Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem problem problem

gdzie zostawic psa?????

Polecane posty

ja z narezczonym jedziemy na wesele do rodziny. mamy psa i nie mamy gdzie go zostawic. problem w tym, ze niedawno sie przenieslismy do nowego miasta. nie mamy za bardzo znajomych a narzeczony powiedzial, ze nie zostawi psa nikomu z pracy. ja mam tylko jedna kolezanke, ale ona pracuje weekendami i tez nie wiem czy sie zgodzi. on ma rodzicow na drugim koncu polski, a moi rodzice tez maja psa (jada na wesele z nami) i zostawiaja psa u rodziny na wsi. tam nie ma juz miejsca dla naszego bo ciocia ma psa wujek ma psa... nie wiem co robic. gdzie zostawic psa na czas wesela :(

Gość u petsitterki za opłatą
:)

Gość fdefdsgdsfsd
sa hotele dla zwierzat domowych poszukaj w necie my ostatnio zabralismy ze soba psa na wesele :) mielismy pokoj na gorze i spal sobie na lozku, zagladalam co 2h czy wszystko ok takze dowiedz sie czy abynapewno nie mozesz go zabrac, my zadzwonilismy do hotelu

Gość flo87
są hotele dla psów w wiekszych miasatch. nie jest to rozwiazanie idealne ale zawsze jakies

Gość branzoletka
w burdelu dla psów

nie mozemy zabrac psa naq wesele, poniewaz nie nocujemy tam, wracamy od razu z wesela do domu pociagiem ...

Gość fdefdsgdsfsd
to zostaje tylko hotel poszukaj osob ktore oglaszaja sie w internecie

a drogie sa takie hotele???

Gość fdefdsgdsfsd
troche pozno o tym pomyslalas jesli wesele jest w ta sobote

Gość YJIO90OIU
w schronisku

Gość fdefdsgdsfsd
a tobie zalezy na pieniadzach czy na zwierzaku? jak drogie to co nie zostawisz?? chcialas psa to bierz za niego odpowiedzialnosc

a może zostaw sąsiadom klucze i poproś żeby go wyprowadzali, dali jeść? na pewno ktoś miły się znajdzie, potem można podziękować w formie np. jakiegoś dobrego alkoholu - może dzięki temu zacznie się jakaś fajna znajomość? :)

akurat ja nie chcialam psa, chociaz bardzo go kocham, ale to narzeczony wzial psa, jeszcze nie mieszkalismy razem, a teraz ja mam zmartwienie i ja musze myslec ... jesli bardzo drogi to nie zostawie, sam koszt wesela jest dla nas sporym obciazeniem

laida, obok sa sasiedzi ktorzy maja tez psa... ale wstyd mi spytac nie znamy sie ... i tak komus problem na gkowe ... narzeczony poza tym by sie nie zgodzil :(

poszukaj na necie telefonu do takiego hotelu (często sa przy schroniskach albo lecznicach) i zadzwoń myślę, że jest to rząd wielkości do 50 zł za jedna noc, ale pewnie mniej

Gość fdefdsgdsfsd
co za brak odpowiedzialnosci!!!! ale pies nie wie i nie jest winy temu, że jestes glupia jak but! skoro wesele to dla was wydatek i stac was na wlasciwa opieke nad zwierzeciem to nie jedzcie w ogole! zameczycie to zwierze! i co zostawisz go gdzie??

Gość fdefdsgdsfsd
a tak apropo, narzeczony nie zgodzi sie na to na tamto i sramto, ale sam odpowiedzialnosci nie wezmie! co za pizda! co ty masz za narzeczonego gratuluje to sie dobraliscie!!

Gość jak jestes z
Poznania to moge sie nim zaopiekowac, pod warunkiem ze akceptuje inne psy :)

to że mają psa to jeszcze lepiej, widocznie lubią zwierzęta. nie mówię, żeby im tego psa przyprowadzać na weekend - pies nie sobie siedzi w swoim domu, nic mu się złego nie stanie przez te dwa dni. a ktoś z sąsiadów wpadnie 3x dziennie i go wyprowadzi. jeśli nawet nie dorosły to może spytaj jakieś starsze dziecko czy nie chce sobie dorobić parę groszy przez weekend. a swoją drogą - czy gdyby ktoś do Ciebie zwrócił się z taką prośbą to byłby to aż taki kłopot?

niestety z poznania nie jestem :( laida- przemysle sprawe :) moze jak nie bedzie innego wyjscia to poproszę... najwyzej odmówią :)

Gość hgfhdfhdfbd
tak lubia zwierzeta swiadczy o tym fakt ze nie potrafia zaopiekowac sie nim odpowiednio! bo szkoda im kasy1 a na kiecke weselna to ci szkoda nie bylo???

Gość mjhkgvbhkmk
biedne zwierze :(

Gość to niech go bierze na plecy k
Narzeczony na to się nie zgodzi, na tamto nie, co to ma być? A Ty piszesz, że Ty masz kłopot? Jak to jego pies, to niech on się martwi co z nim zrobi w sobotę, a Ty się ubierasz i jesteś gotowa do wyjścia. Następna, która będzie za jakiś czas narzekać na faceta. Po co myślisz i działasz za niego? Ma psa, to niech myśli co z nim zrobi, a Ty się sobą zajmij, by ładnie wyglądać na weselu. Zostawić go możecie chyba w domu na te naście godzin. Najwyżej posprzątacie jak wrócicie. Najmniej stresu będzie miała psina, niż jakieś hotele i obcy ludzie.

no ale my jedziemy w piatek a wracamy w niedziele, niestety to kawał drogi.najpierw jedziemy do rodzicow moich a potem na nasteopny dzien samochodem na wesele i z wesela pociagiem do nas. nie biedne zwierze, tylko ona ma jak u pana boga za piecem i napewno zrobimy tak by bylo dobrze... po prostu rozwazam najlpesze wyjscia.. :o spokojnie :/

aaaa jesli chodzi o mojego faceta - to jesli spytam kolezanki - ona odmowi, wymysle tych sasiadow i oni odmwia, to zostawie jemu te sprawe.

w lublinie nocleg w hotelu dla zwierząt kosztuje 25zł ( dla Labradora. jak pies mniejszy to mniej). Warunki są tam świetne!

bellik- na prawde? taka cena byla by swietna... zadzwonie ile u nas mogl by nocleg kosztowac... dowiem sie o wszytsko..

u nas hotel jest w lecznicy. Warunkami jestem zachwycona! Pies był już tam 2 razy. panie są tak uprzejme, że sama bym tam mogła nocować :D też spodziewałam się większej ceny.... niue wiem jak jest w innych miastach

Gość u petsitterki za opłatą
Katowice - płaciłam 20 zł za psa, opieka rewelacyjna