Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aqua1987

Prosze o RADEE !!!

Polecane posty

Gość i66547225
to cytat z innego forum!

Gość i66547225
no ale skoro lekarz Ci zalecił. to mam nadzieję że będzie ok. i że będziesz miała upragnione maleństwo

powiem ci tyle gowno sie znasz !!! zapytaj sie kazdego ginekogola to cie wysmieje z tym co napisalas ! Progesteron jedynie wspomaga nigdy nie zagraza ciazy wiem bo bylam sam mi lekarz ja przepisal i mowil zebym sie nie bala bo jesli ciaza jest to ja wspomaga jesli nie to poprostu zaczyna sie krwawienie klocisz sie a nic nie wiesz !!

Gość i66547225
ja tylko cytuję. i sama napisałaś że jeśli jest ciąża to ją podtrzymuje, jeśli nie to wywołuje krwawienie! nie ma absolutnie żadnego wpływu na to czy się uda czy nie!

wystudiowalam do granic mozliwosci ... ale najwazniejsze ze mam opinie wlasnego ginekogola wiec ja jestem spokojna tylko taki babsztyl pisze glupoty ... bo niekiedy kobiety dzieki niej zachodza w ciaze

19:05 [zgłoś do usunięcia] kacha-200 Czesc, mi moja pani doktor przepisala luteine i mam brac od16 do 26 dnia cyklu.tez staramy sie o dziecko, najbardziej prawdopodobne ze zajdziecie w ciaze to 13, 14 i 15 dzien cyklu w tych 3 dniach mozecie sie starac.my z mezem staramy sie 4 cykl i nadal nic ale mamy nadzieje..trzymajcie kciuk i ja za Was tez trzymam

20:32 [zgłoś do usunięcia] gissh Cześć Dziewczyny. Zgadzam się z kilkoma moimi poprzedniczkami... Luteina naprawdę pomaga zajść w ciążę. Ja dostałam ją na wywołanie okresu który po odstawieniu pigułek antykoncepcyjnych spóźniał mi się dwa miesiące, stosowałam zgodnie z zaleceniami lekarza dopochwowo przez 10 dni (prawdopodobnie zaraz po owulacji) i... sama nie wiem kiedy zaszłam w ciążę! W drugim cyklu po odstawieniu pigułek, kiedy nawet jeszcze tak właściwie nie zaczęliśmy się z mężem starać o dzidzię bo w związku z tym moim mega-długim cyklem postanowiliśmy poczekać aż się te moje hormony trochę uregulują. A tu proszę - luteina zadziałała i w grudniu będę mamą

Gość i66547225
nie będę się kłócić. skoro Twój lekarz tak Ci mówi to ok. ja będę 15 u swojego i zapytam go o zdanie. i jeśli chcesz to Ci napisze co mi powiedział.

07:37 [zgłoś do usunięcia] elus1982 No ja dostałam luteine po pierwszej wizycie u lekarza, kiedy to powiedzialam mu że staramy się o dziecko już 10 miesięcy i nic.. zrobił mi badanie usg ( stwierdził że wszystko ok ) i zalecił mi branie luteiny przez 3 miesiące bo coraz wiecej kobiet ma problemy z owulacją , i tu może być problem. W poprzednim cyklu zakończyłam branie luteiny bez skutku ( brak ciąży) i w nastepnym tygodniu ide do gin żeby wymyślił inną wersje problemu.. Ale anaforka chcesz zajść w ciążę prawda?? to jak ureguluje Ci się cykl to będzie łatwiej zajść, niby mi tak mówił.. pozdr

wlasnie wklejam ci wpisy innych dziewczyn nie interesuje mnie Twoje zdanie wiem co pisze

Gość i66547225
ok,ok ja po prostu jestem przewrażliwiona. może nasłuchałam się głupot jak leżałam na podtrzymaniu o luteinie.

dziewczyny moim zdaniem jakzaszłas to bedziesz w ciązy a jak nie.......

to mi zmniejszy bol miesiaczkowy ... ona dziala na rozne strony napewno nie jest szkodliwa

najchetniej napiłabym sie teraz jakiegos drinka na zrelaksowanie:) myslalam ze az tak sie nie bede nakrecac, ze a moze.........

raczej nie pij ;p ale rob jak uwazasz ja ide sie zrelaksowac i ogladac film ..... bo tutaj tylko niepotrzebnie sie denerwuje ........:)

powiedzcie mi jak konczy sie okres płodnosci to sluz jest odrazu gesty i biały?

Hey nie wiem co jest grane .... obserwuje swoj sluz, mam regularne cykle .... owulacja sie skonczyla ... tak mi sie przynajmniej wydaje bo mialam bole jajnikow.... 3,4,5 MAJ MOKRO .... 6Maj sluz bardzo rozciagliwyy ........ ,7,8, sluz papkowaty gesty bialy .... 9,10,11 sluzu nie ma ... a dzisss 13 sluz płodnyyy ? mega rozciagliwy ...... troche zoltawy .... co to moze oznaczac czy ktoras z was ta miala ?

raczej juz sa dni nieplodne .... 19 dzien cyklu i takie cos ... chce byc w ciazy moze to jeden z objawow ... ale nie nakrecam sie .... ;p