Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja lubie kokoski

Kosmetyki dla dzieci, używane przez dorosłych.

Polecane posty

Gość mi się udało.
podszyw

Najfajniejsze w tym produkcie jest, to że można go stosować na wiele sposobów. Oprócz nawilżacza po kąpieli, na końcówki włosów/całe włosy (trzymać owinięte ręcznikiem) i umyć, do masażu twarzy i demakijażu, do wcierania w skórki przy paznokciach itp.

Gość ja lubie kokoski- prawdziwa
Zajrzalam tu jeszcze na chwilke, a tu niespodzianka. Podszywy ruszyly do akci. Nie zwracajcie uwagi na takie komentarze:)

Gość mama trzylatka
Ja osobiście bardzo odradzam szampon Bambi ten żółty z kaczuszką. Takiego łupieżu od niego dostałam że do dzisiaj musze uważać na szampony bo bardzo łatwo mi nawraca. Za to krem Bambino juz chyba naście lat używam, krem Ziaja również fajny.

Też, ale na dłuższe trzymanie w cieple. Jeśli nie na całe, to na końcówki. Później zmyć szamponem, w razie potrzeby 2 razy. Ale u mnie niebieski BD zmywa tę oliwkę z włosów elegancko:)

Ooo, to mleczko Hipp prezentuje się zachęcająco:) Chyba wybiorę się po nie do Rossmanna :P Na razie używam mleczka do ciała Isana z oliwek. Też dobre.

Z tego co wiem, to w Polsce hipp oraz babydream są dostępne wyłącznie w sieci Rossmann.

Gość cfqewfewqf
sorry nie chce mi sie calosci wypowiedzi czytac, ale ktos ci wyzej dobrze napisal ze jak chcesz sie wymadrzac to sie najpierw dowiedz: "ja lubie kokoski Sodium Laureth Sulfate to jest taki szkodliwy skladnik, wysusza wlosy itp." a to tekst odnośnie zawartości SLS. mylisz pojęcia, mylisz substancje chemiczne!

Gość cfqewfewqf
hailie, mylisz sie, bo hipp jest dostepny we wszystkich supermarketach i sklepach z rzeczami dla dzieci

A to ja zawsze w ross widziałam:P Może gdzie indziej nie zwracałam uwagi:)

Gość cfqewfewqf
moze,bo jest na dziale dzieciecym zazwyczaj, nie na kosmetycznym, a rossmann jest tak maly ze wszystko ma blisko siebie, wiec moze dlatego :)

Gość cfqewfewqf
wiem o co chodzilo, udowadniam ci ze nie wiesz o czym piesz. mylisz SLS ze SLESem

Gość cfqewfewqf
jak rozumiesz rozne substancje chemiczne? dobre sobie :D myslalam ze zwiazki chemiczne są jakie są a nie jak je rozumiemy :D

Gość cfqewfewqf
szampon bambi nie ma SLS [czesc[

ale ja nie SlS. w tamtej wypowiedzi chodzilo o to, ze jedna forumowiczka napisala, ze szuka szamponu Bambino z kaczuszka. Na to ja odpwowidzialam, ze jak z kaczka to Bambi, a za chwile posypaly sie baty, ze sie nie znam bo Bambino tez jest. Owszem wiem, ze jest. Ale tamtej dziewczynie wlasnie chodzilo o bambi i tyle.

Gość cfqewfewqf
ale mi nie chodzi o rodzaje szamponów :O mi chodzi o to że mylisz podstawowe pojęcia! szampon bambi, w ogole wiekszosc szamponow nie ma SLS

Gość cfqewfewqf
sls - sodium lauryl sulfate sles - sodium laureth sulfate obydwa detergenty ktorych ja osobiscie unikam, szczegolnie do twarzy i wlosow, ale sles jest duzo lagodniejszy niz sls

Gość cfqewfewqf
najlepszymi detergentami sa cocoil cos tam nie pamietam i cocamidopropyl betaine, sa praktycznie nieszczkodliwe

Gość cfqewfewqf
szampony dla dzieci nie zawieraja sls, w ogole jak sie przejdziesz po sklepie i poczytasz, to spotkasz przede wszystkim sles w skladach, w kazdym razie ja sobie jak chodze to sprawdzam i zdecydowana wiekszosc to sles a nie sls, ale i sls sie zdarza ale nie w kosmetykach dla dzieci, z tym sie nie spotkalam