Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleczka232

czy to już koniec znajomości?..

Polecane posty

Gość aleczka232

napisał , ze u niego cienko z kasą i dopiero sie odezwie jak jak doładuje konto , potem 1,5 zaczepił mnie na gg , bardzo fajna miła rozmod kilku lat mam dobrego kolege , ostani sms ponad 2 mies. temu w którym owa , zakończył zdaniem:do nastepnego razu, od tej pory cisza , nic ,

Nie wiem, z jednej strony to może oznaczać, że nie chce się juz kontaktować, ale z drugiej może mu się coś stało i powinnaś się zainteresować czy wszystko ok. Jeśli to bliższy znajomy spróbuj, najwyżej nie odpisze, jesli to jakaś zwykła znajomość to odpuść, nie warto...

Gość aleczka232
w sumie troche sie znamy , lubimy sie , juz zdarzała sie taka sytuacja , czasem mnie uprzedzał , że przez jakis czas moze sie nie odzywać .. może troche sie martwie , ale wyraznie napisał , ze jak bedzie miał kase na karcie to sie odezwie..

Skoro trochę sie znacie to nawet jako koleżanka możesz napisać, że martwisz się czy u niego wszystko w porządku bo się nie odzywa. Nawet jeśli nie chce z Tobą być, to zapunktujesz u niego, że się o niego martwisz i kto wie jak to się potoczy :)

Gość aleczka232
no własnie mu napisałam ostanio , że sie martwie o niego , bo nie daje znaku życia to odpisał , że dalej u niego cienko z kasą , zebym nie była zła na niego , że nic nie pisze... a potem była za jakis czas bardzo miła rozmowa na gg i tyle , od jakiegos czasu i na gg go nie ma..

To nic nie rób, skoro napisałaś taka wiadomość, a on na gadu nawet nie potrafi się odezwać to daj sobie spokój, jak zobaczy że jest dystans i nie zabiegasz to sam zacznie zabiegać o ciebie jeśli będzie mu zależało...

Gość aleczka232
no własnie , nic juz nie bede robić, sms wysłałam , zapytałam co u niego , dostałam odpowiedz na gg tez sie nie pojawia , wiec nie bede juz nic do niego pisać..

No i dobrze zrobisz... Nie ma co na siłę się wpychać, muszą mieć jakiś szacunek do nas, będzie chciał to sam przyjdzie lub odezwie się, a jak nie ma czasu to krzyz na drogę, tego kwiatu jest pół światu

Gość a wiesz co............
ma swoje sprawy.... waznejsze :/

Gość aleczka232
tak , doszły mnie jakies nowiny , ze jest zapracowany i ma jeszcze inne problemy..

no widzisz...wszystko jest wazniejsze niz my.... no chyba ze chodzi o dziure. To wtedy rzuca wszystko :)

Gość aleczka232
zniknął pewnie dlatego , ze nie dostał to o co prosił... jego sprawa

"zniknął pewnie dlatego , ze nie dostał to o co prosił... jego sprawa" i tak by zniknał :P czy by dostał czy nie...przynajmniej nie został ci niesmak

Gość aleczka232
tez fakt , przynajmniej mam satysfakcje i szacunek dla samej siebie , że mu nie uległam w pewnej sprawie , ale moja intuicja mi podpowiada , że on może sobie o mnie przypomnieć znowu...

"mezczyzna załuje ze sie nie przespał kobieta załuje ze sie przespała" ;) :P

"tez fakt , przynajmniej mam satysfakcje i szacunek dla samej siebie , że mu nie uległam w pewnej sprawie , ale moja intuicja mi podpowiada , że on może sobie o mnie przypomnieć znowu..." no baaaaaaa oczywiscie ze tak bedzie...bo to facet oni zawsze wracaja... nawet po nastu latach. Wiec nie ma sie co nimi martwic :P przeciez to śa takie kuleczki jak automatach obija sie o wszystko i wracaja.

dostana kopa leca dalej a pozniej znów wracaja....

Gość aleczka232
ha ha , dobre , tylko tutaj do konca o seks nie chodziło , przez długi czas prosił mnie o pewną fotkę...;-)

ginekologiczna? ;)

Gość aleczka232
a wiesz co.. mądrze piszesz;-) dzieki

Gość aleczka232
fotka ? ;-) poniekąd

ehhh depserat ...fuuu :P nie dosc ze śmieszni sa to i jeszcze załosni :P

Aleczka i po co się przejmować?? Chciał i nie dostał i sobie poszedł, jakby dostał też by sobie poszedł, a tak to niech teraz płaczę, że stracił możliwość znajomości z tak fajną osobą, 2 szansy nie będzie... A oni mówią, że to my jesteśmy słaba płeć...Kobiety górą :)

Gość aleczka232
no , o fotke niech swoją kobiete prosi , a moze to i dobrze , ze sie nie odzywa , bo mam.. spokój;-)

"fotke niech swoją kobiete prosi" pewnie juz mu sie znudziła dlatego ciebie proi :) widzisz ... obił się i idzie dalej ;)

wróci do tamtej dostanie kopa poleci dalej i tak kółko :) ciesz sie poki masz spokoj facet = kłopoty :P

Gość aleczka232
a wiesz co.. ty obstawiasz , ze on jednak wróci? przeciez nie dostał to czego chciał, kiedys mi powiedział , ze on jest cierpliwy...

"kiedys mi powiedział , ze on jest cierpliwy..." cierpliwy u nich znavczy...zajme sie innymi a do ciebie jeszcze wróce :)

"pewnie juz mu sie znudziła dlatego ciebie proi widzisz ... obił się i idzie dalej" w sensie obił sie o swoja panne, znudziła sie i leci dalej, szuka dalej. słuchaj zyje juz troche i nie jedno widziałam i czytałam i wiem jak to działa. Z facetami nie jets fajnie. Oni maja z nami dobrze....my juz nie.

Gość aleczka232
widze , ze dobrze znasz facetów;-) moze nie wróci , ma swoją kobiete, już na stałe to sie nią zajmie;-)