Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooojezuś :) :)

Proszę o pomoc w kupowaniu na allegro

Polecane posty

Gość ooojezuś :) :)

Witam drogie mamy nie dawno założyłam sobie konto na allegro i do tej pory jeszcze nic nie kupowałam bo się boję i nie wiem co i jak czytam i czytam jak kupować ale jakiś tłuk jestem bo czym więcej czytam to tym bardziej nic nie wiem... I dlatego proszę którąś dobrą mamę aby mi dokładnie wytłumaczyła powiedziała wszystko co i jak jak małemu dziecku :) A na początek chcę zakupić te pieluszki http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki-flanelowe-mega-obnizka-ceny-i1638902196.html

Gość ale o co Ty w ogóle pytasz
? co chcesz wiedzieć i czego nie rozumiesz?

Wpisujesz w okienku liczbę sztuk, klikasz: "kup teraz", a potem wypełniasz formularz który Ci wyskoczy i postępujesz według instrukcji z maila...

wpisujesz ile chceszz sztuk i klikasz kup teraz potem dostaniesz maila i tam bedziesz miala dane do przelewu, robisz przelew za pieluchy plus koszt wysyłki i to wsio.potem czekasz na paczke;)

Gość ajankldfasfnkljioenlsefnklsdfn
Zapewne przy tej aukcji musisz jeszcze podać wzory które wybierasz, więc musisz napisać maila do sprzedającego z nr pieluch które chcesz:)

ten sprzedający chyba nie potrzebuje reklamy. Sama od niego kupuje i jestem mega zadowolona