Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_ja

Czy to kłykciny kończyste?

Polecane posty

Gość zaniepokojona_ja

Jakos w polowie maja zaczelam odczuwac mocny swiad wiadomych okolic. Pieklo mnie, swedzialo, bylo mocne zaczerwienienie. Jakos ze lada dzien mialam miec okres, to z wizyta u gina postanowilam poczekac az bede po. No i kilka dni temu odwiedzilam gabinet. Gin stwierdzil ze to moze byc poczatek grzybicy, pobral rozmaz ktorego wyniki beda po weekendzie. Na ten czas dostalam globulki clotrimazolum. Tyle ze ja dalej odczuwam pieczenie tych okolic. Wzielam lusterko i postanowilam sama zajrzec. Zobaczylam 2 male jakby krostki, ktore przy dotyku pieka wlasnie. Nie sa to takie normalne krostki, ale tak jakby kielki - podluzne, dyndajace. Trydno je zauwazyc, bo sa w kolorze reszty. Ja do nich dotarlam bo czulam pieczenie przy dotyku. Jest to dla mnie uporczywe, blagam pomozce :(

Gość ojjjtam
to bardzo zaraźliwa choroba weneryczna, której mozna się pozbyć poprzez wypalanie tych kiełków

Gość ojjjtam
to bardzo zaraźliwa choroba weneryczna, której mozna się pozbyć poprzez wypalanie tych kiełków

Gość ojjjtam

Gość ojjjtam

Gość zaniepokojona_ja
Ale czy to na pewno te klykciny? Nie dolujcie mnie....