Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta jedna taka

MATURZYSCI 2011? JAK PO MATURACH? JAKIE MACIE PLANY?

Polecane posty

Gość through- sru!
najebać to najebać najebać się i studiować na dobrej uczelni nie chciało się uczyć, to teraz trzeba będzie zapieprzać :-)

skąd takie przypuszczenie, że nie chciało się uczyć? ja maturę zdałam, podejrzewam, że nawet całkiem nieźle a moich rodziców nie stać na finansowanie mi całych 5 lat studiów. Będę pracować, zrobię sobie szkołę policealna, a jak będzie mnie już stać na studiowanie zaoczne, to wyższe wykształcenie też zdobędę.

Gość ja matury nie bede miec
Wszystkie nicki są zajęte Znajdz sobie sponsora to bedziesz mogla zyc na poziomie i bedziesz miala kase na studia :)

Gość through- sru!
studia dzienne są nieodpłatne kochana :-) pracować zawsze w wakacje można. moja kol. zarobiła 4tys. za dwa miesiące pracy w norwegii, opiekunką była do dziecka ty masz teraz 4 miesiące ogranijcie sie lludzie

Gość through- sru!
jak mnie to denerwuje, teraz kazdy glab bedzie mial wyzsze bo popracuje troche, pozmywa naczynia w barze, stolki posklada i ma tą kase i pójdzie do prywatnej szkoły i dadzą mu z litości tego mgr tylko miejsca pracy zajmujecie, barany. każdy już wie że prywatne i zaoczne się nie liczą :-)

Gość norwegiane
taa... haha a moze dzienne sie licza etraz studiuje kazdy baran i wiekszosc osob ma wyzsze wykształcenie ludzie bo bardzo dobrych uczelniach nie maja pracy , wiec nei badz taka do przodu nic o tym widocznie nie wiesz albo masz swoj swiat..nierealny. Ludzie bez studiow po zawodówce zarabiaja wiecej niz ludzie po studiach. W tych czasach liczy sie fach w ręku:)

Gość norwegiane
ty studiujesz ale bezrobocie chyba :)

Gość wsx@@
otworze Burdel

Gość through- sru!
etam. po ścislych kieunkach zawsze jest jak sie idzei na pedagogike to chyba wiadomo co z tego bedzie albo muzykologie albo filozofie..heheh

Gość through- sru!
no pewka! najlepiej to założyc rodzine już po liceum jak tu koleżanka hehe szkoda że nie wcześniej. ja bym się już rozglądała za butelkami do karmienia itd. zbieraj dziewczyno zbieraj bo to drogie teraz jest

Gość norwegiane
w wakacje nie zarobisz na cały rok zeby sie utrzymac... jak ktos woli kase od rodzicow ciagnac to niech ciągnie. Niektorzy wola sie usamodzielnic i studiowac zaocznie i pracowac. Ty zaloze się ze nie umialabys pogodzic tych dwoch rzeczy , bo zabrakloby Ci czasu na nauke haha, znam skads takich ludzi

Gość maturka 2011/....
moj kuzyn jest po matematyce skonczyl ja 2 lata temu i do tej pory pracy nie ma .. wieczny student wiec nie pierdol kazdy zrobi co zechce nie Twoja sprawa..

Gość norwegiane
To bede mieszkała z chlopakiem nie oznacza ze zajdzie w ciaze :)

Gość through- sru!
może i ciągnąc ale akurat absolwenci mojego kierunku mogą liczyć na 4 lekką ręką a wy robole co zarobicie? 4 to chyba owszem ale rocznie

Gość through- sru!
mam nadzieje że sie chociaż zabezpieczają niech tam sie penetrują ale ja bym tak nie chciała 18 lat i już mieszkać z chłopakiem. nikogo więcej nie poznać, całe życie z jednym dziadem. średniowiecze

Gość norwegiane
taakk jasne , nieraz takie brednie slyszalam a pozniej bezrobotna chodziła. No pochwal sie gdzie zarobisz te 4 tysiace :)? haha Jak Ci dadza 2 tys na poczatku to bedzie dobrze. Wiesz co sie liczy jak przyjmuja Cie do pracy to czy gdzies pracowałas dorywczo jakiekolwiek doswiadczenie .. dziwie sie ze o tym nie slyszalas

Gość through- sru!
4 bo co? zazdrość ściska? koleżanka dwa lata wyżej zarobiła teraz 4tys. na rękę po moim kierunku bez doświadczenia i jeszcze na wymianę w danii się załapała na pół roku uczelnia jej finansuje, bo wiadomo że intleigentną młodzież trzeba wspierac :-) teraz już wiesz dlaczego rodzice nie dają ci kasy

Gość norwegiane
to ze Twoja kolezanka zarobiła takei pieniadze nei ozancza to ze TY takie zarobisz !! Nie mnie żal nie sciska , ja problemu z kasa nie mam i raczej nie bede miała:)

Gość through- sru!
może 4 nie napewno ale ze 3 owszem i to za coś co lubie robić a nie za sprzatanie czyiś rzygów i zmywanie naczyć. dziekuje, koniec tematu

Gość elektroniczna18
zgadzam się z through- sru! , sama jestem tegoroczną maturzystką i moje znajome zdecydowały sie na mieszkanie z chlopakiem, nieliczne, ale jednak. Też nie rozumiem tego dążenia do dorosłości, wyprowadzam się na studia do większego miasta, gdzie studiuje również mój chłopak i przez myśl mi nawet nie przeszło że mielibyśmy teraz razem mieszkać. Wynajmujemy mieszkanie z kumpelami i oprócz nauki mamy zamiar korzystać z uroków młodzieńczego życia:) Jeżeli chodzi o pracę, to jeszcze się w swoim życiu napracujecie i to niemało, oczywiście nie mówię tu o ludziach, którzy nie mają naprawdę innego wyboru, bo to wówczas jest zrozumiałe

Gość ja tez mam facetaaa
i tez ide na studia teraz, ale nie ma zamiaru jeszcze z nim mieszkac:) Będziemy w tym samym miescie, bedziemy sie spotykac, ale po co od razu mieszkanie razem??? Ludzie, za wczesnie dążycie do dorosłości. Teraz wam sie to wydaje super, a za parę lat jak pomieszkacie troche to wam sie znudzi, bedziecie sie czuli jak stare małżeństwo:-O Lata na studiach to piekny czas- nie mówię o imprezowaniu, tylko- poznaje sie nowych ludzi, mozna z nimi sobie organizowac różne wypady, na ciekawych studiach mozna sie wiele dowiedziec, miec ciekawe praktyki, STAZNE ZAGRANICZNE, RÓŻNE PROJEKTY.

Gość Olurka
Witam, chciałam zapytac czy ktos tu moze wie czy na UJ w Krakowie zeby wogole byc rekrutowanym potrzeba miec 50%? bo np. w katowicach tak jest..