Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jankesa.2

Rodzice nic mi nie zapewnili!!! Nawek wyksztalcenia!

Polecane posty

Gość jankesa.2

Mam 21 lat, mieszkam z rodzicami i moi rodzice nic mi w zyciu nie dali. Skonczylam szkole zawodowa bo nie bylo warunkow na moja edukacje, mialam kiepsko z punktami w gimnazjum wiec poszlam do szkoly zawodowej a chcialabym do szkole sredniej prywatnej, ale rodzicow jak zwykle nie bylo ich na to zdac. Teraz robie liceum uzupelniajace zaocznie i rodzice nie daja mi na to zlamanego grosza, mysle o studiach ale tez zapowiedzieli mi ze nie beda mi placili za prywatne studia. Takich mam rodzicow!!!

Gość szczupłaiwredna
Słabo było u ciebie z punktami po tym śmiesznym teściku dla debili po podstawówce? :D:D Nieźle. Ja pamiętam że przez miesiąc było mi smutno bo straciłam 4ptk z całości :D:P. To nie wina rodziców że jesteś trochę opóźniona...

Jak ktoś jest cały czas chory, ma problemy zdrowotne, i nie ma siły do nauki w tym momencie ani do myślenia to jego wina. Myślicie że należą mi się jakieś alimenty od rodziców.

Gość milki neste
tak pozwij ich o alimenty . ale t oni sa biendi czy maja atobie nie chca dac?

Gość szczupłaiwredna
Ach cudnie wracać pamięcią do tych cudownych lat lenistwa, zbijania bąków i grania w głupie gry komputerowe. Ja tam za wiele się nie uczyłam, ale lubiłam szkołe i dużo wynosiłam z zajęć. Rodzice to tylko mi zwolnienia pisali jak się nie nauczyłam na jakiś sprawdzian :D Więc to rodziców wina czy choroby??

W pewnym sensie choroby, w pewnym sensie rodziców. Ja zostałam przez nich skrzywdzona, niczego mi nie kupowali, nie miałam przy nich żadnych wczasów, a sukien, bluzek, spodni to miałam tylko kilka na krzyż.

Gość Paulus vulgaris
Moi rodzice tez mi dali popalic ale ja od dziecka szłam własnym torem i uczyłam sie dobrze mimo wszystko. I dlatego wyrosłam na silna osobe. Nie PRZEZ rodzicow ale DZIEKI rodzicom. Wiec nie zwalaj winy na rodzicow. Wszystko zalezy od ciebie.

Gość Paulus vulgaris
Niczego ci nie kupowali bo nie mieli kasy czy po prostu nie chcieli?

Gość lajd;asldfj
idz do pracy i zarob na studia jak jestes ambitna

Dlatego uważam , że biedni ludzie nie powinni miec dzieci. A Ty autorko, masz dwie rece wiec jak chcesz MIEC to zamiast użalac sie na formu, do roboty !