Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandra28

chce sie czyms podzielic...

Polecane posty

Gość kasandra28

Czesc Dziewczyny Chcialam sie podxzielic moimi odczuciami zwiazanymi z dietami. Mozna tu znalezc mnostwo watkow o roznych dietach,glodowkach,cwiczeniach,ogolnie o ruchu,marzaeniach o pieknej sylwetce i silnej woli. Do sedna. Jeszcze pol roku temu wazylam 70 kg przy wzroscie 170, teraz jest mnie o 10 kg mniej i zawdzieczam to tylko i wylacznie zmianie stylu zycia... a wiec nie zaczynalam z dnia na dzien od glodowki tylko stopniowo ograniczalam tluszcze i cukier... teraz jem tylko ciemny chleb,nie uzywam masla ,jogurtu beztluszczowe,serki beztluszczowe,mleko 0,5 %,owoce zamiast czekolad i ciastek,zupelnie wylaczylam zziemniaki plus sosy ze swojego menu;) kiedys kromka chleba bez maslawydawala mi sie sucha a kurczak bez ukochanego ziolowo smietanowego sosu bezplociowy;) kiedys postanowilam wybrac sie z przyjaciolmi na moja ulubiona lasagne do ulubionej knajpki... i wyobrazacie sobie ze po dwoch kesach myslalam ze zwymiotuje,wydawala mi sie tlusta i za slona...choc zawsze ja uwielbialam... oczywiscie wlaczylam do diety cwiczenia abs -latwe i przyjemne... nie bede sie dluzdej rozpisywac,na koniec dodam ze patentem do schudniecia trwalego,zdrowego jest zupelna zmiana stylu zycia!!! na [poczatku jest trudno bo czeka nas wiele wyzeczen a efektow prawie nie widac ale gwarantuje ze to najskuteczniejsza metoda z walka ze zbednymi kilogramami.Postaram sie wsadzic tu fotki sprzed i po :) bo wiem ze to dziewczyny zadziala na was najbrdziej!:)

:) fajnie ze znalazłaś sposób ja niestety nigdy nie stosowałam sie do diet choć od zawsze poprostu nie lubiałam niczego makabrycznie tłustego i ciezkiego a grachamki gruboziarniste czy taki chlebek uwielbiam od kiedy tylko pamietam. Ciacho z kremem lubię ale tylko rano sobie to serwuje piję mase wody mineralnej i codziennie jogging lub fitness w zaleznosci od pogody :) lubie ten bol miesni przy wysiłku. Rano poranny spacer 30 minutowy do pracy rezygnuje z samochodu kiedy tylko mam okazję i nigdzie nie musze się spieszyć. Jem wszystko co lubię ale w niewielkich ilosciach.

Gość kasandra28
WLASNIE O TO CHODZI!!!! jedzmy to co lubimy,wiem ze ciezko uwierzyc ze nie tylko lody z bita smietana sa pyszne lub paczka chipsow....kurcze musze wstawic te swoje fotki....tym was kochane przekonam!!!! czuje ze musze o tym pisac bo przechodzilam przez to samo.... zniechecenie dietami,wyrzeczenia nad ktorymi nie panowalam,zlosc ze nie potrafie utrzymac raDYKALNEJ DIETY A POTEM JOJO I DEPRECHA ..... W ZWIAZKU Z TYM JADLAM WIECEJ ZAMKNIETA W POKOJU PRZY PILOCIE OD TELEWIZORAA NAJLEPIEJ POD KOCEM ....puchlam puchlam puchlam...nic mnie nie cieszzylo...moje zycie krecilo sie wokol jedzenia teraz nie szczedze sobie zdrowych i PYSZNYCH PRZEKASEK KIEDY TYLKO MAM NA NIE OCHOTE .... PS JESZCZE RAZ POTWIERDZAM TO CO MOWISZ!!!

ja pierdziele też mi nowość, od dawna wiadomo że głodówka nic nie daje, sposób na schudnięcie, to ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć i rozsądna dieta

kasanadra wysiłek fizyczny dla mnie to podstawa. jak tylko zaprzestanę wiem że znowu beda oponki i lejace ciało. ja polecam Callanetics Cindy :) po 14 dniach nieprzerwanych cwiczen lekkich i naprawde przyjemnych napiełam po ciązy ciało i ładnie wyprofilowałam sylwetkę. Jak pisałam wczesniej lubie zjeśc coś słodkiego ale robie to rano bo wiem że spalę nadmiar w ciagu dnia nie odpoczywam przed tv wole isc na bieganie :) wiem że nie kazdemu się chce, ale mozna zacząc kilka dni od intensywnego marszu aby się lekko spocic i podnieść tętno po tygodniu zaczynamy lekki bieg kiedy padamy z sił to idziemy marszem. tak ja zaczynałam zabawe z joggingiem dziś jest to dla ,mnie wspaniały sposób na relaks dobry sen zdrową sylwetkę i swietne samopoczucie :)

ale niektóre dziewczyny nieustannie próbują diet cud, milion razy i ciągle myślą, że na nich schudną. A diet cud nie ma :) Zgadzam się ze zmianą nawyków żywieniowych, nie rozumiem tylko sensu spożywania tak chudego nabiału - po 1 dostarczasz w ten sposób więcej węgli a wg mnie zdrowszy jest tłuszcz niż węglowodany a po 2 jedząc taki chudy nabiał nie spożywasz cennej witaminy D rozpuszczalnej w tłuszczach

chłopcy mają rację ja znam nawet takie kobiety co na schudniecie stosują makabryczne metody np picie wody z octem :O

ocet to jeszcze nic, przecież tasiemiec jest ostatnio popularny

Gość *liliann
W sumie nic nowego. Ja schudłam ponad 20kg, bez diety tylko z małymi zmianami w sposobie żywienia i sporo ruchu... Ale mimo wszystko gratulacje :)

Gość *liliann
@ Epona Ocet akurat jest stosowany nie tylko w odchudzaniu, ale niektórym tez służy na leczenie alergii, więc to nie jest jakieś masakryczne. Zresztą są tabletki z octem. Więc czy pity czy łykany to nie jest nic dziwnego. Ale tasiemiec... :) Tak, to już jest masakra.

ja słyszałam o octowym odchudzaniu. Niestety efektów nie było widac a poparzony przełyk był skutkiem ubocznym :O lilian nigdy nie zrzucałam az tak wielu kg wiec chyle czoła przed kobietami które to zdziałały :)

Gość *liliann
Jak się upasłam to trzeba było doprowadzić się do ludzi :) A z tym octem to jest tak, że niektóre babki bez pojęcia piją ocet spirytusowy a nie jabłkowy :) I takie cuda potem są.

Gość kasandra28
Skyppy... .... masz racje ze nabial,maslo,ser dostarcza witaminy D ,ktora jest niezbedna dla organizmu nirtylko dzieciecego,ale nabial to niejedyne zrodlo tej witaminy!!!Najlepszym źródłem witaminy D są ... promienie słoneczne. W żywności występuje w małych ilościach, ale najwięcej zawierają jej ryby, żółtko jaja (ktore uwielbiam) oraz inne produkty pochodzenia zwierzęcego, a także grzyby... apropo szkodliwego dzialania tluszczu chyba nie musze pisac.... a co do picia octu,lykania larw tasiemca lub waty(tez o tym slyszalam) to poprostu brak slow... przykro mi ze niektore dziewczyny nie moga znalezc w sobie wystarczajaco duzo sily by dac organizmowi szanse na zdrowa rozsadna diete...

Gość kasandra28
epona na zdjeciu w stopce to Twoja pupa;)? swietna;) ja wlasnie usilnie pracuje nad wyrzezbieniem tych miesni;) pupa i brzuch na to stawiam ....