Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Albertk2

Dobre SPA w Polsce

Polecane posty

Gość gość
Bardzo miło wspominam odwiedziny w Hotelu Eclipse http://www.eclipsehotel.pl , gdzie właśnie jakiś czas temu miałam niezmierną przyjemność skorzystać z tamtejszego spa. Zabiegi pielęgnacji skóry twarzy, peelingi na ciało, czy równeż masaże sprawiły, iż poczułam się niezwykle dobrze i odżyłam. :)

Gość gość
http://uzdrowisko-swieradow.pl/spa na pewno to. Wystarczy właśnie wejść na stronę i przeczytać, jak duża jest oferta zabiegów. Samo miejsce przyjemne, obsługa komfortowa, ceny normalne, więc nawet przeciętnie zarabiający kowalski nie zrujnuje swojego budżetu relaksując się tam

Gość gość
Nad morzem w miejscowości Pobierowo znajduje się ośrodek SPA www.laola.pl Jest to świetny ośrodek wypoczynkowy, w którym można naprawdę poczuć że jest się na urlopie. Polecam wam się tam wybrać gdy będziecie chcieli odpocząć od pracy.

Gość gość
Mnie znajoma namówiła i obie pojechałyśmy do Hotelu Polesie w Białce, piękne miejsce powiem wam. Cudowna okolica a hotel super. Spa na najwyższym poziomie. Podobało nam sie do tego stopnia , ze w maju powtórka . Idealne miejsce jakby ktoś chciał wesele zorganizowac https://hotelpolesie.pl

Gość gość
Cudownie wspominam SPA Dr Irena Eris, należące do kompleksu Hotelu Royal http://www.royal-hotel.pl/ . Na miejscu poddałam się pełnemu relaksowi, który był mi mocno potrzebny po trudnych miesiącach w pracy. Realizują holistyczne podejście do pielęgnacji ciała.

Gość gość
Najlepsze na jakim byłam www.evapark.pl . Maja bardzo fajny cennik, usługi są wykonywane z najwyższa starannością, pracownicy bardzo mili, przyjemnie spędziłam tam weekend. Z cała pewnością jeszcze tam wrócę, może nawet z mężem jak ud mi się go namówić. ;)

Gość gość
Najlepsze, najlepiej wyposażone i z dużą ofertą zabiegów Spa w jakim byłam to to dr ireny eris w zamku w Janowie Podlaskim, polecam z całego serducha

Gość gość
Bardzo dobrze wspominam wizytę w SPA, które było częścia Hotelu Eclipse z Domesława http://www.eclipsehotel.pl/ . W eleganckich i bardzo komfortowych warunkach udało mi się odpocząć i zrelaksować. Czego chcieć więcej?

Gość Grazia007
Moim zdaniem najlepsze SPA jest na Zamku w Janowie Podlaskim. Można nieźle wypocząć, nawet z dziećmi :)

Gość gość
Stanowczo Hotel Bristol. Warunki naprawdę wyjątkowo dobre, świetna obsługa i opieka. Skontaktuj się, zobacz: http://bristolbusko.pl/kontakt a na pewno nie będziesz żałowała :)

Gość gość
Polecam Hotel Mercure Racławice Dosłońce SPA. Profesjonalna obsługa, fajne zabiegi( szczególnie masaże wykonywane przez terapeutów z Bali) oraz strefa Wellness z jacuzzi na tarasie.

Gość gość
http://uzdrowisko-polczyn.pl/ tydzień temu wróciłam od nich. Byłam właśnie z facetem trochę odpocząć, zrelaksować ciało oraz po prostu nabrać sił. Mogę bardzo polecić. Super miejsce do tego, aby odpocząć od miejskiego zgiełku. Co do spa – fajne, dużo zabiegów, relaks, relaks, relaks

Gość gość
ja z dobrego SPA korzystałem w Hotelu Lubicz, nocując w tym hotelu i właściwie tylko przy okazji wiedzialem że tam spa jest, wiec wziąłem jakiś masaż, na prawde fajnie wszystko przebbiegło a przy okazji hotel lubicz jest w Ustce wiec odrazu morze pod nosem

Gość gość
Kilka razy byłam w spa w Pałacu Brzezina i było ok. Miejsce godne polecenia

Gość Natka112
Ja osobiście polecam SPA na Zamku w Janowie Podlaskim :) Super klimatyczne miejsce, piękna okolica i przeeeepyszne jedzenie!

Gość Kasia Król
Ja również bardzo polecam hotel Mercure w Dosłońce, przepiękna lokalizacja, smaczne zdrowe jedzenie. Wraz z narzeczonym skorzystaliśmy z masażu relaksacyjnego dla dwojga oraz refleksoterapii, wypoczęliśmy ogromnie :)

Gość gość
My z partnerem polecamy Termy Rzymskie. Znakomity wystrój fajne seanse 9 saun do dyspozycji 4 jakuzzi w tym 1 z solanką. Znakomite zabiegi i masaże oraz piękne apartamenty.

Gość gość
Pod Opolem znajduje się świetny salon kosmetyczny i mini SPA. Polecam wam zapoznać się z ofertą www.rehavitalsiolkowice.pl Miejsce to oferuje również noclegi, więc możecie tam zatrzymać się na kilka dni.

Gość gość
Zależy czy na wyjazd, czy na jedne dzień, na weekend... Ja zwykle na jede dzień cały sobie chodzę do studio santo i tam na rytuały sobie idę, potem basen, sauny, znowu basen, może masażyk ;) I na noc do domku.

Gość gość

Dobrze wyciszone komfortowe pokoje masz w Gryfi-e (gryfgdansk.pl). Hotel już trochę lat działa i jeszcze nie słyszałem żeby ludzie byli niezadowoleni tutaj z czystości, z obsługi itd. Ja jestem ich gościem już dobre 10 lat i muszę przyznać że trzymają poziom, zawsze jest wysprzątane na mój przyjazd, jedzenie w restauracji ciągle tak samo dobre, ludzie otwarci, pomocni, no i też lokalizacja się nie zmieniła 😉 Ciągle centrum, dobra komunikacja z pozostałymi częściami Trójmiasta.

Gość gość

Ja mogę polecić Gryfa ale w Międzywodziu bardzo mi się podoba ich umieszczenie w cichej i spokojnej okolicy nie daleko plaży na pewno jeszcze odwiedzę to miejsce. 

Gość asia84

Ja polecam w Piotrkowie Trybunalskim Hotel Mercure - jeżdzę raz na jakiś czas do SPA i jestem zachwycona, piękny hotel

Gość Adam

Spędziłem urlop w tym oto ośrodku gryfmiedzywodzie.pl i muszę powiedzieć, że jestem zachwycony. Pokoje w super standardzie, basen w ośrodku. Strefa SPA. Do tego plac zabaw dla dzieciaków a wieczorem taneczne wieczorki. Osobiście uważam, że jest to bardzo dobre miejsce na spędzenie urlopu!

Gość laerra32

Najbardziej wypoczęłam na mazurach - taka jest prawda. Jeździłam w góry, nad morze, za granicę, jednak najlepiej było na naszych mazurach. Ostatni wyjazd był wyjazdem typowo rodzinnym - ja, mąż i synek. Zaklepaliśmy pobyt w hotelu Zalesie Mazury i wiecie co? To był strzał w dziesiątkę. My mogliśmy odpoczywać, a najmłodszy bawił się i ciągle gdzieś biegał. Ewidentnie mu się podobało. Zresztą nam również. Strefa piękna i relaks w basenie - to jest to!

Gość Romuald

ja znam dobre Spa w Polsce, ale trzeba się wybrać aż do Ustki. Rejon nadmorski powoduje lepsze doznania. Ja jestem częstym bywalcem Hotelu Lubicz. Lubię kiedy w hotelu jest skrajny porządek, wszystko pięknie ułożone na swoim miejscu. Pięknie wyglądające apartamenty, do tego basen, którego zapach nie przenosi się do pokojów, czy na inne piętra. Spa urządzone z pomyslem i zawodowa obsługa.

Gość Kasia

Ja odwiedzam co jakiś czas Mercure w Piotrkowie Trybunalskim. 

Gość gość

Myślę, że raczej problemów z noclegami w Gdańsku obecnie nie ma, chyba że jakieś najbardziej oblegana terminu to może być różnie z dostępnością więc wtedy warto wcześniej sobie rezerwować. Jeśli chodzi o takie ładne miejsca to może hotel Gryf przy placu Solidarności – prezentuje się na stronie gryfgdansk.pl bardzo elegancko.

Gość gość

Wydaje mi się, że takim sensownym miejscem wypoczynku będzie ośrodek Gryf w Międzywodziu. Fajne miejsce, gdzie będzie można dobrze wypocząć. Dokładną ofertę macie na stronie gryfmiedzywodzie.pl, ale na plus na pewno basen na miejscu.

Gość poklkj

Ale super, też byłam z rodziną w Zalesie Mazury, co prawda jestem tam tylko jakieś 2-3 razy do roku, ale się zastanawiam, czy może się gdzieś nie widzieliśmy :). Ogólnie też polecam, zabiegi i masaże są super, roztapiałam się tam tak mi wygodnie było. Pracuję w laboratorium i jednak to związane jest z noszeniem ciężkich rzeczy i częściowo też siedzeniem, więc moje mięśnie są eksploatowane codziennie, a tam byłam tak rozluźniona jak nigdy.