Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka939393

czy to moze byc ciaza??

Polecane posty

heja....wczoraj skonczyl mi sie okres....niestety juz od dwoch dni prawie rzygam wczoraj wymiotowalam tano i strasznie kluje mnie brzuch...robilam test ciazowy ale wyszedl negatywny....moja mama byla 5 miechow zemna w ciazyy i miala normalnie okes...dodam ze troszke mi brzuch sie stal jakby lekko wydety a robie brzuszki codziennie cwicze... dodam ze ja i moj narzeczony kochamy sie bez zabezpieczenia ale to juz kilka miechow i w ciaze niezaszlam...czy to mozliwe zeby to bylo teraz wymienie objawy -nudnosci nad rane -sennosc -przygnebienie/depresja?? -klucie w brzuchu

dodam ze ten okres trwal tylko niecale 3 dni bo wczoraj jak wstalam niemialam wogole...pozniej troszke pocieklo...pozniej wogole...noi po sexie troszke pocieklo i juz nic

???pytam poprostu doswiadczonych dziewczyn...poprostu staramy sie o bobo juz kilka miechow...i nigdy tak niemialam zeby sobie wstac i wymiotowac nagle

Gość eddwew
chce sie z tobą seksić

hmm ciezko powiedziec, ale mysle ze nie mozna sobie niczego wmawiac, ani martwic sie na zapas tylko udac sie do ginekologa, i bedziesz spokojniejsza.

Gość jhiuhiseyfsiy7f
No tak blondynka i wszystko wiadomo.... Po pierwsze to idz do lekarza a nie my nie jestesmy wróżkami ani nie możemy Cię zbadać online... Po drugie kochacie się bez zabezpieczenia czyli jak?podejrzewam że chodzi Ci o stosunek przerywany hahahaha Pozatym test wykryłby już ciąze także mała nie wkręcaj sobie rzeczy niemożliwych... Acha staracie się niby o dziecko a robisz brzuszki itp?!no tak blondynka....pozdrawiam.!

nierobimy przerywanego....robimy normalnie...a chodzi oto ze juz raz poronilam ciaze :( no ale tes niewyszedl pozytywny poczekam moze z tydzien