Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-staraczka-sraczka

Jak mnie denerwują te wszystkie staraczki...

Polecane posty

starają się o "dzidzię", kurwa, co za dojrzałość :O już nie wspomnę o tych wszystkich fasolkach i innych duperelach... co za sposób na określenie dziecka?? ludzie wy poczynacie nowe życie a nie robicie powrót do przeszłości kiedy bawiłyście się lalkami.. to to było takie fajne mieć tę dzidzię :O... co za żenada. A i dokładnie jak ktoś tutaj wspomniał... OD STARANIA NA FORUM wam nic nie wyjdzie. w każdym razie powodzenia ! :O

Gość to prawda !!!!
zenujace to jest a najbardziej tematy typu zaczynamy starania kto ze mna albo kto jeszcze- no rewelacja chyba starasz sie z męzem/partnerem a nie z ludzmi z forum. Moze jeszcze wstawic kamerke do sypialni i zrobic transmisje niech wszyscy z forum obejrzą i kibicują.

Gość tez mnie wnerwiaja te staraczk
ich slownictwo, styl wypowiedzi - normalnie jak male dzieci. Ale podejrzewam, ze w wiekszosci przypadkow sa to bardzo mlode kobiety 18-23lata i moze stad te wyrazenia i ciagle spieszczenia... :O

:O ehh..

Gość ------------))))))))
jak mniemam to odezwały się same mamuśki - bo co byście robiły na tym temacie - ciąża, poród,......... Wy się nie starałyście o dziecko nigdy?????????????????????????????? Żenada

Gość taka jedna mamusia
23 lata to wcale nie tak mało a co wam przeszkadza jak ktoś określa dziecko każdy robi to na swój własny indywidualny sposób nie zależnie od wieku

Gość wiedźma telioga
a po co Waszym zdaniem jest forum? Żeby narzekać? Jak mnie denerwują osoby, których denerwują kobiety starające się o DZIDZIUSIE :P

Gość wiedźma telioga
które*

Gość a mnie zalosc bierze
jak widze takie wulgarne dziewuchy jak ty autorko. Strasznie musisz byc ograniczona, skoro jednej durnej wypowiedzi nie umiesz sklecic bez "k**wa" :o I mowie ci to nie jako staraczka, a juz matka dwojki. Musisz miec strasznie ubogie zycie, skoro tak interesuje ci zycie innych i z takim podnieceniem musisz zakladac o tym nowy temat na forum :o

Gość ojejaaaaaaaaaaaa
jak was denerwują staraczki to nie narzekac, nie czytac i wypierdzielac z forum!!!! chyba po tytule widać czego dotyczy topik, wiec po co czytacie????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? chyba sie pogubiłyście. Jeśli mnie coś nie dotyczy, to tego nie czytam. Po znajomości chocby okresleń dla dziecka widać, że często zagladacie na fora typu "staraczki" ale pytam po CO????? zastanówcie się nad filozofią tego co robicie zwłaszcza ty nie staraczka sraczka czy jak ci tam

Gość wszystkie staraczki maja
sraczki hahahahahahah

Gość ojejaaaaaaaaaaaa
po drugie autorka topica musi być bardzo nieszczęśliwa, samotna i sfrustrowana, skoro zazdrosci zakochanym, szczęśliwym kobietkom starającym się o dziecko, autorko, może kiedyś też bedziesz miała kochającego męża...spokojnie, nie zazdrość, może na Ciebie też przyjdzie pora...jeśli ktoś oczywiście zechce tak podlą dziewuchę jak ty

Gość nie to nie duzo
to prawda. zalosne te staraczki i ich tematy. :-O kogo to interesuje ze jestescie niedolezni w lozku???????????? fasolka to i tak szczyt wszyskiego:-O brzuszek, fasolka macizcka, pipeczka. wezcie kurwa opnaujcie sie :-O

Gość ojejaaaaaaaaaaaa
kolejna obeznana w temacie, ale jakże zdenerwowana, phi

Gość wiedźma telioga
za dużo kawy pijecie :P

Widocznie autorka nigdy nie musiała sie starać o dziecko...nie wie jak to jest przez kilka miesięcy czy lat oczekiwać na tą fasoleczkę...i , że czasami takie wsparcie innych FORUMOWYCH-STARACZEK bardzo pomaga, bo tutaj możesz się wygadać do bólu razem z tymi co wiedzą jak to jest... A MNIE W***WIAJĄ LUDZIE CO WYPOWIADAJĄ SIĘ NA TEMATY ICH NIE DOTYCZĄCE !!!

Gość lawenda28
"to prawda. zalosne te staraczki i ich tematy. kogo to interesuje ze jestescie niedolezni w lozku???????????? Lepiej byc bucem i pisac takie chamskie i prostackie teksty. Gratulacje, wlasnie sama blysnełaś głupotą.

Gość a mnie zalosc bierze
O tak. Juz widze te czerwone, spocone twarze i pare z uszu tych zdenerwowanych sfrustrowanych kobitek, ktore nie moge zniesc staraczek i na sile wlaza na ich tematy oraz zakladaja nowe, zeby tylko wyladowac swoje emocje ;) Polecam tym kolezankom, ktore az tak podnieca sprawa fasolek i staraczek, zeby wybraly sie na fitness, kickboxing albo chociaz poszly pobiegac dla rozladowania emocji, a nie przesiadywaly na kafe, bluzgaly i przezywaly kazdy jeden topik :)

Gość drogie ANTYSTARACZKI
mam złoty, rewelacyjny środek na wasze frustracje i to całkiem tani środek, dodam, że 100 % skuteczny! NIE WCHODŹCIE NA FORA, KTÓRE WAS DRAŻNIĄ I NIE WYLEWAJCIE TU SWOICH ŻALI!!!! piszą jak to nienawidzą staraczek, fasolek, pipek itp. a skąd znacie te okreslenia???????????????????????????????????? widocznie non stop przesiadujecie na forach staraczek!!!! WASZE ZACHOWANIE NIE JEST LOGICZNE! PRZECZYCIE SAME SOBIE!

Gość do autorki topicu
czemu zniknęłaś? odpowiedz nam na pytanie po co czytasz fora staraczek, po co zapamietujesz denerwujące Cię okreslenia dla dziecka?? po co wchodzisz na fora staraczek skoro masz na nie alergie? odpowiedz nam na pytanie

Gość Paranojaaaaaaaaaa
a wy co nie umiecie żyć normalnie???? tylko ciągle szukacie ludzkich błędów. Co złego jest w tym że dziewczyny starające się o dziecko chcą znaleść więcej takich jak one i wspierać się wzajemnie. tak mi się wydaje że autorka jest znudzona własnym życiem i musi poszukać sensacji w cudzym.

A mnie wkurwiają debilki, które zakładają bzdurne tematy. To forum o macierzyństwie i nie mam pojęcia czego szukają tu larwy, które nie znoszą dzieci, nie starają się o nie i mają w sobie całe pokłady jadu. Wypierdalać.

Gość taka jedna mama...
mnie nie przeszkadzaja sama kiedys staralam sie o dziecko ale szczerze termin FASOLKA FASOLINKA I DZIDZIA to juz przesada naprawde ale coz nie kazdy jest nieciumkajaca mama.Powodzenia wszystkim starajacym sie o DZIECKO:D NO STRES to szkodzi:)

Gość hfhfhuuujjjnnnn
Faktem jest, ze temat typy-staraczki laczmy sie jest nieco infantylny... Bo o dziecko stara sie z mezem/partnerem, po co takie sprawy na forum wywlekac? Albo tematy-czy moge byc/czy jestem w ciazy? Nie mowie, ze sa kobiety po poronieniach, dlugo w ciaze zajsc nie moga i chca z kims o tym pogadac. Nie mam tez nic do nazewnictwa-fasolki, dzidziusie itd.-w tym nic zlego nie ma.

Ale jaki problem w tym widzisz? to chyba ich sprawa? Ja pierdole. Ludzie szczycicie się tolerancją względem innych ras, innych religii, innych orientacji seksualnych, a nie umiecie zaakceptować tego, że ktoś "stara się o dzidziusia".Nie wpierdalajcie się w cudze życie.