Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aqua1987

Prosze o RADEE !!!

Polecane posty

taak :) z ta luteina dobrze robie ? oczytalam sie na forum i sami lekarze przepisuja ... pomaga zajsc w ciaze ... ale tak sama sobie ją biore ......

dopiero 3 cykl ale wczesniej nie kochalismy sie tak według dni płodnych tylko spontanicznie, i zawsze potem jak obliczałam to były dni niepłodne a teraz pierwszy raz w dni płodne.A wy ?

Gość jhiuhiseyfsiy7f
auqa1987 co TY piszesz że Twój ucieszyłby się z ciązy skoro nie zalał cie w dni płodne?!co ty na to.???

Gość pippa
och super, a ja miałam okres 06 maja i waliłam się w owulacje i też jestem w ciąży... zesrajcie się jeszcze...

Gość Veelua
jesteście tak napalone na te dzieciaki że szok :O będzie to będzie nie będzie to d**a :)

my 1 raz :) jestesmy ze soba 3 lata ... małzenstwem jeszcze nie jestesmy, sam mi powiedzial ze by sie bardzo cieszyl ... ale on troszke sie boi ... ;p

Gość Veelua
Mam 9 miesięczną córkę... I dzisiaj robiłam test więc najprawdopodobniej jestem w kolejnej ciąży... Ale jakoś tego tak nie przeżywam :O

Aqua 1987 zycze powodzenia w dalszym czekaniu troche mamy tych dni jeszcze przed sobą

ale to chyba normalne bo sama sie boje ... osoba ktora sie nie boi to chyba jest osobą bardzo nieodpowiedzialną ...... smiac mi sie chce z was ... ile zlosci w was siedzi to masakra nawet nas nie znacie a wyzwiska leca hehe

no i ktos cie moze krytykowac z tego powodu ze sie nie cieszysz ... no to jest smieszne ... my przezywamy i tez wam nic do tego co za ludzie !!

Gość Veelua
A czy ja wam ubliżam? Mówię tylko, że jesteście strasznie zajarane :/ Macie dzieci ?

ja tobie tez zycze powodzenia no jeszcze troszeczke ale damy rade:) daj znac co i jak ;p

nie przejmuj sie tymi docinkami ja tez sie wielu rzeczy obawiam ale chciałabym bardzo i nie moge sie juz doczekac co wyjdzie

nie pisalam akurat o tobie ... tylko o wczesniejszych wpisach .... nie nie mamy i to moze wlasnie dlatego ? pewnie TAKK ;p

Gość Veelua
A ja jedno już mam i wcale nie jest tak kolorowo... Ale to piękne kiedy rodzisz dziecko i dają ci je odrazu na ręcę :)

Gość i66547225
jesteś ciut nie poważna! jeśli Ci się nie udało to zaburzysz sobie gospodarkę hormonalną! Luteina nie pomaga zajść w ciążę tylko pomaga ją utrzymać gdy ciąża jest zagrożona lub wzmacnia zarodek gdy już doszło do zapłodnienia. w innym wypadku stosuje się ją by wywołać okres. chcesz coś łykać to kup kwas foliowy

ja tam nic nie łykam i czekam co bedzie , tylko te szanse 25 % w dni płodne to jakies marne

pomaga zapytaj sie wlasnego ginekoga LUTEINA to poprostu PROGESTERON a on pomaga w implantacji zarodka !!!!!!!!!!!!!! kwas tez biore

nie wiem sama co ma byc to bedzie i tak juz nie mamy na to wpływu, uprawiałam seks w dni płodne blisko środka mojego cyklu i nic wiecej poza czekaniem 2 tygodnie mi nie pozostaje

Gość i66547225
jestem w ciąży 27 tydzień i brałam luteinę od 8 tyg ciąży bo miałam bóle i twardnienia brzucha. dlatego Cię ostrzegam że możesz sobie zaszkodzić. ale powiedz mi czy bierzesz sama z siebie czy gin Ci przepisał?

Gość i66547225
z moich obliczeń wynika że ok 14 dc. a powiem Wam szczerze że zaszłam w ciążę w momencie kiedy już straciłam nadzieję. bo mój ginekolog zdiagnozował u mnie zrosty na macicy, co może być powodem w moim przypadku wtórnej nie płodności. mam to szczęście że mam już synka. dlatego życzę Wam takiego szczęścia, uważajcie na siebie, a na pewno w końcu się uda. i naprawdę dobrym pomysłem jest kwas foliowy.