostu w dni płodne i juz jedziesz na całego kochana płodne to płodne po co mieszac sie jeszcze w owulacje nie myśl o tym jak starasz się o dziecko to wylicz sobie dni płodne i wtedy sie starajcie ja też tak miałam kochała sie przed owulka i po nie ma znaczenia płodne to do choolerki płodne;p:) i teraz czekam zostało do@ 12 dni mam nadzieje ,że nie przypłynie!:)))

Gość dfvrgvrvr
oczywiście że ma nie napisałas nawet ilu dniowe masz cykle a mówisz ze zaszłas w trakcie okresu... myślisz ze takie informacje wystarczą? to jak taka tania sensacja dla faktu"zaszłam w ciążę w okres i co teraz zrobię" poziom wiedzy seksualnej w polsce nadal jest uwłaczający

Gość AgusiaS
dfvrgvrvr a cos ty taka zlosliwa

to w takim razie musiałam tą owulację mieć jeszcze podczas @ bo jak tu ktoś napisał plemniki żyją do 72h

Gość AgusiaS
dfvrgvrvr zaraz podwazysz na jakiej podstawie obliczylam dni plodne

Gość AgusiaS
viola23 na ile dni przed owulka kochaliscie sie

ale ja jakoś nie ubolewam z tego faktu że zaszłam wtedy w ciążę bo to było dziecko planowane. A cykle mam 30 dniowe

Gość viola23
słuchajcie owulke ma sie przeciez jeden dzień tak ? tak! a płodne dni ma sie z 7 dni może mniej zalez kto! więc co jak owulke mam 12.06 to tylko tego dnia mam sie kochać NIE! więc co wy z ta owulką ...Chce tylko wiedzieć nie szukam guza! bo troszke nie rozumiem tez się staramy o dziecko:)

Gość dfvrgvrvr
bo ja sie nawet domyślam jak ty sobie to policzylas...podejrzewam że po prostu sbie dodalas do 1 cyklu 14 dni.. (chociaz wątpie bo nawet niewiedzialas w którym dniu jest owulacja) czemu jestem wredna? bo dziwi mnie że skoro podjelas wsółżycie to swój wiek już masz i powinnaś wiedziec tak proste rzeczy. A Ty nawet nie wiesz jak twój własny organizm działa. Może jak zajdziesz w ciąże to sie czegos nauczysz.

Gość AgusiaS
wysłalm moj kalendarzyk dni plodych iseks odbył sie w nocy z 05.-06.06

Gość AgusiaS
a skad mozesz wiedziec ile mam lat

Gość viola23
kochałam sie 3 dni przed owulka i i jeden dzień po niej dla mnie płodne to płodne ja nie zwracam na to uwagi im wiecej mysle co mam kiedy zrobić tym bardziej sie stresuje :( wyliczam płodne i wtedy sie bierzemy do roboty:) nie mam reguły na to czy ouwlke mam danego dnia :)

Gość ale dziewczyna właśnie chce
być w ciąży, więc o co ci chodzi?

Gość AgusiaS
obilczalam owulke wedlug tego kalendarzyka

Gość ludzie! dni płodnych
NIE WYLICZA SIĘ!!! a OBSERWUJE!

Gość ty znowwwwwwwww
AgusiaS WG KALENDARZA TO TY SOBIE MOZESZ HAHAHAHAHHAA OBLICZAC:o

Gość dfvrgvrvr
jezuuu... no przecież owulacja jest wtedy kiedy jajeczko zostaje wydane... a dni płodne są okołoowulacji ponieważ jest to przewidziane na podstawie życia jajeczka i zycia plemnika... wiec po co takie głupie pytanie? jasne ze owulacja się moze przesunać .... nie wiadomo czy macie regularne cykle czy nie... poza tym w pożywieniu które spozywacie jest masa hormonów co też ma wpływ

Gość AgusiaS
ja tez tak zrobilam ze kochalismy sie w dni płodne

Gość viola23
chyba każdy oże sobie wyliczyć kiedy ma owulacje! ale dlaczego tak bardzo czekac na nią bieżcie sie do roboty w normalne dni płodne!:)

Gość AgusiaS
a według czego mam sobie obliczac według was dni płodne?????????????????

Gość dfvrgvrvr
wg wiedzy z ksązek lub wiedzy od ginekologa:|

Gość viola23
Kobity normalnie wariują na tle owulki dlaczego nie dac sie ponieść chwili i tylko sobie wyliczuć dni płodne boże!Prosze na siebie nie krzyczeć:)

Gość ludzie! dni płodnych
czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem?:O gdyby każdy mógł sobie WYLICZYĆ dni płodne, to nie byłoby tyle wpadek:O wbij sobie do głowy, że dni płodnych nie wylicza się, bo kobiecy organizm to nie szwajcarski zegarek tylko OBSERWUJE SIĘ

Gość AgusiaS
nie wiem bo niektore podwazaja obliczanie dni plodnych i dziwi mnie , wedłu mnie seks byl w dni płodne i bylam ciekawa czy jesli bylo to przed owulką to jakie sa szanse