Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flottka

Czy studenci zaoczni powinni sie czuc jak polstudenci?

Polecane posty

Gość Flottka

Czyli ludzie, ktorzy nie robia prawdziwych studiow, tylko ich nedzna imitacje - z ponad polowa mniej zajec, przekazanej wiedzy itd

Gość bjhbhj
taaaa, bo dziennie pamietaja caaaaly material z kazdych zajec, potrafiliby zdac spiewajaco kazdy egzamin, do ktorego zakuwali 2 dni przed🖐️:O

Gość student nie student ;]
Hmm ja na studia zaoczne poszedlem dopiero po licencjacie bo znalazłem dobrą pracę. Skończę studia będę miał 2 lata doświadczenia i dyplom. Czy czuje się jak półstudent mowiąc szczerze mi to zwisa. ;] Mogę być nawet ćwierćstudent, powodzenia na rynku pracy. ;]

Gość psycholi nosi ta ziemia
Jakby mi ktoś dał na utrzymanie, to może i bym poszla na dzienne... ale musze pracowac, płacic duze czesne i utrzymywac sie, przy okazji nierobów z dziennych, bo na cos ida te pieniądze z czesnego... Poza tym skoro studia zaoczne to taki lajcik, to czemu nie pójdą sobie na 2 kierunek, albo i 3 ?? przecież wystarczy zapłacić... żałośni są ci, którzy myśla w ten sposób, niech sami idą i przekonaja się jak jest ciężko, gdy na wykładach nie jest zrealizowana spora częśc materiał, która jednak obowiązuje na egzaminie, a oni maja podane wszystko na tacy, wielka mi mądrość, każdy kij ma dwa końce!

Gość gardzę dziennymi
studia dzienne to przechowalnia dla nierobów i produkują armię bezrobotnych bez doświadczenia zawodowego, kto to widział żeby po 20 być jeszcze na utrzymaniu rodziców i nie pracować jak te żałosne studenciny dzienne? i oczywiście całe społeczeństwo płaci za to żeby oni nie pracowali :O gardzę dziennymi studencinami! liczą się tylko studia zaoczne, tam idą ludzie zaradni, mają pracę, uczą się i rozwijają, zdobywają doświadczenie zawodowe, dzienne to w ogóle powinny być zlikwidowane!

Gość bfvbfbgf
moj chłopak był na dziennych ale sie na zaoczne przeniosł bo stwierdził ze mimo tego ze studiował n apolitechnice trudno mu bedzie po dziennych robote jakakolwiek bez doswiadczenia znalezc..teraz jets na zaocznych i jakos sie rozkreca powoli

Gość askwespalka
studiowalam na dziennych i zaocznych i stwierdzam ze dzienne to strata czasu jesli nie jest to medyczny kierunek czy typowo techniczny. kazdy typu ekonomia, marketing, plitologia ... mozna ciagnac zaocznie ;/ do tych ktorzy sie irytuja. wytlumaczcie mi dlaczego wykladowcy daja te same testy dziennym i zaocznym, skoro zaoczni podobno maja latwiej :) skoro dzienni potrzebuja 2 razy wiecej godzin by napisac ten sam test co zaoczni, ktorzy musza sie uczyc 2 razy wiecej w domu ... kto tu wychodzi na glupszego ? :D