Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefony w orange

nokia c3-01 z orange

Polecane posty

Gość telefony w orange

hej wczoraj przedłuzałam abonament w orange, wzielam nokie c3-01 , wydała mi sie ładna i fajna. ale czytam komentarze na jej temat i naprawde nie sa zaciekawe. ma ktos ten aparat jakis czas? mi juz opcja ze bateria słaba sie potwierdziła, naładowałam wczoraj jak mi padła całkiem, co prawda bawiłam sie nią sporo bo 4h ale juz dzis rano bateria znowu padła. jak to z tym tel jest? napiszcie wasze opinnie...

Gość telefony w orange
nikt nie ma tego tel ????????????????

a sformatowałas baterie? ja jestem z Plsua - ale wiem ze keidys były wadliwe modele w Orange -nie wiem jak teraz - u nas nie ma napraw tych telefonów - są wpodządku :)

Gość telefony w orange
ja pracowałam w polkomtelu przy curtis plaza w warszawie :p teraz jestem na zwolnieniu bo czekam na dzidziusia i akurat jak te modele sie zaczeły to i ja zwolnienie dostałam dlatego nie miałam pojecia o tych aparatach długo ładowałam wczoraj baterie z 9h na wyłączonym aparacie no zobaczymy jak podziała gdy bede uzywac standardowo ale wyczytalam gdzies ze ekran nprzestaje działac i rozne takei ale faktycznie mogla jakas taka seria pojsc u mnie jak narazie ok działa