Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleczka232

czy to już koniec znajomości?..

Polecane posty

Gość aleczka232
wiesz czasem o niej myślałam jaka ona jest , zachowanie , czego jemu brakuje wiesz co jest ciekawe on nigdy nic o niej nie wpominał , nawet jak ma na imię , jakby zupełnie nie istniała

Gość a wiesz co............
"wiesz czasem o niej myślałam jaka ona jest , zachowanie , czego jemu brakuje wiesz co jest ciekawe on nigdy nic o niej nie wpominał , nawet jak ma na imię , jakby zupełnie nie istniała" moze nie istneje co swiadzy o tym ze masz doczynienia z osoba która cie nie szanuje i cie okłamuje. lub istnienie a wtedy ... chuj okłamuje tamta bo ty ładniejsza :/ Takie powierzchowne i płytkie to :o Kurwa jak mi szkoda tej dziewczyny :/

"jaka ona jest , zachowanie , czego jemu brakuje" mózgu :/

Gość aleczka232
ma , on ma żonę i dziecko małe.. ja go znam juz dawno , jak byli bezdzietni , utrzymywał ze mna kontakt , udawał przyjaciela , a o dziecku dowiedziałam sie ostatnia , przez przypadek , niby sie tłumaczył , ale od tej pory nabrałam dystansu do niego , straciłam zaufanie , które miałam , a on jescze ma odwage prosic o takie rzeczy .. ot cała prawda

kurwa :/ chciałabys kolesia który ci kłamie w zywe oczy albo ugania z za twoim plecami przez 3 lata za jakas inna? :/ ja pierdole ale udupił panne :/

Gość aleczka232
własciwie to dobrze by było jakby zniknął na dobre.. czasem miesza mi w głowie , atakuje mojego faceta.słownie oczywiscie

Gość aleczka232
wiesz co dzieki za rozmowe , ta cisza dobrze zrobiła , bo oczy mi sie w końcu otworzyły , raczej nie chce miec z nim już nic wspólnego

"ma , on ma żonę i dziecko małe.. ja go znam juz dawno , jak byli bezdzietni , utrzymywał ze mna kontakt , udawał przyjaciela , a o dziecku dowiedziałam sie ostatnia , przez przypadek , niby sie tłumaczył ," tłumaczył a niby z czego ma sie tłumaczy? to jego zona, są małzenstwem, maja prawo miec dziecko i czemu sie tobie tłumaczyl to nie rozumiem. A kim ty dla mniego jestes właściwie? kochanka? kolezanka? kim? i po cholere ci sie tłumaczył? co ty masz do tego co on robi z własna zona? to jedno a drugie to jesli jest juz dziecko to tamta panna moze byc juz bardziej zaaferowana maluchem niz jakim kolwiek facetem wiec szuka sobie przytulkej dziurki :P czyli ciebie ;)

Gość aleczka232
może on szukał sobie kochanki i badał grunt , kto wie co im w głowach siedzi..

Gość aleczka232
no własnie , tłumaczył mi sie , to mu powiedziałam co mnie to obchodzi , To NIE MOJA SPRAWA! jego życie mnie nic do tego ..

ehhh ci faceci jak mówiłam nie warto sobie nimi głowy zawracac, kochac ich i wogole :) zawsze sie placza, mecza, denerwuja i same problemy z nimi. Nic ciekawe...przemeczyli mnie, zmeczyli i juz znudzili. Przewidywali nudni. Zawracaja dupe, nerwy szarpia i gówno daja w zamian oprocz smutku.

Gość aleczka232
mysle , ze powinnam juz wiecej sie do niego nie odzywać, ;-)

Gość aleczka232
wiesz co dzieki za rozmowe napisz mi co o tym myslisz ,

poczytaj sobie, pogadaj z kolezankami poobserwuj i zobaczysz ile dobrych rzeczy one od nich dostały? :/ jedyne co dostały to w wiekszosci załamania nerwowe, depresje, smutek, ponizenie, porzucenie dla innej dziury, kłamstwa i tyle. poczytaj, pogadaj, zobacz... nic od nich dobrego sie nie uswiadczy :)

Gość aleczka232
koncze prace pa

:o poczytaj sobie, pogadaj z kolezankami poobserwuj i zobaczysz ile dobrych rzeczy one od nich dostały? :/ jedyne co dostały to w wiekszosci załamania nerwowe, depresje, smutek, ponizenie, porzucenie dla innej dziury, kłamstwa i tyle. poczytaj, pogadaj, zobacz... nic od nich dobrego sie nie uswiadczy :o i tyle

Gość elojza
aleczka, jakbys pisała o moim koledze, też udawał przyjaciela, tłumaczyl się, że ma żonę, dziecko, że on cierpliwy, że będzie czekal za mną do emerytury ;) Tez chciał fotke i nie dostał. Zerwałam z nim calkowity kontakt, zmienilam telefon, bo intuicja mowila mi, że nic dobrego z tego nie będzie.

Gość elojza
aleczka, jak na imię ma twój przyjaciel? Mój ma żonę i małego synka, zerwałam kontakt, bo nie będe robila świństw jego zonie.

Gość aleczka232
pierwsza imienia litera to R. jeszcze sie okaze , ze chodzi o tego samego kolesia ;-)

Gość elojza
Raczej nie, moj ma pierwsza litere A ale widzę, że takich zakochanych na zabój wielbicieli chodzi więcej po tym świecie ;)

Gość aleczka232
raczej zakochany to on nie jest , predzej szukał sobie rozrywki , odskoczni od codzienności , a ze nie dostał to czego chcial to pewnie sie zwinąl , a to , ze niby tłumaczy , ze tam ma utrudniony kontakt to pewnie wymówka jest,

Gość aleczka232
ale nie wiem , moze jestem przewrazliwiona , czuje jakis dziwny niepokoj z nim zwiazany , ze za jakis czas wróci jak gdyby nigdy nic.

Gość pikusisko
aleczka, tez mam takiego kolege.... na R. ...:O skad jestes? :O

Gość aleczka232
ze śląska

Gość pikusisko
UFF... ja Pomorze. jak widac duzo takich chodzi po swiecie :D

Gość aleczka232
no , ;-)

Gość m@lin@
pikusisko- mówisz pomorze,a dokładniej ,a z Chojnic i też mam takiego znajomego,pozdrawiam dziewczyny:)

Gość pikusisko
gDYNIA :) niedługo będzie można założyć fanklub takich ancymonów :P

Gość aleczka232
co jest z tymi facetami?;-) mam nadzieje , ze moj maz taki nie jest,,

Gość aleczka232
a wiesz co , zaglądasz tu jeszcze?;-)