Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SayIt Right

pomoge,doradze bezinteresownie

Polecane posty

Gość SayIt Right

jak w temacie:)

Gość Say It Right
jak w temacie

Gość Say It Right!
up

Gość Say It Right?
.................

Gość alecxx
jak przestac masakrowac wlasne cialo...? eh, chyba nie pomozesz, mam racje?

Gość chcestaduciec
jem psią kupę co mi poradzisz?

Gość ja jestem ale nie wiem gdzie
jeny ty masz jedne i te same drzwi i w nih zdjecia kobieto wyluzuj nie masz innego miejsca w domu

nie to jest jedyne miejsce w moim obskórnym zasranym mieszkaniu gdzie jest duże lustro::::::D brzydula jeszcze przed jestem ,ale jak mi będzie nie dobrze to do gęby nie wezmę:D

Gość alecxx
Say It Right!!, nie mam pojecia dlaczego, ale robie tak odkad skonczylem 13 lat. czasem pewnie z nerwow, ze zlego humoru.. obojetnie. jak czesto? zazwyczaj kilka razy w tygodniu.

jennyfer Najlepszy domowy sposób stosowany od dziesięcioleci- soda spożywcza ok. pół łyżeczki do szklanki wody- najlepiej mineralnej

alex radzilabym sie udacdo specjalisty robisz to czesto potrzebna ci pomoc samozaparcie i przedewszystkim sam musisz chciec przestac!! rozmowa ci nie pomoge bo tak sie nie da a zwlaszcza na forum poszukaj w swojej okolicy specjaalistow psychologii

Gość alecxx
wiem, ze sie nie da.. specjalista tez odpada, wiec pewnie na zawsze zostanie tak jak jest.

jenyfer Działanie opiera się na reakcji chemicznej- kwasy żołądkowe alkaizujemy środkiem zasadotwórczym - sodą nic ci nie grozi a jedynie pomoze sprawdzone i potwierdzone na wlasnej osobie

say it right ja nie mam problemów z wypróżnianiem tylko niedobrze mi ,prędzej będę żygać niż srać;)a sody chyba nie mam nawet

alec musisz dac sobie pomoc nie niszcz wlasnego ciala to tylko ulga na krotka mete odreagowujesz tak stres, nerwy ale tak sie nie da z czasem bez terapi bedziesz robil to czesciej i bolesniej a ulga bedzie na coraz krotszy czas pomocna

jenny ja nie pisze o wzproznianiu tylko o zgadze o to pytalas czytaj co napisalam soda nie ma nic wspolnego z wzproznianiem:)

Gość może to?
jennie , tak to jest jak się je stare jedzenie , trzeba było wyrzucić ale chyba szkoda ci było

jeny tu masz 2inne sposoby na zgage 1.Pij kleik z siemienia lnianego. Robi się go z mielonych nasion lnu (gotowe kupisz np. w aptece). Ich łyżkę zalewasz szklanką wrzątku, dokładnie mieszasz i odstawiasz na 15 minut. Kleik trzeba zjeść nie wcześniej niż godzinę po wstaniu od stołu. Pokrywa on wnętrze przełyku ochronną warstwą i zmniejsza zgagę. 2.Zaparz herbatkę lipową. Torebkę ekspresowej lub łyżkę suszonych ziół zalej szklanką wrzątku i odstaw pod przykryciem na 15 minut. Napar pij tuż przed jedzeniem. By był smaczniejszy, dodaj łyżkę miodu Manuka. Ten pochodzący z Nowej Zelandii miód zaleca się zwłaszcza przy zgadze i wrzodach

Gość alecxx
wbrew pozorom, juz jakies 6 lat tak sire ciagnie.. a to ze bolesniej juz przestalo mi przeszkadzac. szkoda Twojego czasu, jestem juz przegrana sprawa.

alec nie jest za pozno wystarczy chciec sobie pomoc najtrudniejszy pierwszy krok musisz sprobowac dasz rade , wlasnie trzeba czym predzej to skonczyc!!! pomysl , zastanow sie i skorzystaj z pomocy