Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studiuję na polibudzie

Wkurzają mnie teraźniejsi maturzyści!!!

Polecane posty

Nie dość że matura jest banalnie łatwa to jeszcze ciężko im zdobyć to głupie 30%. No nie, świat chyba na głowie stanął.

tak jest jak przez całą szkołę robią sobie jaja a potem chcą te 3 lub 4 lata nadrobić w miesiąc.

No właśnie, jakim prawem Ci ludzie wogóle mają zaliczoną maturę na 30% to jest już przegięcie powyżej pasa, ja uważam że wszystkie te matury powinny zostać unieważnione.

Gość pobierz sobie program malvareb
Przed wojną maturę było zdać znacznie ciężej. Teraz to masówka.

Gość Nie dla nepotyzmu!
A kiedys to niby jaka matura byla? I do tego kto ja sprawdzal? Wystarczylo znac jakis jeden wycinek rzeczywistosci i pisac na jego temat. Potem sprawdzal to ktos, kto dobrze znal ucznia i ocenial go rowniez przez pryzmat sympatii/antypatii. Teraz trzeba procz wiedzy wykazac sie umiejetnoscia logicznego myslenia i powiazania jednych faktow z drugimi. Do tego, zeby miec dobrze trzeba wstrzelic sie w klucz odpowiedzi. Najlepiej jest psioczyc na cos, o czym nie ma sie pojecia! Tak samo jest z praca. Kiedys ktos dostal robote bez kwalifikacji i tak siedzi do dzis, zwolnic go nie mozna, umiejetnosci w zasadzie nie ma zadnych, ale gadac bedzie jacy to dzisiejsi mlodzi sa leniwi, pracy im sie szukac nie chce. W Polsce powinien zmienic sie system! Ludzie powinni pracowac zgodnie ze swoimi kwalifikacjami, a o ich zdobyciu powinny decydowac ich predyspozycje, wiedza, a nie przypadek!