Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko36456

właśnie zrobiłam test ciązowy

Polecane posty

Gość koko36456

pozytywny placze rycze czy to normalna reakcja?

Gość koko36456
ze strachu ze to zawszesnie mama 20 lat kocham dzieci studjuje zaocznie pedagogike wiec to nie problem ale strach przed pwoiedzeniem wszystkim babci jak oni mnie wyzwia

nie rozumiem po co się seksić (a konkretniej seks klasyczny bo oral to wyklucza zapłodnienie) skoro boi się ciąży?

Gość koko36456
nie bałam sie ciązy ale to sie stalo nowa sytuacja i moje ycie sie zmieni musze sie z tym pogodzic sama jestem w szoku nie wiem jak sie zachowac co robic

normalnie jakbym siebie czytała 2 lata temu :) zrobiłam test i włączyłam kafe :D serio! musiałam o tym komuś powiedzieć, bo jakoś tak dziwnie - przyjąć do wiadomości - jestem w ciąży, aha ok ja nie płakałam tylko miałam zły w oczach - to chyba ze wzruszenia, przejecia, nie wiem... jakby nie było gratuluje :D teraz dużo śpij, leniuchuj i rób na co masz ochotę, za kilka miesiący się to skończy na dłuuuugie, dłuuuugie lata

kontrabasik -> tylko co innego robić i myśleć o konsekwencjach a co innego robić bezmyślnie a jak przyjdzie co do czego to uciekać od konsekwencji

Leviatan znowu zaczyna swoje teksty to ja ci odpowiem. dla przyjemności. myślisz ze sex się uprawia tylko wtedy kiedy chce się dziecko? widac ze prawik

Gość koko36456
ja juz kochma to dziecko i chce je wychowywac nie ma innej opcji wogole . tylko poprostu w szoku jestem ze to juz sie stalo i musze sie z tym oswoic ze bede matko . musze sobie to poukladac .moja rodzina mi pomoze ale wiadomo [ierwsza reakcja moze byc niemila szczegolnie babci ze przed slubem i wogole

Teraz musisz się nastawić na przeorganizowanie życia... dzieci zawsze wywalają Je do góry nogami:) I jak ktoś wyżej napisał - wyśpij się póki masz okazję;)

Gość koko36456
no masz racje ;p

Lipsss -> wiesz jak ja bym to robił dla przyjemności to stosowałbym zabezpieczenie a poza tym przyjemne jest nie tylko penetrowanie pochwy:p

levi wybacz ale żadna kobieta nie będzie chciała mieć 11dzieci bo tyle grozi tej która na ciebie trafi skoro seks jest tylko do robienia dzieci..........levi zmien trochę podejście:) i widzisz dziewczyna się cieszy że ma dziecko:) więc nie ma co krytykować

kontrabasik -> ależ moje podejście jest takie że można się sekić dla przyjemności a nie tylko aby dzieci robić. tylko że trzeba to robić z głową a nie potem po fakcie płakać ;]

Gość niedobrze mi jak leviatan
mowi o seksie :o

to wiem. niemniej oral i anal daje 100% pewność ;) (no chyba że kobieta ma połączone jelito z pochw mikro kanalikami to wtedy anal nie daje takiej pewności :P ) a poza tym jest trochę tych metod zabezpieczania ;]

gratuluję ci jak chcesz wykorzystać kobietę do oralu i analu tylko ty będziesz miał przyjemność a kobieta będzie niespełnioną to jest egoistyczne

no własnie tylko ze mnie zastanawia, tutaj nie mówię o autorce, czemu ludzie to robią (i często się nie zabezpieczają) a potem się stresują czy będzie dziecko bo nie chcą dziecka.

wykorzystać? nie zamierzam nikogo wykorzystywać jeśli tego nie będzie chciała to nie oO

Lipsss a Ty juz po rozwodzie ?

Lipss a Ty juz po rozwodzie ?

wykorzystać? nie zamierzam nikogo wykorzystywać. jeśli nie będzie chciała czegoś robić to nie zmuszać nie zamierzam co najwyżej spróbuje przekonać i tyle. a przy seksie klasycznym będzie się dbało o zabezpieczenie.