Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak do mnie mówi głupoty

Jego 18letnia siostra urodziła dziecko a on do mnie z tekstem!!!

Polecane posty

"Ciekawe kiedy Ty urodzisz bobasa bo ja już bym tego chciał"! Mam dopiero 20 lat i skończone technikum, marzę o studiach a on mi z tekstem o dzieciach. Jego siostra kilka tygodni temu urodziła chłopca i będzie go sama wychowywała to on podał przykład że ona jest sama z dzieckiem ale z pomocą rodziny sobie jakoś poradzi. I że nam jego rodzice również by pomogli gdybyśmy się już zdecydowali na dziecko. On jest dwa lata starszy ode mnie i nie rozumie że ja nie chce miec jak narazie żadnych dzieci.

Gość a wiesz co............
a czy mezczyźni cokolwiek rozumieją jesli chodzi o kobiety... oni myśla ze wiedza co jest dla nas najlepsze.

Gość hahhahahahahahaa
ale patologiczną rodzine ma ,sory :O

Patologiczna rodzina to to nie jest, jego rodzice mają duży dom, własną firmę. Są to ludzie zamożni, ale ja nie jestem narazie przygotowana do roli matki a on już sugeruje że chciałby zostać ojcem.

Gość ja bym uważała
To świetnie,że masz takie podejście(jesli jest prawdziwe).Jednak nie ekscytowałabym się tym tak bardzo bo chłopak może cię sprawdzać- wybadać grunt i twoje stanowisko co do posiadania dzieci w tym momencie.Nie sądzę aby 22- letni chłopak był świadomie gotowy do roli ojca.

Ale on naciska mnie a jego akurat naciska ojcem(wmawiając mu że to jest świetny moment na ojcostwo) Tylko że ja nie czuję się na siłach do roli matki(przynajmniej w tym momencie).

Gość partyallnight
to, ze ktos ma fime i kase nie oznacza, ze nie tworzy patologicznej rodziny :O

Gość partyallnight
poza tym on to mogl rzucic zartobliwie a ty niepotrebnie bieresz to na serio

Gość partyallnight
dodam, ze moj byly chlopak czesto mowil o slubie, domie i dzieciach (co mnie napawalo przrezeniem) po czym rzucil mnie po roku :O