Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko36456

właśnie zrobiłam test ciązowy

Polecane posty

levi ale krytykujesz a nie wiesz czy np zabezpieczenie nie zawiodło,czy ktos nie zmusił.....nawet prezerwatwa plus tabletki nie dają pewności

levi ale krytykujesz a nie wiesz czy np zabezpieczenie nie zawiodło,czy ktos nie zmusił.....nawet prezerwatwa plus tabletki nie dają pewności

wykorzystać? nie zamierzam nikogo wykorzystywać. jeśli nie będzie chciała czegoś robić to nie zmuszać nie zamierzam co najwyżej spróbuje przekonać i tyle. a przy seksie klasycznym będzie się dbało o zabezpieczenie.

kontrabasik -> zabezpieczenie może zawieść o wiem tylko po co seksić (teraz też nie mówię o autorce) się w taki sposób który niesie choćby najmniejsze ryzyko skoro panicznie się boi ciąży i/lub nie stać kogoś na utrzymanie dziecka? i nie róbcie ze mnie stereotypowego katolika co tylko w nocy przy zgaszonym świetle pod kołderką i tylko po to aby mieć potomstwo ;]

Gość koko36456
juz powoli zaczynam dochodzic do siebie . narazie o tym nie mysle czekam na chlopaka jak przyjedzie po pracy i razem o tym porozmawiamy

oral? Levi tak szczerze powiedz czy chciałbyś żeby ktos ci w dupe wsadził kija myślisz że to jest przyjemne? Zastanów się

anal?typowe upokorzenie kobiety zgadzają się na to bo nie chcą stracić partnera.....albo kobiety w długich związkach. Od dawna wykorzystywano kobiety pod czas wojen dla takich celów

kontrabasik-> jedni lubią inni nie jak trafie an taką co nie będzie tego chciała to nie będzie proste ;] a co do oralu to zamierzam kobietę tam lizać a to czy ona mi będzie chciała lizać to jej sprawa.

anal upokorzeniem? upokorzeniem nie jest anal tylko zmuszanie się do robienia czegoś czego nie chcemy. a na marginesie jak będzie chciała wzajemnego analu to nie mam nic przeciwko aby kupiła sztucznego penisa ;]

levi nie wiem czemu ale jakos się dziś wkurzyłam na ciebie..... A jak ona nie będzie chcieć lizania? Typowe gadanie jak przestaniesz być prawiczkiem jak większość mężczyzn będziesz wymagał od kobiety..... Ps. Nie odpowiedziałeś mi chciałbyś żeby ci ktos złożył w dupe patyk o średnicy ok14cm?

Gość koko36456
dziekuje wieze ze wszytsko bedzie dobrze i8 ze dzidzius bedzie zdrowy ale dziwnie sie czuje ze bede mama;p

kontrabasik -> jak nie będzie chciała to nie będzie lizania. spróbuje przekonać a jak się nie uda to odpuszczę. a co do patyka to wolałbym o obwodzie niż o średnicy 14 cm i byle by to nie był męski członek a strap on noszony przez kobietę :P

koko36456 -> każdy się dziwnie czuje jak się znajdzie w nowej sytuacji której raczej się nie spodziewał lub wcześniej się nie zastawiał jak to jest znaleźć się w takiej sytuacji ;]

levi z całym szacunkiem do twojej osoby bo jednak lubię cię ale denerwujesz mnie. Wiesz że kobiety przy oralu czasami płaczą z bólu? Jak sobie wsadzisz tam coś to dopiero napisy czy ci przyjemnie było...

levi z całym szacunkiem do twojej osoby bo jednak lubię cię ale denerwujesz mnie. Wiesz że kobiety przy oralu czasami płaczą z bólu? Jak sobie wsadzisz tam coś to dopiero napisy czy ci przyjemnie było...

kontrabasik - analu pomydliło się z oralem. a z tym to tak jak z pierwszymi klasycznymi stosunkami też bolą przy przebiciu błony. a anal może w ogóle nie boleć tylko trzeba się długo przygotowywać zanim się tam włoży członka. bo do analu trzeba się więcej przygotować niż do klasycznego seksu. no chyba że ktoś chce aby go bolało.

na miejscu twojej żony bym wsadziła Ci w dupe akt ślubu i odeszła. Jesteś facetem i takim specjalista? ?? Gówno wiesz co boli kobietę psychicznie czy fizycznie

na miejscu twojej żony bym wsadziła Ci w dupe akt ślubu i odeszła. Jesteś facetem i takim specjalista? ?? Gówno wiesz co boli kobietę psychicznie czy fizycznie

kontrabasik -> a przeczytałaś to że jeśli ona nie będzie tego chciała to nie zamierzam tego robić?

to nie zmienia faktu że nie masz pojęcia co do odczuć kobiety 'przygotowania i nie będzie bolało' buhahaha będzie tylko nie będzie już tego mówić żeby przykrości nie robić

kontrabasik -> widać niewiele wiesz o przygotowaniu do analu który możenie boleć tylko trzeba nie pchać tam od razu fiuta la najpierw mały wibrator i co pewien czas zmieniać go na trochę większy a co do odczuć to jedne umarzają to za ohydne to lubią i jeśli trafie na taką co nie lubi to tego nie będzie

Gość koko36456
widze ze sie dyskusja niezle rozwinela;p