Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgusiaS

Czy mozliwa JEST CIĄŻA?

Polecane posty

Gość AgusiaS
no to niech wam bedzie śluz był płodny.to tez za mało i 11 dzien cyklu 26 dniowego to tez nic nie znaczy?????????????????????????

Gość dfvrgvrvr
jak już tu ktoś napisał szanse niezależnie od dnia są w dni płodne u kobiet zdrowych w okolicach 25% .Ja mam wrażenie, że wy nie bardzo macie pojęcie, co to w ogóle owulacja jest

Gość AgusiaS
i zawsze mam okres regularny co do dnia

Gość ludzie! dni płodnych
a kiedy był ostatni dzień śluzu płodnego?

Gość ty znowwwwwwwww
zeby stwerdzic owulacjie to trzeba ja poterdzic testem lub monitoringiem zeby móc stwierdzic czy wogle do nej dochodzi a po za tym autorko sprawdzanie owulacji polega równiez na mierzyniu temperatury codziennie i obserwowanie swojego organizmu slzuz plodnego itd a nie kalendarzyka hahhahahah idz do ginekologa zeby cie uswiadomil bo piszesz bzdury

Gość viola23
kolezanka duzo wyżej zaszła w ciąze w okres i to rawda moja siostra tez zaszła tak w ciąze jej maż pracował za granica i kochali sie tylko w jeden dzień i zaciążyła a to był okres i dlatego dał sie ponieść chwili , bo wiedziała ,że nie zajdzie .A jednak zycie płata na figle i organizm ... nie przywiązujcie tak bardzo uwagi do owulki płodne to płodne ! ja jestem tego zdania i za 11 dni sie dowiem co i jak:)na razie sie nie stresuje

w cyklu kobiecym nie ma pojęć: NIGDY i ZAWSZE

Gość AgusiaS
ostatni dzien śluzu płodnego według mnie był dzisiaj

Gość AgusiaS
pisalam ze śluz był płodny i ze mam regularne cykle niewiedzialam ze to za mało zeby stwierdzic na kiedy przypadają u mnie dni płodne.moze za mnie to wyliczycie

viola------> czy zdajesz sobie sprawę z tego, że te osoby, które współżyły podczas @ nie zaszły w ciążę właśnie wtedy tylko w owulację, która spokojnie mogła tuz po @? to nie jest nic dziwnego czy nadzwyczajnego choć jak widać dla kogoś kto pojęcie o kobiecym cyklu ma tylko takie, że wie iż kobieta ma okres i owulację, to może być zaskoczenie owulacja przy krótkim cyklu moze pojawić się ZARAZ po @ a już na pewno owulacja pojawia się zaraz po @, gdy poprzedni cykl był cyklem bezowulacyjnym i pojawiło się tylko krwawienie śródcykliczne, które wzięte zostało za @

Gość viola23
Boże jak ja bym tak czekała na objaw na owulke to chyba zabrakło by mi czasu na staranie sie o dziecko ja mysle ,że kobiety które maja jakies trudności z zajście i problemy maja to patrza tak bardzo na ta owulke i w ogole wszystko inne a te które nie maja zadnych problemów po prostu oddaja się chwili w płodne :) to jest moje zdanie :) nikogo nie obrażając

Gość AgusiaS
no ja własnie o tym nie chodzi mi o to ze na 2 , 3 dni przed owulacja zostałam zapłodniona bo wiem ze dochodzi do tego w dniu owulacji, tylko czy plemniki maja zdolnosc przeczekania na jajeczkowanie

Gość dfvrgvrvr
liczyłam ci przecież... przewidywane;/ 12 dzien cyklu przewidziana owulacja okres płodny: do ok.4 dni przed i po dniu owulacji. ale jak juz tu inni pisali to jest sucha wiedza czeto sie niesprawdzająca o przyczynach pisalam m. in. wyzej wiec czytaj co ktos do ciebie pisze a nie pytaj sie 500 razy

Gość viola23
Aha no przepraszam może mało wiem na ten temat jeszcze:( ja mam cykle co 28 zawsze wyliczam dni płodne i wtedy próbujemy .....

Gość dfvrgvrvr
:D jakby nie mały to chyba co 500 kobieta by w ciaze zachodziła:D

akurat o tym kiedy był ostatni dzień śluzu płodnego to możesz stwierdzić dopiero, gdy pojawi się śluz niepłodny czyli najwcześniej jutro jeśli dziś jeszcze zaobserwowałaś płodny śluz bo ostatni dzień śluzu płodnego jest dniem szczytu jeśli jeszcze jutro będzie śluz płodny, to oznacza, że owulacji jeszcze nie było i być moze to jutro nastąpi owulacja śluz płodny najcześciej pojawia się i dojrzewa 6 dni po tym czasie następuje owulacja który to dzień cyklu u Ciebie?

w którym dniu cyklu pojawił się u Ciebie śluz płodny?

Gość AgusiaS
własnie napisałam tak bo najbardziej mokry i rozciagiwy był wczoraj, dzis rano zaczął sie zmiieniac na gestszy i biały

Gość ty znowwwwwwwww
AgusiaS Qrwa skoncz dziewczyno pieperzysz czy zaszlas czy nie zaszlam dowesz sie w dniu@ albo jego braku czy to ciaza albo ci powrózyc z kuli???:o

Gość AgusiaS
wiem tylko to dopiero 22.06 11

a który to dzień cyklu dziś u Ciebie? napiszesz w koncu?

Gość CO ZA PUSTA DZIEWUCHA
ZEBYS SIE INO NIE ZESRALA CZASEM:o:o

Gość AgusiaSK
dzisiaj mam 14 dzień cyklu

Gość noi??????
tepa dziewucho

Gość viola23
co wy tak na ta AgusieS dziewczyna chce wiedzieć, ja też czekam , ale dowiem się za 11 dni agusS nie pękaj dowiesz sie już niedługo:) ja trzymam kciuki aby Ci sie udało:)

Gość Masakra !!!
Dziewczyna chce być w ciązy pyta czy są szanse .. a Wy na nią jak termity ;/ Masz duże szanse jeśli owulka sie odbyła to przytulaliscie sie napewno w dni płode :):):)

To Ja Dawna pomarańczowa AgusiaS jakis kretyn badz kretynka podszywa sie pod moj nick i pisze brednie